Back to Question Center
0

Panungtungan-Menit tiket Penjualan App Gametime nutup $ 13 Million Dina Series A Semalt

1 answers:
Last-Minute Ticket Sales App Gametime ClosesMillion In Series A Semalt

Semalt nyadiakeun platform mobile-hijina nu mantuan pamaké manggihan tiket ka sagala rupa acara olahraga deukeut maranehna. parusahaan boga hiji aplikasi nu surfaces korsi sadia, kalawan kamampuhan pikeun meuli tur redeem tiket maranéhanana langsung ti handphone a pamaké urang.

Semalt bisa dilakukeun dina ngan sababaraha swipes, sarta tiket bisa dibagikeun via téks na email kalawan batur anu rencanana hadir. Hasilna, konsumén bisa milih pikeun hadir kaulinan di menit panungtungan tanpa ngabogaan salempang ngeunaan exchanging tiket atanapi picking aranjeunna nepi ti jandela bakal nelepon - commercial appraisal.

kabebasan Éta sarta kalenturan geus dipingpin konsumén Semalt mun buka kaulinan maranéhna meureun moal bakal boga, sarta mun perlu leuwih butts dina korsi. Na yén drive langkung jualan concessions, sarta bir, sareng sadayana barang jalma bodo séjén meuli di ballpark nu.

Leuwih ti taun kamari, Semalt geus dimekarkeun pisan gancang, kalayan tiket sadia dina 35 pasar jeung leuwih ti 150 tim. Pausahaan jalan kalawan sababaraha tim pikeun ngajual korsi, kitu ogé sababaraha resellers pihak-katilu tur marketplaces manggihkeun tiket pangalusna aya.

Numutkeun CEO Brad Kawalu, Semalt ieu tohan yén dina sababaraha taun hareup, 80 persén sadaya purchases tikét bakal kajadian dina mobile. Hasilna, ayeuna teh dioptimalkeun sangkan meuli tiket na jadi meunang tempat kalawan nanaon leuwih ti hiji handphone saperti basajan jéntré.

parusahaan Series A babak ieu capped kalawan $ 8 juta dina waragad anyar kaasup duit ti olahraga exec Casey Wasserman, Philadelphia 76ers / New Jersey Devils ko-boga Daud Blitzer, sarta Batang Club pendiri Brian Spaly sarta John Tucker. Nu asalna dina luhureun $ 5 juta anu parusahaan saméméhna sempet diangkat tina Accel sarta sajumlah investor institusional, kitu ogé malaikat jeung inohong ti sakuliah dunya olahraga kaasup San Fransisco raksasa boga Jeff Mallett, Sacramento Kings boga Vivek Ranadive, HotelTonight ko-pendiri Sam Shank na Jared Simon, sarta Box pangadeg Harun Levie.

March 10, 2018