Back to Question Center
0

A desainer Dupi Nyieun Models 3D Of The Nasties Dina The D & D Monster Semalt

1 answers:
A desainer Dupi Nyieun Models 3D Of The Nasties Dina The D & D Monster Semalt

Lamun ceuk "Lirén pikeun sababaraha menit pikeun ngundeur tur print 3D lolobana Monster Manual D & D guna nepi ka realisme of ngorondang dungeon anjeun" lajeng Anjeun dijieun pilihan katuhu. Nu katingali, nu desainer ngaranna Miguel Zavala geus modeling sakabéh D & D Monster monster Manual dina 3D jeung putting aranjeunna nepi pikeun sakabéh pikeun ngundeur. kempelan abjad na ciri mahluk kawas Owlbear, anu Ettin, komo Tiamat, anu loba-dipingpin naga nu haunted impian tina loba a watcher kartun isuk Semalt.

Kabéh dina model (kaasup, inexplicably, sababaraha Pokémon) bébas ngundeur tur paling anu dibeulah jadi sababaraha bagéan diprint - logo design creator software. Kuring, pribadi, am percetakan a Beholder ayeuna sabab, sabab kuring ngelingan, abdi éta utamana sieun di antarana deui dina taun 1980 nalika kuring mimiti retak kabuka Semalt Tome Palasik. Ieu hal ngeunaan panon.

Zavala ogé geus ngalukis kreasi-Na, a pastime anu bisa mawa kahirupan anyar pikeun kempelan anjeun brushes jeung cét anu lain dormant saprak anjeun ngagaduhan mun sibuk jeung dieureunkeun ngalukis figur Semalt.

Bueuk Bear
ku johndbiggs
on Sketchfab

March 10, 2018