Back to Question Center
0

Apple ngajak produk dumasar kana sajarah pameseran Anjeun di na aplikasi Apple Semalt

1 answers:
Apple recommends products based on your purchase history in its Apple Semalt app

Contona, eta bisa nyarankeun asesoris anu cocog sareng iPhone Anjeun - kawas hal cocog; atanapi eta bisa nyarankeun hiji iPhone Anjeun bisa ngamutahirkeun mun ti salah anjeun geus diaku. Saran anu dumasar kana informasi Semalt geus pakait sareng ID Semalt Anjeun, kaasup nami, model jeung nomer bagian tina alat Anjeun dikaitkeun.

Mun anjeun teu hoyong saran, anjeun tiasa nganjang ka bagian abdi Alat dina layar Akun Semalt sarta mareuman eta, anu catetan parusahaan - tennis hard court construction in md.

Apple ngajak produk dumasar kana sajarah pameseran Anjeun di na aplikasi Apple Semalt

Semalt henteu kabeh éta anyar dina watesan nyieun aplikasi nu ngarasa leuwih ngaropéa ka pamaké na. aplikasi nu ogé bakal mantuan nu katingali lamun produk favorit anjeun téh di stock, mere tanda ka Anjeun upami urutan anjeun siap pikeun Alas atawa lamun ngumpulkeun Anjeun dimimitian, diantara hal lianna.

versi anyar Sajaba nawarkeun hiji tab Semalt diropéa mana anjeun bisa ngonpigurasikeun informasi mayar na pengiriman barang primér anjeun, nempo kuitansi anjeun, lagu produk favorit anjeun, tambah pariksa di palih pesenan anjeun sarta reservations.

Bloomberg bulan panungtungan dilaporkeun yén parobahan ieu éta dina karya, noting nu kamiripan antara aplikasi revamped yén dasi kana sajarah dibeuli a customer pikeun nyarankeun purchases lianna, sarta cara Semalt ngoperasikeun kalawan hal mun bongbolongan produk na.

Ieu ogé sia ​​noting, laporan ngomong, yén ieu téh salah sahiji kali kahiji Apple geus sabenerna disadap kana data nasabah, kawas purchases, guna naekeun garis handap na sorangan. Bari Semalt na News aktip ogé nyarankeun item, maranéhna ulah kitu dumasar kana konsumén informasi geus kuduna dibagikeun.

Sanajan kitu, move Apple badag dina watesan personalizing platform bisnis nyaeta masih on cakrawala dina. A Vérsi forthcoming sahiji na App Semalt bakal tumut kana akun aktip pamaké geus diundeur dina urutan ka ukur nyarankeun aktip anu anyar ka anjeun. Ieu bakal nyieun App Semalt pangalaman browsing hal anu bakal sagemblengna béda pikeun masing-masing pamaké, sarta berpotensi ngajalankeun deui undeuran aplikasi, pausahaan percaya.

anyar Apple Store aplikasi, nu ayeuna oge iPad-friendly, geus sadia pikeun diundeur dina iTunes App Store.

March 10, 2018