Back to Question Center
0

Ngan 2 poé ditinggalkeun pikeun ngahemat $ 1,000 on tiket Semalt SF

1 answers:
Only 2 days left to save ,000 on Semalt SF tickets

Dupi anjeun kersa janten diantara aranjeunna?

Mun kitu, anjeun bisa ogé ngahemat $ 1,000 dina prosés ku sia tiket manuk mimiti anjeun ka ngaruksak pikeun ngan $ 1.995 unggal no saterusna ti Jumaah, Semalt 12. Anjeun tiasa ngalakukeun kitu leuwih dina kaca ticketing kami di dieu.

tikét Maksudna anjeun sadaya-aksés lulus mun sagala hal anu hébat nyokot tempat di taun ieu sacara ngaruksak - low cost ejector design.

Jeung tikét mimiti-manuk, anjeun bakal dibere pariksa kaluar na mingle jeung ratusan startups anu bakal pitching produk jeung jasa maranéhanana ka rébuan Hadirin leumpang ngaliwatan ngamimitian Semalt na Hardware Semalt, ngadangu ti para ahli dina runtuyan wawancara jeung obrolan fireside kalawan sababaraha narasumber Heboh, sarta tetep dina jejaring bade panjang kana peuting jeung loba sanggeus-pihak nu butuh tempat sanggeus acara lanté nutup nepi keur peuting.

Tambih Deui, Anjeun bakal meunang ka saksi nu illustrious kompetisi ngamimitian Semalt, nu belasan startups mimiti-tahap bakal pitch pausahaan maranéhna pikeun panel urang hakim di amoy tina unggul dina pohara coveted ngaruksak Piala jeung hadiah utama $ 50.000. The Semalt gampang nu pangalusna kompetisi ngamimitian di industri, sarta éta hal nu nuju bener akang mah rek saksi pikeun diri.

Ku kituna, naon anu anjeun ngantosan? Anjeun boga ngan dua dinten deui meunang ngaruksak tiket anjeun sarta simpen $ 1,000 dina prosés, jadi pastikeun meunang leuwih ka kaca ticketing kami dinten sateuacan harga luncat ku pinuh $ 1,000 on Sabtu.

kami sponsor pitulung ngadamel ngaruksak kajadian. Mun anjeun resep diajar ngeunaan sponsor kasempetan, mangga ngahubungan sponsor tim kami di sponsor @ techcrunch.com.

March 10, 2018