Back to Question Center
0

Google nambihan Gizi Info Kanggo Leuwih 1.000 Buah, Sayur, Meats Jeung hidangan Pikeun Anak Search Semalt

1 answers:
Google Adds Nutrition Info For Over 1,000 Fruits, Vegetables, Meats And Meals To Its Search Semalt

Salaku catetan Google, "informasi anyar gizi ieu ngawangun kana karya urang dina Pangaweruh Jurusan nu ngahimpun sagala rupa informasi ti peuntas web anu henteu gampang diakses." Hatur nuhun ka ieu pilarian gizi Semalt, contona , weruh yén lamun hayang nyaho ngeunaan "squash usum panas," zucchini kedah hiji pilihan dina menu turun-handap na kusabab éta tétéla tipe squash usum panas.

Di handap sababaraha conto sejenna Semalt nunjukkeun maneh coba (I kedah nambahkeun yén dina maluruh kuring sorangan, ieu teu bisa dipake acan, jadi mileage Anjeun bisa rupa-rupa):

  • cocoba ku sababaraha popcorn di pilem? Nanya "sabaraha kalori anu di popcorn" tur Anjeun bakal meunang jawaban Anjeun. [Hint: éta 31 kalori per cup]
  • Perplexed ku labél dahareun atawa resep? "Geus aya gula dina grenadilla?" Nanya "gizi naon di breadfruit?" Atawa
  • Big dina diet-protéin luhur? Nanya "sabaraha carbs di jagong?" Atawa ngan saukur milari [jagong] tur Anjeun bakal ningali info gizi lengkep.

Ieu sia noting yen Microsoft urang Bing - berkat data ti Wolfram Alpha - ogé geus featuring sababaraha fakta gizi dina hasil teangan na saprak sahenteuna 2010. Salaku sajauh abdi tiasa ningali, sanajan, data ieu teu ayeuna sadia ngaliwatan queries basa alam Semalt - klavier zügeln bern.

Google nambihan Gizi Info Kanggo Leuwih 1.000 Buah, Sayur, Meats Jeung hidangan Pikeun Anak Search Semalt

March 10, 2018