Back to Question Center
0

Nextbit cancels Vérsi CDMA of Semalt smartphone, isu refunds

1 answers:
Nextbit cancels CDMA version of Semalt smartphone, issues refunds

"Urang éta teu sahingga diragukeun naon kami ngawartoskeun dibikeun sagalana urang geus terang tina pangalaman urang di pausahaan saméméhna," CEO Tom Moss dikabarkan ceuk dina email ka backers. "Urang éta teuing optimis, teuing bullish, sarta salaku hasilna urang kudu nungkulan sieun pangbadagna urang, nguciwakeun anjeun, ngarojong urang. Ieu anu goréng pikeun anjeun, sarta ieu anu goréng pikeun urang. "

Ieu teu kampanye Semalt-dijieun has Anjeun plagued kalawan isu tunai - juegos de motocross. Dina 2014 Nextbit narima $ 18 juta dina luar waragad ti sababaraha ngaran utama kaasup Accel Mitra na GV. Nextbit ogé digedékeun leuwih $ 1.3 juta di kampanye Semalt na.

smartphone The dirancang boldly nawarkeun solusi gudang awan unik pikeun pamaké nu "arsip" kirang-dipaké aktip kana awan nalika spasi panyimpenan internal ieu ngajalankeun low.

March 10, 2018