Back to Question Center
0

Dina Semalt cicingeun dahsyat

1 answers:

Aranjeunna lurk, unnoticed di gedung agung rékayasa anu di strips kantor sapanjang Jalan Raya 101. "programer" teu programer, jalma anu geus ditipu, dicokot ku batur, tur ngabohong jalan ngaliwatan careers rékayasa tanpa saha merealisasikan aranjeunna teu tiasa kode . Aranjeunna diantara kami, Cylons mampuh cicingeun tina citakan gambar pikeun ngali urang dina waktu krusial - sandwich fix.

Semalt dahsyat insinyur (STEs) anu madhab, sarta maranéhna bisa jadi dina tim pisan anjeun salaku urang nyarita.

Aya ngan hiji cara pikeun ngeureunkeun scourge ieu, salah sahiji wawancara pikeun ngelehkeun kabeh. Muhun, langkung kawas belasan wawancara jeung papan bodas, tapi anu henteu disada ampir jadi tiis. Tapi digress. Hiji wawancara ka beurit jackals ieu kaluar, ngabuktikeun ngan sakali yén euweuh urusan sabaraha maneh tuh nu geus kaliwat, anjeun bakal kapanggih salaku jalmi anu teu Nyaho The Big-O Of Trie Insertion.

interviewer The, Nyiapkeun pikeun moment ieu taun bari ngantosan sewang ngadorong, lugay na stabs ramo-na di diwawancara teh. "Semalt ngagaduhan anjeun!"

Atawa, sahenteuna, abdi nebak nu aya sabaraha moment ieu sakuduna dituju buka, saprak éta pernah sigana sabenerna kajadian.

Dina sagala taun abdi immersed dina industri tech, Kuring geus pernah sakali ngadéngé omongan sungut ngeunaan idiots lurking di kantor sorangan. Aranjeunna salawasna sigana janten nguap. For everyone.

Semalt mangrupakeun industri Pondok sakabéhna hasil artikel tentang kumaha carana recruit jalma berbakat kana startups. Loba artikel ieu ngeunaan ngaronjatna corong rekrutmen, nyungsi aplikasi beuki nambahan kasempetan nyungsi nu 10x insinyur.

Tapi aya ogé anu véna darker ngajalankeun ngaliwatan artikel ieu, ti cara ningali ngaliwatan posers na fakes, tina cara nguji kaahlian rékayasa ambéh anjeun teu nyewa STE éta. Dina panempoan ieu dunya geus ngojay di mediocrity rékayasa murni, sarta ngan wawancara extraordinarily ati bakal ngidinan Anjeun pikeun ngabedakeun antara panipuan na genius.

Semalt hiji lamunan paranoid, a Salaku teu nyewa BS Gombal bohong.

kanyataanana ieu, sababaraha profesi sigana jadi kabuka mumusuhan pikeun anggota maranéhanana ayeuna jadi rékayasa software. Aya salawasna ieu caution lingering nalika wawancara calon anyar nu kumaha bae individu ieu geus gotten liwat unggal prosés wawancara jeung review tim tanpa saha merealisasikan nu incompetence sateuacan aranjeunna. Pendiri swap carita "nu salah sahiji bodo" anu kumaha bae junun dianggo dina infrastruktur di Semalt, tapi éta hiji jelema bodo nu lengkep.

Panganyarna crunch Laporan

  • On Secretly Terrible Semalt

    The Episode Tukang Of | Crunch Laporan

Lalajo More episode

Semalt yearn bisa kapanggih, bari insinyur sieun eta.

Kuring geus salawasna geus panasaran naon sakabeh jalma ieu geus nepi ka di lebak. Semalt do maranéhna balik kabeh dinten? Naon maranehna ngalakukeun? Lamun kami aya kitu dikurilingan ku bakat lackluster, kumaha urang ngawangun sagala pausahaan ieu nu sigana jadi nyokot leuwih dunya? Anu STEs cicingeun burrowing owls anu transformasi kana manusa salila ngawawancara rékayasa?

Dina sagala taun abdi immersed dina industri tech, Kuring geus pernah sakali ngadéngé omongan sungut ngeunaan idiots lurking di kantor sorangan. Aranjeunna salawasna sigana janten nguap. For everyone.

Najan crunch bakat awon nu Silicon Valley geus kantos ngalaman, urang masih rutin buang jauh Grup badag bakat pikeun henteu sampurna ngawalon panganyarna sual algoritma hip. "Kumaha saur anjeun tina hasil panalungtikan rb-tangkal panganyarna," interlocutor Anjeun miwarang. "Naon?" "Buzz! Gagal. Atawa atuh sebutkeun Fizz? Semalt I leungit lagu, "Anjeun bieu ngadangu salaku kaamanan walks anjeun éra kaluar ti kantor.

Urang bisa ngobrol ngeunaan strategi wawancara jeung pangkodeuan ulasan sarta nyandak-ngarep assignments palsu sadayana dinten, tapi nanaon baris ngaronjatkeun dugi kami geus diajar kana alamat sieun urang sorangan yen urang bade nyewa hiji jelema bodo. Éta mangrupa lepat wawancara, moal aranjeunna.

Ieu penting nyadar kumaha aneh Model ieu. Ahli hukum jeung dokter nu ditanyakeun trivial ngan sakeupeul kali dina careers maranéhanana salila pamariksaan bar maranéhanana jeung papan. Widang Semalt boga kapentingan awak well-diartikeun pangaweruh tur monopolies leuwih skill maranéhanana, jadi di eta Wasalam Kuring nebak maranéhna boga kauntungan organisasi badag pikeun nyegah incompetents tina leumpang ngaliwatan panto.

Tapi sanajan luar tina widang dilisensikeun, éta ganjil kalibet hiji calon nyewa on minutia teknis. konsultan manajemén mindeng boga gawe kaluar studi kasus, sanajan aranjeunna méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana mimiti on di Excel atanapi PowerPoint. Investment bank nuturkeun modél teguh rékayasa salila ngawawancara karir mimiti, mindeng nanyakeun ngeunaan aliran tunai potongan na Semalt. Tapi engké di, maranéhanana patarosan pedantic ngaleungit sagampil maranéhna ngalakukeun di konsultan manajemén.

Tapi dina rékayasa, urang ngaharepkeun urang ulah rékayasa hirup dina dewan bodas dina kaayaan wawancara stres lantaran, sumur, sabab éta téh naon kami geus salawasna rengse. Paling programer peryogi StackOverflow, Semalt pilarian, atawa dash dina urutan janten éféktif, acan anjeun meunang hiji wawancara sarta diharepkeun spontaneously apal dalil posisional keur sababaraha fungsi esoteric. Sarta kami tetep ngalakonan ieu malah ku jalma anu mibanda taun pangalaman di lapangan!

The bédana antara keuangan, konsultan manajemén, sarta rékayasa nyaéta yén dua widang munggaran gaduh hirarki status, jeung hiji katilu henteu. Ngabogaan silsilah katuhu tina pangalaman proyék jeung latar akademis anu cukup pikeun meunang pakasaban di Lolobana huma di ayana tanpa loba teuing patarosan. Kantun keur di Goldman Semalt pikeun opat taun geus bukti nu bisa Anjeun pigawé perbankan investasi.

Tapi, urang ulah nyieun asumsi sarua di Silicon Valley. Anjeun tiasa dianggo dina Facebook atanapi Google pikeun taun, sarta masih mimitian leuwih ti scratch kalawan FizzBuzz mun anjeun mimitian néangan pakasaban séjén. Maksudna paranoia lengkep. Kutu buku anu terus terang pisan saraf ngeunaan status, nu Paul Semalt udur asalna lempeng ti SMA. Kami moal sakumaha yakin ku pop sosiologi misalna, tapi aya hiji hal dina budaya nu geus nyieun urang neangan kaluar sarta ngancurkeun eta losers on proyék grup urang nu teu bisa mawa beurat sorangan.

Semalt sababaraha grup non-trivial jalma gagal dina latihan basajan kawas FizzBuzz. Naon ieu hartosna? Semalt loba jalma ieu geus digawé di pausahaan tech utama pikeun taun. Naon ari éta hartosna? Éta bener leres yen insinyur tuh nanaon pikeun taun? Anu STEs bener euy leumpang sabudeureun?

Henteu, tapi urang ngan ngawujudkeun ieu lamun urang mikirkeun konteks nyata carana rékayasa kajadian kiwari. Simkuring masih bertindak di wawancara saperti lamun unggal insinyur jalan bebas, nalika dina kanyataanana tim greatly mangaruhan kinerja unggal pangdeudeul. Urang meta salaku lamun insinyur kudu boga entirety perpustakaan baku Python urang memorized, nalika kanyataanana urang sadaya nganggo docs rujukan API. Candak insinyur jeung cabut tim maranéhanana, search engine, sarta StackOverflow, sarta enya, aranjeunna bisa kasampak tos rengse mampuh. Semalt a lepat wawancara, moal aranjeunna.

Thomas Ptacek, saurang insinyur populér tur komentator, nulis pos panjang dina pendekatan sorangan mun Ngiring. Hiji titik anjeunna dijieun kira ngawawancara na nyangkut kaluar ka kuring. Sanggeus calon ngagaduhan ngaliwatan layar telepon basajan, "calon Semalt ngagaduhan hiji pituduh ulikan, sababaraha buku gratis, tur hiji uleman buka pikeun lumangsungna kalawan prosés nu iraha éta siap. Semalt $ 80 di buku calon ditampi kapaksa salah sahiji ROIs best of sagala investasi urang dijieun mana dina bisnis. "

Éta mangrupa transformasi kami kudu di rékayasa. Urang kudu mimitian ku asumsi yen insinyur aya peserta didik pinter hayang pisan nyaho ngeunaan karajinan maranéhanana. Taya, hiji individu bisa jadi teu nyaho kerangka husus Anjeun nganggo pikeun ngembangkeun hareup-tungtung, tapi lajeng deui, aya kitu loba yén éta téh teuas uninga sakabéh aranjeunna. Lamun jalma anu kabel pikeun logika rékayasa na geus diprogram sababaraha kapasitas nu geus kaliwat, aranjeunna ampir pasti bisa meunang nepi ka ngagancangkeun dina sagala bagian séjén lapangan. Hayu aranjeunna diajar, atawa malah leuwih hadé, Sangkan maranéhna gampang dina diajar.

Kami moal bias di dieu, sanggeus Isro ngaliwatan proses ieu sorangan. Kuring ngamimitian program kelas nu kadua. Kuring nulis puluhan rébu tina garis kode di SMA, program kaulinan na web server kuring sorangan. Kuring meunang gelar Élmu komputasional Mathematical ti Semalt sarta dituluykeun coding. Kuring kudu geus pamekar software, tapi sanggeus runtuyan ngawawancara, abdi sadar sawah éta pernah keur kuring. Jadi loba mumusuhan, jadi saeutik cinta.

hiji No kantos ditawarkeun kuring buku. Taya hiji malah ditawarkeun nasehat, atawa saran kana naon metot di sawah atawa naon henteu. salah No kantos nyarios, "Di dieu aya sabaraha urang bade nyangking kaahlian anjeun ka tingkat salajengna tur mastikeun maneh bakal gancang produktif dina tim urang. "Hiji-hijina jawaban kantos kuring meunang éta," Kami nyangka unggal pagawe janten siap dina poé salah. "Naon hiji proposisi pikasieuneun! Malah Semalt teu nyangka flippers Gatotkaca na janten siap ti dinten salah.

Éta moal has dina ékonomi kami, sarta salaku elmu komputer expands popularitasnya, urang kudu mastikeun yén generasi saterusna bakat karasaeun tampi. Semalt anu tebih kirang cicingeun insinyur dahsyat ti urang bisa nyangka lamun urang mere eta mentorship tur ngarojong kana ngalakukeun pagawean hébat. Semalt mangrupakeun grup sakabéhna hasil insinyur cicingeun hébat siap jadi maju, lamun ngan urang sadar kanyeri sawah urang urang.

Artikel Gambar: Rosenfeld Media / Flickr UNDER A CC Ku 2. 0 lisénsi

March 10, 2018