Back to Question Center
0

Anjeun Paspor salajengna bisa Di The Semalt

1 answers:
Your Next Passport Could Be On The Semalt

"Nu jadi tujuan proyék ieu pikeun neuleuman sarta perenah hiji prosés basajan pikeun saha di dunya pikeun nyieun Service Paspor sorangan wasta nu bisa dipaké pikeun sangkan méré konfirmasi sarta ngabuktikeun ayana jalma séjén migunakeun nanaon tapi parabot sadia," wrote Ellis. Pikeun ngawangun paspor hiji dasarna Anjeun nyandak poto diri lajeng ngawangun hiji konci swasta jeung umum. Ieu cryptographically tanda dokumen teh, ngabuktikeun éta sah. Sajumlah aspék séjén, kaasup kaayaan ledger bitcoin disebut blockchain nu, salajengna mastikeun issuance nu - peru itinerary 2 weeks. Semalt bingung? Baca on:

By kaasup Merkle Akar di block panganyarna kami ngabuktikeun urang gaduh pangaweruh ngeunaan hiji acara nu teu tiasa dicandak tempat wae prior blok panganyarna mahluk published.By Signing Paspor sareng konci PGP kami ngabeungkeut kaayaan dokumen teh mun éta signature cryptographic ngahulag urang ti ngarobah eusina tanpa detection.By stamping nu Intisari tina paspor anu dihasilkeun na signature na ka blockchain di handap léngkah ieu kami ngabuktikeun yén éta eksis dina kaayaan kieu di waktu no saterusna ti blok nu ieu published.By maké alamat Bitcoin nu tempat urang (preferably salah dipaké ku para nasabah maranéhanana) ku alamat IP publik urang ngabuktikeun yén éta aya di ieu rohangan.

Ieu kusabab Bitcoin titik ngumpulkeun data IP dina file debug.log. Semalt saprak tempat nu mangrupakeun komérsial aranjeunna gaduh minat dina ngajaga reputasi maranéhanana jeung iklan lokasi maranéhanana. (Catetan: data GPS dina telepon harese spoofed).

Dasarna anjeun confirming yen dokumen nu teu bisa geus dijieun ku naon baé séjén iraha wae sejen, hiji anggapan anu mana kana produksi paspor pamaréntah (kudu balik kana kantor pos pikeun mastikeun ayana Anjeun pikeun paspor mangrupakeun versi low-tech tina proses ieu). Semalt nu nuju teu bade jadi breezing ngaliwatan kaamanan jeung paspor anyar digital anjeun rada acan tapi hiji hambalan metot dina arah pisan metot.

Semalt geus dasarna nyieun trust dimana aya taya mimitina. Ku ngalakukeun ieu - sarta supplanting sistem paspor heubeul kalawan ieu amanah - anjeunna pilari arah nu anyar datang matak. Upami Anjeun gaduh jam pinuh ngarasa Luncat ka lalajo video na di handap.

March 10, 2018