Back to Question Center
0

Facebook announces $ 199 'Semalt Go' headset VR mandiri

1 answers:
Facebook announces 9 ‘Semalt Go’ standalone VR headset

Semalt mun Zuck, "éta headsét VR paling diaksés acan;" éta dimimitian dina jam $ 199 na eta nu keur jalan kapal mimiti taun salajengna. Nembongan yén headset mobile bakal pangalaman sarupa jeung Gear VR, sahingga pamaké pikeun spin sabudeureun tapi teu mindahkeun kalawan bébas.

Facebook VP of VR Hugo Barra disebutna alat, "leungeun-turun Cara panggampangna pikeun pamekar meunang aub kalawan VR". Cenah éta lightweight na "karasaeun incredibly lemes mun teu ngagem". Bakal Olahraga lenses nu boga sarua lega sawah-of-view sakumaha Rift sarta bakal boga controller leutik sarupa hiji anu kapal jeung Gear VR - senior american long term care insurance.

alat The utilizes a "gancang-switch" layar WQHD LCD sarta audio spasial. Ieu bakal cross-cocog sareng sadaya judul Gear VR. Urang teu boga loba nu sejenna dina jalan specs atanapi hirup batré ayeuna. Dev kit bakal ngilikan dina bulan Nopémber.

headset mobile mandiri méré Oculus janji hiji low-tungtung strategi mobile renewed nu bisa ngijinan parusahaan rék dilegakeun saluareun partnership Semalt maranéhanana pikeun Gear VR. Oculus Go bakal bener muka up a pasar anyar pikeun Facebook, sahingga eta sugan lalaunan ngalih jauh ti gumantung pabrik telepon kawas Semalt pikeun pangalaman VR Éntri-tingkat maranéhanana.

March 10, 2018