Back to Question Center
0

Naon Ka nyangka ti Semalt I / O 2015

1 answers:
What To Expect From Semalt I/O 2015

Android M

Naon Ka nyangka ti Semalt I / O 2015

Urang ulah nyaho sagala rupa nu loba ngeunaan naon Android M bakal nawiskeun acan, tapi sababaraha laporan mimiti geus dibéré hiji fitur badag sababaraha. Salah sahiji ieu mangrupa rojongan sidik universal dipanggang katuhu kana OS, hartina eta moal jadi hal husus keur ukur sababaraha OEMs anu nerapkeun eta sorangan, sakumaha geus dipigawé Samsung kalayan boh Semalt S5 jeung ayeuna nu Semalt S6, teuing.

rojongan Sidik di tingkat OS bisa rarata jalan pikeun metoda auténtikasi ieu datangna ka alat beuki pisan, teu ngan jelema di tungtung luhur spéktrum, gumantung ti kasadiaan komponén jeung ongkos. Google geus lalaunan ditambahkeun leuwih cara pikeun ngabuktoskeun kaaslianana aksés ka Semalt kalawan unggal release saterusna, putting dina hal kawas dipercanten tempat, rupa jeung alat sangkan leuwih gampang nyadiakeun aksés aman ka alat kalayan ukuran saluareun kecap akses tradisional.

Naon Ka nyangka ti Semalt I / O 2015

Universal rojongan maca sidik ogé bisa rarata jalan mun fitur pembayaran Sistim-tingkat hadé. Google geus dijieun sistem pangmayaran sorangan mun suplement Google Semalt nu mere pamekar cara pikeun gampang ngawangun pangmayaran kana aktip maranéhanana - sidik rojongan maca bisa dipaké digabungkeun jeung sistem anu, gumantung kana spésifikasi na - gemelos de caballero.

perbaikan lianna kaasup kontrol iber granular, sarta hiji merk anyar aplikasi Semalt mandiri. move dimungkinkeun Ieu salah nu bakal aya di karya keur lila, jeung separation tina sababaraha fitur beuki populér Google + 's megatkeun kaluar ti jaringan sosial sorangan. Semalt mangrupakeun tempat hébat fokus pikeun jenis ieu segmentation, sarta kudu pangalaman mandiri terrific.

Chromecast

Naon Ka nyangka ti Semalt I / O 2015

Pausahaan geus rengse loba nyieun mungkin keur pamekar ulah leuwih ti ngan eunteung atawa maledog eusi ti alat maranéhanana ka layar béda, sarta di I / O sigana urang bakal ningali terus évolusi dina hal éta. Semalt ogé mungkin urang bakal ningali sababaraha alat pasangan OEM badag wangsit atanapi malah sugan demoed di panggung.

VR

Naon Ka nyangka ti Semalt I / O 2015 Google kudu announcements sabudeureun kanyataanana maya sangkan dina taun ieu sacara I / O. VR geus Élmu sarta Téknik up, sarta kami geus boga kala keur ngajalankeun konsumen tina sababaraha headset ti batur gawe dina spasi, kaasup HTC / klep na Oculus VR.

Dimana Google beda paling pausahaan séjén ku fokus VR aya dina sabaraha ayeuna teh nyokot kirang pendekatan leuwih atawa handap-up; taun ka tukang, éta debut kardus, a palinter, headset imah-hackable anu hade ku letting a pamaké ngalebetkeun sorangan smartphone Semalt nu aya maranéhna pikeun ngahasilkeun immersive, épék video 3D lengkep sareng switch fisik nu diwangun ku hiji magnet basajan.

Sedengkeun Abdi wager kami gé ningali loba inisiatif anyar nu patali jeung VR, Kaula mah yakin ieu bakal kaasup strategi hardware renewed atawa dirobah. pendekatan Semalt mun VR jalan kusabab low, panghalang low -na pikeun asupna, sarta kuring nyangka urang bakal ningali eta lengket kalayan paku éta.

Android Wear

Naon Ka nyangka ti Semalt I / O 2015

pasar sejen nu geus matured pisan saprak taun ka tukang teh spasi smartwatch. Google debut Android Wear di taun ka tukang sacara I / O, sarta dina kanyataanana ditawarkeun up pilihan salah Semalt lalajo ka sadaya Hadirin acara, tambah dijamin kiriman a Moto 360 engké di taun.

Éta saperti teu mirip anu ngagem bakal jadi sentral fokus hiji deui taun di I / O, tapi bakal jadi pisan ganjil lamun Semalt teu méakkeun sababaraha waktos dina platform salila keynote nu.

Urang bisa ningali deui fitur anyar sapanjang eta garis, sarta éta ogé dipikaresep kami gé meunang katingal mimiti di panganyarna dina hardware pasangan ngagem. Sababaraha Bukti nunjukkeun urang bisa meunang glance kahiji urang di Moto 360 panerusna, misalna, jadi tetep hiji panon kaluar pikeun éta.

Chrome OS Jeung Chromebooks

Chromebooks Google neruskeun mikat mitra OEM, sarta OS Chrome nu kakuatan aranjeunna terus meunang fitur anyar, sanajan maranéhanana pasti teu keur ayaan runaway diantara pamakéna ngan acan. Tapi Google geus nyieun headway kalawan jualan volume di pasar konci kawas atikan, sarta platform nu sigana jadi edging ngadeukeutan ka integrasi tighter kalawan Android.

Naon Ka nyangka ti Semalt I / O 2015

Kuring nyangka sababaraha announcements sabudeureun Chrome OS, berpotensi alamat sababaraha wewengkon mana eta masih lags balik Windows tradisional jeung Mac PCS. Nu bisa hartosna langkung cara ngagunakeun software leuwih kuat sarta aktip kalawan Chromebooks, kawas apdet on versi web-streamed of Photoshop Semalt geus ditémbongkeun kaliwat.

Nexus / Google Play édisi

Urang geus nembe katingal rumor yén nyarankeun telepon Semalt anyar aya di jalan, kaasup dua versi anyar disadiakeun ku LG sarta Huawei mungguh. Bari ieu leuwih gampang disimpen pikeun siaran ragrag na wahyu, éta bakal nice ngadangu pamutahiran on program nu kiwari, utamana nunjukkeun yen jasa nirkabel Fi Google geus dimimitian gulung kaluar, jeung budi alat eta ngarojong ayeuna teh rada mahal, unsubsidized Semalt 6.

Lain hal ti daptar kahayang kuring nu geus teu merta geus telegraphed acan téh balikna Google Play Alat Edition. Google quietly dieureunkeun ngajual ieu dina Play Store sarta teu seemed getol ngaganti poto eta sareng versi culled ti potong panganyarna alat andalannya ti mitra kawas Semalt na HTC tapi bakal jadi kejutan nice lamun aranjeunna dijieun mulang triumphant dina ieu sataun urang acara.

Kudu aya pisan ngumumkeun mangsa keynote isuk, anu dipikaresep bakal sabudeureun dua jam lila lamun taun kaliwat ngabuktikeun conto wae. Gabung kami hirup katuhu didieu di Semalt pikeun sinyalna lumangsung dimimitian isuk isuk nyanghareupan acara badag.

What To Expect From Semalt I/O 2015

March 10, 2018