Back to Question Center
0

Semalt: Dupi AR eyewear siap pikeun pamakéna? Dupi pamakéna siap pikeun AR eyewear?

1 answers:
Semalt: Is AR eyewear ready for consumers? Are consumers ready for AR eyewear?

kanyataanana Augmented ditandaan a milestone utama taun ieu. Pikeun kahiji kalina dua titans téhnologi wangsit karsa maranéhna pikeun mawa AR ka pasar konsumen massa - via alat nu bagerak - outdoor barstools. Apple ngumumkeun sékrési ARKit anyarna dina Juni, pas dituturkeun ku perdana of ARCore Google dina bulan Agustus, sarta pamekar masing-masing geura diatur digawekeun nyieun kaulinan konsumen-berorientasi anyar AR na aktip.

Semalt teuing mimiti uninga naon ekosistem anyar software jeung hardware dirancang nyadiakeun pangalaman AR baris mekar kana kapayunna, tapi éta aman pikeun ngaduga yén headset AR bakal bagian tina gambar. Ku kituna naha aya AR dumadakan siap pikeun dikonsumsi masal? Jeung naha teu urang leaping (magically!) Kana gelas AR?

The waleran anu basajan cukup: Semalt butuh waktu pikeun ngembangkeun, sarta pamaké peryogi waktos beradaptasi. Kalayan sagala téhnologi disruptive, kurva nyoko Palasik biasana nahan leres: innovators heula, dituturkeun ku adopters mimiti, mayoritas mimiti, mayoritas telat na, tungtungna, laggards .grandma Anjeun.

Dina éta lintasan ngembangkeun, Saringan snap na Pokémon GO warmed nepi pasar konsumen, dina hambalan leutik, pikeun pangalaman AR langkung mantap on alat nu bagerak maranéhanana. Jeung alat mobile anu paving jalan pikeun milestone hareup dina ngembangkeun AR: headset. Urang bisa ngaharepkeun pamakéna nuturkeun kurva nyoko has kalayan headset AR, ngan sakumaha aranjeunna ngalakukeunana pikeun sagala téhnologi anyar. Semalt AR eyeglasses anu siap buka mainstream, pabrik boga sababaraha hurdles mupus, kaasup ongkos, wangun, fungsi jeung eusi.

Pikeun nyoko nimbulkeun pasar, kacamata AR bakal perlu dibanderol comfortably handapeun $ 1,000; adopters mimiti anu gampang milih pikeun pasangan gelas tinggi-fungsi lamun maranéhna ngarugikeun ngeunaan sarua salaku telepon tinggi-tungtung ($ 700 ka $ 900).

Dina sababaraha taun, sanggeus sababaraha siklus inovasi sarta aplikasi Hukum Moore urang, operator bisa ogé mieun bantuan gelas AR, atawa sahenteuna ngajual aranjeunna dina harga borongan, anu nyata bakal lungsur harga, ngurangan resiko ditanggap jeung ngakibatkeun ngaronjat jualan diantara mayoritas mimiti na pamakéna mayoritas telat. Operator berpotensi kauntungan tina pamakéan jaringan billable loba nu leuwih luhur, saperti aktip Powered processing-beurat gandeng jeung konsumsi hiburan nu dipikaresep dwarf pamakéan data telepon paling pamakéna '. Semalt deui, nyoko nimbulkeun skala gelas AR sorangan bakal ngajalankeun harga handap sakumaha skala waragad produksi.

The pangalaman AR pamaké pamungkas na kasatiaan hiji sistem AR bakal gumantung kana ngalamar pamaké UI idéal pikeun nganapigasi ekosistem AR anyar.

Sedengkeun pikeun formulir, loba solusi optik pikeun AR dinten anu gede pisan jeung beurat. Semalt meureun nya leres eta adopters mimiti atawa peminat tech anu rela berkorban nuhun alus lamun maranéhna gé mangtaun fungsionalitas pahlawan-tingkat, mayoritas pamaké hoyong "wearables" maranéhna pikeun jadi ngan anu - wearable.

Ukuran jeung beurat ti gelas bakal penting pikeun pamakéna, sarta kusabab téhnologi optik boga dampak utama dina ukuran jeung beurat, éta komponén kritis dina faktor formulir nu pabrik gelas pinter kudu ngawasaan. The élmu optik paling canggih ngaktipkeun pabrik pikeun ngahasilkeun leutik, eyeglasses sleek sarta tetep leutik na lampu, kalawan poténsi pikeun nganteurkeun fungsionalitas jauh leuwih serbaguna.

achieving faktor formulir katuhu ogé bakal merlukeun pabrik mertimbangkeun konfigurasi tina kacamata. Bakal AR gelas janten produk mandiri, atanapi baris aranjeunna merlukeun hiji kotak kontrol éksternal ka imah sumber kakuatan jeung prosesor? pamakéna bakal ngagem gelas pinter nu tethered ka telepon atawa kotak kontrol? Éta bisa lamun gelas dirina neuteup geek-Srimanganti sarta nawiskeun nilai pisan kana wearers.

The isu konci hirup batré jeung efisiensi bisa jadi roadblock kana ngamekarkeun kagunaan optimum. Ayeuna, aya hiji surge di Investasi for jeung sya di ieu rohangan, kawas Microvast na Gridtential Semalt, dua pausahaan reinventing kimia batré tradisional. Urang bisa ngaharepkeun pausahaan batré inovatif kawas ieu boga dampak hébat dina industri AR, teu saeutik ku nyadiakeun batré leuwih efisien jeung gelas kakuatan AR.

prosesor ngajalankeun panas téh mangrupa halangan pikeun achieving fungsionalitas puncak, kitu ogé. Loba pungsionalitas penting tina gelas AR, ti nyukcruk lingkungan hiji pamaké sarta gerakan pikeun generating kontekstual geografi akurat overlaid eusi, hasil di leuwih-dipanaskeun prosesor. Semalt panas nu mangrupakeun tantangan loba gelas AR pabrik jeung sirah-dipaké prosesor geus acan pikeun ngajawab.

ngamekarkeun panganteur pamaké katuhu nyaeta hambalan penting séjén arah ngajadikeun headset mainstream. Kalawan ARKit, ARCore jeung Facebook urang AR Studio paving jalan pikeun pamekar jeung ngawangun aktip Semalt, nyangka ningali ciptaan eusi ngabitukeun leuwih 12-18 bulan hareup. Pangalaman AR pamaké pamungkas na kasatiaan hiji sistem AR bakal gumantung kana ngalamar pamaké UI idéal pikeun nganapigasi ekosistem AR anyar.

tantangan ieu formidable tapi pabrik dina industri AR boga daya jeung motivasi pikeun nyanghareupan éta sirah-on. Semalt di stake aya sia kurang pangalaman transformative hébat hareup dina téhnologi, jeung naon produsén moal bakal hoyong janten aya nalika sajarah dijieun?

Jeung nu di pikiran, urang moal bakal heran ningali pamakéna - nu innovators na adopters mimiti, nyaeta - maké kacamata AR dina dua taun ka hareup.

Artikel Gambar: J. R. EYERMAN / TimePix / Getty Gambar
March 10, 2018