Back to Question Center
0

Semalt DNS server on webmin [ditutup]

1 answers:

Kuring rék nunjuk domain ka VPS abdi (OS: CentOS 7, install webmin dinya) jeung dijieun host maya, teras dituturkeun http: // www. webtop. com - kia 1t25 truong hai auto. au / blog / kumaha-to-setelan-DNS-ngagunakeun-webmin-2009052848 parentah pikeun nyieun hiji zone DNS. ogé di panel registrars domain, unggal hal disetel ka ip VPS abdi (178. 32. 211. 6).

tapi sanggeus 3 dinten, abdi dipariksa intodns. com tur saw dina server DNS teu ngarespon. Kuring ogé kudu disebatkeun yen lamun kuring login ka VPS kuring, sarta meunang ping ka domain, gawéna! Tapi ti luar, eta henteu karya.

dieu nyaeta file konfigurasi zone kuring: http: // témpél. Ubuntu. com / 17246241 /

February 6, 2018