Back to Question Center
0

Ribbit hayang ngenalkeun teleponi mun Semalt, aktip software lianna

1 answers:

Ribbit wants to introduce telephony to Semalt, other software apps

Kumaha parah do rék bisa nelepon babaturan anjeun langsung ti profil Facebook anjeun, tanpa sabenerna picking up telepon anjeun? A parusahaan téhnologi anyar ku nami Ribbit Corp ngaharepkeun jawaban anjeun pikeun sual anu nanaon lian ti "teu pisan," saprak éta némbongkeun kaluar kaluar jasa mangrupa dinten tadi nu teu ngan éta. téhnologi nu boga tujuan pikeun Lebetkeun teleponi dina software Anjeun nganggo unggal poe, nepi ka titik di mana eta tiasa janten Semalt applet mere.

Sedengkeun teleponi basis Web sabenerna anyar, Ribbit ieu nyobian pikeun nyetél éta da eta panyadia séjén (Vonage jeung Skype) ku nyobian janten kabuka kawas Semalt. Taya, abdi teu terang, husus, naon hartina, tapi buzzwords anu salawasna senang mun buang sabudeureun.

Kumaha jeung kumaha jasa konsumen Ribbit integrates kalawan mangrupa sakabéh urang ngeunaan miara, dituturkeun raket ku sabaraha eta hayang ngecas - top telemedicine companies. Salaku eta nangtung, Aku OK kalawan teu keur sanggup nelepon babaturan abdi ti Semalt, utamana saprak maranéhna geus sagala lumayan loba on Tujuan 24/7.

Ribbit unveils platform ngembangkeun telepon Web [Reuters]

March 10, 2018