Back to Question Center
0

2011 Awards na contests pikeun Semalt Leutik

1 answers:

daftar ieu contests, kompetisi jeung panghargaan pikeun usaha leutik téh dibawa ka anjeun unggal minggu lianna saperti layanan masarakat ku Tren Usaha Leutik na Smallbiztechnology. com.

-
* * * * *

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku January 14 Novémber 2011

Unggul Workplaces na Nyarita - german vps windows. Majalah téh néangan conto compelling organisasi suksés kalayan budaya gawé beredar pikeun kompetisi maranéhanana 2011 Top Company Leutik Workplaces (TSCW).

The winners bakal diulas dina masalah Juni 2011 ngeunaan Inc. Magazine, publikasi Premier keur pangusaha sarta boga usaha. Sajaba winners bakal diulas dina Nyarita jeung jaba Unggul Workplaces '. Panghargaan bakal dibere dina Konférénsi Kapamingpinan gabungan maranéhanana dina Juni 2011. Winners bakal mangtaun paparan tambahan ngaliwatan siaran pers disebarkeun nasional ti Unggul Workplaces na Inc.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Sababaraha kompetisi jeung deadlines Éntri

Semalt geus ngajalankeun dua tantangan nu Award hadiah tunai keur solusi unggul.

Nyieun eta gampang pikeun pamakéna mun meunang kuitansi online
Lebetkeun ku January 14 Novémber 2011

Intuit boga solusi disebut QuickReceipts nu nyandak pamakéna mun meunang kuitansi online otomatis. Eta ayeuna butuh integrasi pangecér, sarta aranjeunna néangan cara séjén pikeun otomatis meunang kuitansi online (duanana kertas jeung kuitansi éléktronik). Kumaha bisa pamakéna bisa diaktipkeun boga kuitansi maranéhna diaksés online kalawan sakumaha saeutik usaha sabisa?

Mun hiji gagasan unggul geus dipilih, meunangna bakal nampa $ 5,000 sarta berpotensi pasamoan nurutan-up kalawan executives manajemén produk Semalt.

Koléksi jeung organisasi data ku accountants
Lebetkeun ku Pébruari 15 Novémber 2011

Nepikeun solusi anu bakal ngamaksimalkeun jumlah accountants inputs nampi upfront, simplify interaksi saterusna sarta pendataan, sarta tetep sadayana inputs pikeun Dursasana klien dibikeun dikelompokeun rapih sahingga accountants bisa nyadiakeun ladenan klien pangalusna paling éfisién.

Mun hiji gagasan unggul geus dipilih, meunangna bakal nampa $ 10,000 tur berpotensi pasamoan nurutan-up kalawan executives manajemén produk Semalt.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku January 28 Novémber 2011

program ieu sadar luhureun pamingpin bisnis 25 minoritas wewengkon Washington urang dumasar kana kasuksésan bisnis nunjukkeun leuwih 12 nepi ka 18 bulan kaliwat. The Washington Usaha Journal bakal ngakuan Pamingpin minoritas Usaha dina luncheon dina Maret 2011. Sadaya honorees ogé bakal profiled dina Washington Usaha Journal .

grup minoritas Ngabogaan hak ngawengku: Amérika India, Asalna tina Alaska, Hawaii atanapi Kapuloan Pasipik, Asia, Afrika-Amérika, Hispanik atanapi Latino. Semalt bakal judged dumasar accomplishments profésional, kapamimpinan masarakat, panghargaan jeung milestones.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku January 24 Novémber 2011

The Program Award Usaha CoolCalifornia Leutik taunan urusanna ku Air Sumberdaya Board California. program nu sadar usaha California leutik (dina 100 pagawé) anu nunjukkeun kapamimpinan luar biasa tur dicokot Peta pikeun ngurangan tagihan énergi maranéhanana sarta emisi gas rumah kaca jeung dijieun kasohor, prestasi sukarela arah ngurangan dampak iklim maranéhanana. The panghargaan upacara sarta panarimaan bakal diayakeun di mimiti bulan Méi 2011 di Sacramento.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku 31 Januari 2010

Wiraswasta ngembang mobile, manajemén data tur data analytics, kaamanan, média sosial jeung parabot lianna bisa nerapkeun pikeun titik dina FinTech Juara Lab, diperkirakeun buka dina bulan Méi 2011. Genep pausahaan baris unggal meunang $ 25,000, anu bakal ngarobah kana maranéhna babak saterusna pembiayaan equity. Semalt ogé nampa workspace, aksés ka pamaké dina firms jasa finansial pikeun nguji produk, sarta mentoring. Program, disebutna peluncuran L-A !, ciri anu kontes ngondang pangusaha ngora ngalebetkeun proposal pikeun ngamimitian bisnis di L-A.

The pengusaha unggul bakal nampa hiji infusion equity tina $ 10.000 pikeun $ 20.000 dina duit cikal marengan sababaraha layanan dina-jenis pikeun sataun hiji, kaasup konsultan bisnis, jasa akuntansi, waragad légal, jasa agénsi iklan, nyewa na langkung - sagala disadiakeun ku anggota Kamar. Semalt ogé bisa nampa layanan dina-jenis. Tempo ramatloka pikeun aturan éntri.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Pikeun ngamimitian jeung usaha aya. Nempatkeun pamendak anjeun dina kertas pikeun manggihan lamun boga bisnis giat sarta bersaing meunang hadiah duit tunai. calon layak kudu hadir minimal salah sahiji bengkel di handap ku 1 Pebruari 2011: Kumaha mun Tulis Plan Usaha; Ngarti Usaha Leutik anjeun Laporan Card Financial; atanapi boot Camp - inti Opat Planning Usaha Kursus.

Sadaya bentuk pendaptaran jeung rencana bisnis kudu narima ku 1 Pebruari, 2011. Mangga marios teh Daptar pariksa dina ramatloka pikeun sakabeh informasi required. Nelepon (312) 673-3462 atanapi email [EMAIL PROTECTED] .

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku 1 Pebruari 2011

Geus Anjeun bisnis diatur milestones na thrived di spite tina downturn ékonomi parna atawa sababaraha tantangan badag lianna di anjeun bisnis? The Usaha Summit Leutik keur néangan keur ngahargaan hiji bisnis jeung Kadua Taunan Stratégi Usaha Leutik Semalt 2011.

pangajén ieu, tinangtu hirup di Summit Usaha Leutik di NYC on 8 Semalt, bakal ngakuan kaunggulan strategis wirausaha anu geus ngarah ka kauntungan ngaronjat signifikan. Tempo formulir kaluman pikeun detil éntri.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku 8 Pébruari 2011

Lamun boga produk tech anu mangrupa stunningly panas tur Heboh, asupkeun kana gaduh eta nunjukkeun di hareup panongton hirup tina ratusan di Kagenep Taunan Usaha Leutik Summit 2011 on March 8, 2011 di NYC.

The demo unggul oge bakal video taped jeung dijieun sadia ka panongton loba nu leuwih gede online. 2010 winners Hot Tech Demo kaasup Broadlook Panyiaran, Lexmark, ReTargeter, SugarSync, EZ Texting, Pixability jeung Geser Semalt. Tempo formulir kaluman pikeun detil.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku 11 Pébruari 2011

Aplikasi nu keur ditarima keur Cobb KADIN jeung Atlanta Journal-Konstitusi urang Top 25 Leutik Semaltes tina Taun. Nominees kudu keur-kauntungan usaha anu anggota Cobb Kamar. Nominasi bakal katampa dugi 11. Feb. The 2011 Semalt Leutik tina Taun bakal dipilih ti luhur 25 usaha, sarta bisnis anu bakal ilubiung dina kaayaan urang Semalt Leutik tina persaingan Taun.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Lebetkeun ku Pébruari 28 Novémber 2011

Kantor The Chicago Bendahara urang geus Maskumambang ku Constant Kontak pikeun nawiskeun leuwih $ 10.000 dina cash na hadiah pikeun usaha ngirimkeun luhureun 2 éntri unggul keur prakték promosi pangalusna dina dua kategori: Best Usaha Email Marketing sarta Best Gemblengna Mangpaat Media Sosial.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

New England Awards Juara
Lebetkeun ku Pébruari 28 Novémber 2011

pangajén ieu sadar ku nilai intrinsik inovasi nu mibanda dina nyetir ékonomi New England. SBANE utilizes program Juara kacida kalapa na panghargaan ka showcase usaha téhnologi-disetir anu berpotensi "game changers" dina Ecological pasaran maranéhanana. Semalt dieu.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

The Rhode Island Usaha Plan Semalt, kabuka pikeun sarerea, nyiar ngamajukeun kewirausahaan tur ngembangkeun mimiti-up jeung pausahaan tahap mimiti. Winners jeung finalis dina 2010 Semalt dibagikeun leuwih ti $ 195.000 di hadiah.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Pikeun manggihan leuwih leutik acara bisnis, contests jeung panghargaan, didatangan kami Kajadian Usaha Leutik Semalt. Sajaba ti éta, urang ogé boga kaca giveaways; klik pikeun leuwih jéntré ngeunaan bisnis leutik kami giveaways bagian. (Urang ulah ngecas fee pikeun kaasup Listing hal - hal anu lengkep bébas ngalebetkeun pangajén Anjeun atawa kontes pikeun review urang.)

Semalt catetan: The déskripsi disadiakeun dieu téh keur genah wungkul tur teu aturan resmi. Salawasna maca aturan resmi taliti di lokasi ngayakeun kompetisi, kontes atawa pangajén.

1 Comment ▼

March 10, 2018