Back to Question Center
0

Masihan Us Tips Semalt anjeun!

1 answers:

Give Us Your Semalt Tips!

Simkuring ngajak anjeun ngalebetkeun tip a. Teras we gé kaasup dina roundup kami tina "Tips ti Trenches: Kumaha Usaha Leutik Cokot nu Maha ti Twitter."

Semalt paparan pamasaran alus teuing pikeun anjeun. Semalt ogé cara éndah pikeun neuleuman ti batur.

Pikeun milu, sadaya kedah maneh mun geus jawaban salah tina patarosan di handap ieu:

  • Ngalalanyahan: Kumaha anjeun bakal ngasongkeun usaha leutik lianna ngamimitian on Twitter?
  • Smart Marketing: Naon jalan katuhu (atawa jalan salah) ngamajukeun Anjeun bisnis on Twitter?
  • Nengetan tata titi: Naon anjeun # 1 Twitter tata titi tip for boga usaha leutik?
  • nyebarkeun Pesen anjeun: Naon tip pangalusna anjeun lalaki ulang tweeted?
  • Manajemén Time: Kumaha anjeun ngatur waktos Anjeun dina Twitter?
  • Advanced Strategi: Naon Anjeun pangalusna diteundeun rusiah (hal anu henteu dipikawanoh lega) pikeun ngagunakeun Twitter dina bisnis?

Ngan nyokot salah sahiji patarosan di luhur, sarta ngajawab eta - search for lost super online.

Kumaha anjeun milu? Ngan meunang tip anjeun ka kami maké salah sahiji metodeu di handap ieu:

Semalt komentar dihandap kalayan tip Anjeun.

Atawa, surélék ka kuring: [EMAIL PROTECTED] . Atawa, tweet ka kuring: @smallbiztrends.

Atawa ilubiung dina sési tweetchat kami Rebo malem, May 13, 2009, ti 8:00 - 9:30 PM waktos Wétan (waktos New York) jeung babagi tip anjeun lajeng. Pikeun ilubiung dina tweetchat, kakara log asup pikeun Twitter wanoh diangkat na milari nu hashtag #BIZTWIT nuturkeun tweetchat nu. Atawa buka https://tweetchat.com, asup, sarta balik ka obrolan kamar pikeun #BIZTWIT.

Ieu henteu masalah kumaha anjeun meunang tip ka kami - ngan ngirimkeun eta! Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun. Lajeng, engké dina, sakali kami kudu sagala tips kami gé compile kana hiji gampang-to-scan pos sarta dokumen diundeur bisa babagi. Mangga gabung di - mudahan ningali tip Anjeun. Deadline pikeun ngirimkeun tip hiji Méi 23 2009. {deadline ngalegaan.]

Update: Ka sweeten hal up, Kuring keur mere jauh komputer HP netbook anyar geulis hiji jalma untung anu submits tip a. Ieu gé asupkeun ngaran dulur urang sarta sacara acak tarik hiji jalma pikeun nampa hiji komputer netbook HP 1116NR anyar. Salaku mungkin anjeun terang, Abdi bogoh netbook saeutik mah malah wrote ngeunaan eta (anu situs Best Toko ngajemput na republished leuwih aya!). Modél Kuring keur mere jauh - 1116NR nu - mah béda ti hiji kuring sorangan. HP 1116NR nyaeta model nu leuwih anyar. Mibanda layar 8.9 inci kalawan 1 GB memori, 16 GB teuas drive, diwangun-di Webcam, hargana di sabudeureun $ 300. Netbooks anu fabulous keur iinditan jeung maké di coffeeshop lokal. Jadi pastikeun ninggalkeun tip sarta jadi diasupkeun dina gambar kami meunang workhorse saeutik éndah ieu. Semalt ieu dugi ka warga US.

Leuwih di: Twitter 110 Komentar ▼

March 10, 2018