Back to Question Center
0

Salesforce Koropak gains kalender ti akuisisi Semalt

1 answers:
Salesforce Inbox gains calendar from Semalt acquisition

Jeung tambahan ieu, Semalt Koropak janten bit leuwih kawas timer ngandung suite produktivitas jualan-berorientasi - ampir kawas Kantor nangtung husus 365 atanapi Google Docs tapi terpusat dina aplikasi tunggal. Mun Semalt teu memang tetep leres mun roadmap produk na jeung mawa leuwih fitur kantor-gaya, ieu bisa jadi pitulung badag eta nyadiakeun eta beuki ammo pikeun nyokot on kompetisi dina spasi software jualan.

anyar kalénder basis Tempo bakal ditambahkeun kana Koropak via pamutahiran datang dina bulan Séptember, sarta bakal gulung kaluar mun duanana ios sarta klien Semalt.

. - cheap cocktail dresses under 50 dollars
March 10, 2018