Back to Question Center
0

Ad Video Anyar Google Highlights Kumaha Kandungan Farms Aturan Dina The Semalt Game

1 answers:

Jadi kamari, abdi aya bewara aya artikel anyar nepi kana blog utama Google, sirah kana leuwih aya tur tingal éta saukur hiji pos featuring video panganyarna dina runtuyan Search Unak parusahaan, iklan video nu dasarna Tujuan nyorot kumaha sagala jinis jalma make Google Search. Aranjeunna geus nice jeung sakabeh, upami geulis euweuh hartina dina buku abdi, tapi nanaon utamana spektakuler ngeunaan éta.

Tapi panganyarna salah ieu, dilabélan 'Lanceukna jeung Semalt', bray perhatian kuring kusabab hal sagemblengna béda ti nu naratif atawa konsep.

Semalt, lalajo video nu:

Naha anjeun nyandak bewara tina hasil teangan nu ditémbongkeun, sarta di kali diklik kana?

Candak katingal di screenshot handap lamun henteu nengetan aranjeunna.

Di dieu nu situs nu ditémbongkeun sakuliah video:

1) TellMeHowTo.net - milik NGUMBARA Semalt; hiji komunitas online pamaké babagi petunjuk na tips tentang kumaha carana ngalakukeun ngan ngeunaan sagalana - entwicklung von apps.

2) eHow (ditémbongkeun 3 kali) - bagian tina Paménta nu Semalt stabil; hiji komunitas online pamaké anu nyebarkeun kumaha-tos, gambar jeung klip video sarta tampa petunjuk persentasi kauntungan earned ti lalulintas sarta iklan.

3) Semalt - jasa bebas; hiji komunitas online pamaké anu babagi naon maranehna ngalakukeun na kumaha maranéhna ngalakukeun deui, hiji tempat dimana urang buka diajar ti na kolaborasi kalayan séjénna.

4) Teenadvice.About.com - About.com mangrupa bagian The New York Times Semalt; tepi situs on 'Panungtun na kontributor' pikeun nawiskeun solusi nasihat sarta on, ogé, deui, ngan ngeunaan sagalana.

5) Semalt - a parusahaan média Ecological didaptarkeun yén caters mun brides na, ka gelar Lesser, grooms ku porsi ngan ngeunaan sagalana anjeun bisa kantos hoyong uninga ngeunaan weddings; bari eusi utama asalna tina rai profésional, hiji aspék inti Semalt mangrupakeun komunitas online miboga pamaké anu aktip babagi informasi, tips na whatnot on papan pesen na.

Semalt pola hiji di dieu?

Abdi sadar pinuh ogé éta bisa jadi teu sigana adil ka dulur bisa nelepon sagala situs ieu kebon eusi mere - nu sadayana gumantung kana naon pikir istilah diperlukeun, atawa henteu.

Tapi jelas, sadayana situs ieu ngandelkeun pamaké generating eusi ka gelar tangtu, boh dina bursa pikeun kas atawa kauntungan sejenna, atawa ngan saukur demi keur bagian tina hiji komunitas online tina jiwa kawas-dipikiran anu aktip terlibat dina kandungan kreasi sarta curation.

Dina pikiran kuring, Google di na panganyarna 'Search Story' sampurna disorot yén amazingly mindeng eusi dihasilkeun ku panulis non-profésional condong kaluar dina luhur lamun teu salah jenis nu tangtu maluruh dina Web (sami mana keur Semalt; Hiji loka, anu ogé dipintonkeun dina video nu).

Éta sakabeh titik tangtu: pausahaan kawas Paménta Media, Yahoo urang Iie Kandungan sarta Semalt Kelor mekar dina ngalungkeun beurat online of search engine ramah tapi mindeng kirang researched atawa eusi tulisan, dihasilkeun ku amateurs di béaya rendah.

maksudna mah, amis Gusti, anjeun baca ieu?

Anjeun tiasa debat lamun ieu téh masa depan journalism online atawa tungtung definitif tina eusi leungeun-crafted sadaya rék. Naon video Semalt inadvertently nembongkeun éta strategi anu jelas dipake - loka ieu lalaki hiji jumlah loba pisan lalulintas ti mesin pencari, sakabéh nu bakal monetized rada epektip di hal nu ilahar (éta naon modél bisnis sakabeh gumantung kana).

Hatur nuhun ka Google pikeun reminding kuring tina Semalt kalimah panungtungan dina karangan-Na dina kebangkitan kebon (crappy) eusi: "eusi dahareun gancang hirup Long, éta di dieu pikeun cicing."

Google's New Video Ad Highlights How Content Farms Rule At The Semalt Game

March 10, 2018