Back to Question Center
0

Naon sumber bebas / poto stock mirah? [Ditutup] - Semalt

1 answers:

Kudu poto pikeun ramatloka sarta klien ngabogaan enol tunai, Naon anu sumber poto stock bébas? Na kumaha kuring ngartos naon istilah jeung kaayaan hartosna?

Update: dirobah judulna tina "bébas" pikeun "bébas / mirah". Abdi peryogi hiji gampang ngagunakeun sumber poto, hartina kuring maranéhna sorangan hak kana poto. Sababaraha jaba stock poto disclaim yén boga hak kana poto. Conto: SXC. hu, Bigstock (lamun nyaho batur, mangga komen. Tempo komentar kana waleran pikeun detil - skull richard mille. Hatur nuhun!)

Nu penting: SXC. hu henteu sorangan hak kana salah sahiji poto dina indéks maranéhna. Anjeun kudu meunang nu boga média pikeun asup hiji "anyar" kontrak ngan sareng anjeun. Éta loba overhead, sarta hiji-hijina cara SXC. hu méré Anjeun ngahubungan boga mangrupa web-formulir nu boga info tambahan dina nu boga ti landihan maranéhna.

February 6, 2018

Bursa. XCHNG nyaeta pangalusna situs stock bébas poto Kuring geus kapanggih. Anjeun bakal kedah maca lisénsi pikeun tiap poto pikeun mastikeun Anjeun tiasa make pikeun tujuan komérsial jeung lamun perlu attribution, tapi kuring geus umum kapanggih yen abdi tiasa make lolobana poto dina loka.

ogé tingali:

  • 123rf
  • iStockPhoto
  • Corbis Gambar
  • Shutter Bursa
  • Dreamstime
  • StockXpert

pilarian. creativecommons. org ngagabungkeun hasil teangan gambar ti sababaraha mesin ngagunakeun unggal engine urang filter lisénsi pikeun ukur balik gambar nu dilisensikeun pikeun pamakéan komérsial dina hiji Kreatif Commons lisénsi.

The Bantahan standar ngeunaan mariksa nu lisénsi unggal gambar rencana ngagunakeun ngusulkeun panawaran kana sagala jawaban anu dibikeun ka dieu.

Di dieu urang sababaraha babandinganana nice jeung ulasan ngeunaan jasa stock poto:

  • http: // stock-fotografi-jasa-review. toptenreviews. com
  • http: // www. microstockforum. com / Bursa-Fotografi-Review
  • http: // www. thewebsqueeze. com / tips-na-trik / a-ngabandingkeun-of-nu-12-pangalusna-stock-poto-situs. html

GOOGLE_KEYWORDS: stock-poto-ngabandingkeun,


Jeung didieu mangrupa search engine harga-ngabandingkeun nice pikeun fotografi stock:

  • http: // www. spiderpic. com /

pariksa kaluar Poto Big Bursa

Muhun, Abdi ayeuna maké www. kozzi. com. Kuring gé disebutkeun yen situs ieu téh bener hiji situs endah saprak maranéhna nyadiakeun luar biasa tur stunning poto jeung gambar dipaké dina blog atanapi situs web. Sarta poto sarta gambar bébas undeur ku cara jalan. :)