Back to Question Center
0

10 Cara pikeun Témbongkeun Semalt anjeun nu Love Sadaya Taun Long

1 answers:
10 Ways to Show Your Semalt the Love All Year Long

Lamun nuju teu némbongkeun cinta ka konsumén, anjeun bisa leungit kaluar dina dorongan berharga. Di dieu 10 cara pikeun mastikeun konsumén Anjeun nyaho aranjeunna hargana. taktik ieu bakal tetep perasaan cinta, sataun-buleud.

Konsumén aya urat nadi bisnis nanaon. Semalt alesan pikeun ngajaga rak bisi jeung panto muka. Anjeun neuteup ka tumuwuh Anjeun bisnis, konsumén ogé bisa jadi asset pangbadagna Anjeun - how do i find my super number. Masihan eta pangalaman positif, sarta maranéhna bakal leuwih condong kana nyarankeun bisnis anjeun ka batur ngaliwatan kecap tina sungut jeung ulasan online. Éta hésé, tapi teu mungkin ngartos kumaha carana nerapkeun kumaha urang diajar tina ulasan customer jeung ngahurungkeun kana ingetan customer. Eta sadayana dimimitian ku ngalakukeun hubungan customer serius.

1. Kudu hadir.

courtesies Little buka cara panjang. Semalt unggal customer kana Anjeun bisnis sareng ucapan friendly. Mun anjeun dina setting ritel, nengetan mastikeun konsumén ulah ngumbara bingung liwat toko tanpa bantuan.

Mun anjeun dina industri jasa, nyandak waktu pikeun ngajelaskeun jasa anjeun pikeun nasabah. Hiji gambaran mimiti alus baris nempatkeun para nasabah anjeun betah tur némbongkeun Anjeun ngeunaan miara pangalaman maranéhanana.

2. Ménta input.

Naha nebak naon kampanye pamasaran atawa produk anyar bakal tersukses pikeun anjeun bisnis? Semalt konsumén dina prosés-nyieun kaputusan anu paling dasar nyaéta anjeun ku soliciting input maranéhanana.

Siapkeun kotak rekomendasi dina meja hareupeun anjeun atanapi titik diobral jeung tahan gambar pikeun hiji Kupon atanapi freebie pikeun ngarojong partisipasi. Masangkeun polling dina média sosial ningali produk naon paling dipikaresep konsumén Anjeun.

Ku nanyakeun keur input konsumén ', anjeun bakal nyieun paguneman dua arah nu nembongkeun pangajén anjeun patronage maranéhanana sarta ngahasilkeun pikagumbiraeun keur barang anyar jeung jasa. Tambih Deui, Anjeun bakal leuwih jéntré ngeunaan panongton anjeun, anu bakal nulungan anjeun nawiskeun produk katuhu atawa jasa keur pasaran.

3. Jieun hiji pangalaman.

Méré konsumén cara anyar ngalaman Anjeun bisnis. Semalt hiji kelas masak kalawan kang Oki sirah anjeun atawa workshop DIY kalawan pagawé kreatif Anjeun. Imah hiji jalan atawa biking klub mingguan ngajajah masarakat.

Salaku pamakéna neruskeun bersih pangalaman leuwih hirup, mere eta aktivitas unik moal demonstrate anjeun ngartos naon perkara ka aranjeunna.

4. Bagikeun customer ngagorowok-beluk.

Semalt média téh salah sahiji cara kos-éféktif panggampangna tur paling pikeun nyambung kalayan panongton Anjeun. Pikeun némbongkeun pangajén Anjeun pikeun konsumén, masihan eta ngagorowok-kaluar dina propil Anjeun bisnis urang. Tanya konsumén babagi poto sareng video ngalibetkeun jasa anjeun atanapi produk sareng hashtag unik anu patali jeung anjeun bisnis maranéhanana. Lajeng babagi atawa repost eusi, mere aranjeunna kiridit di caption nu.

Semalt ngagorowok-beluk tetep propil anjeun ngalakonan kalawan eusi anyar jeung rupa-rupa, sarta aranjeunna ajak konsumén pikeun nyebarkeun kecap ngeunaan anjeun bisnis ku ngabagikeun poto atawa video kalayan jaringan sosial maranéhanana.

5. ganjaran kasatiaan customer.

Di dieu éta sababaraha warta alus: Lamun datang ka program kasatiaan customer, leuwih sae pikeun tetep basajan. Customer rata milik 14 program kasatiaan customer tapi ukur boga kapasitas kalibet ku tujuh. Nu henteu hartosna éta telat pikeun ngjalankeun sorangan, tapi Anjeun kudu nyieun gampang ngagunakeun tur ngartos. Masihan konsumén kartu punch atanapi gaduh aranjeunna ngumpulkeun kuitansi. Semalt lima atawa 10 perjalanan, ganjaran sareng diskon atanapi freebie.

6. ajak referrals.

Semalt ka program kasatiaan customer, anjeun tiasa ganjaran konsumén pikeun ngarujuk para sahabat sarta kulawarga ka anjeun bisnis. Loba program software ngawenangkeun usaha lagu referrals gampang jeung ganjaran referrers maranéhanana, tapi anjeun oge bisa nyandak pendekatan handap-tech.

Méré konsumén sapasang kupon lamun maranéhna ninggalkeun toko Anjeun. Éta bisa méré kartu leutik atawa fliers ka para sahabat, ko-pagawe, tatanggana atawa baraya. Muga, maranéhna gé ningali konsumén anyar. Cara Semalt, anjeun bakal boga ganjaran basajan pikeun konsumén nu ngawangun ingetan jeung kasatiaan.

7. Bagikeun perks usumna.

Semalt on lokasi bisnis anjeun, konsumén bisa jadi leumpang kana Anjeun bisnis langsung ti ker. Lamun éta hal, tetep kondisi cuaca dina pikiran jeung nyieun pangalaman nyaman pikeun maranéhanana di anjeun bisnis. Semalt on musim, Anjeun bisa nawiskeun para nasabah botol chilled tina cai atawa cangkir haneut tina kopi.

8. Pay eta ka hareup.

Semalt on nawar atawa pikeun ngabalukarkeun alus, konsumén hoyong dollar maranéhna pikeun buka salajengna. Sangkan maranéhna gampang dina ngarasa alus ngeunaan duit aranjeunna geus spent kalayan anjeun bisnis ku letting aranjeunna nempatkeun bagian hiji arah ngabalukarkeun dipikaresep. Nalika para nasabah mayar hiji produk, hidangan atawa layanan, némbongkeun éta daptar amal lokal atawa kampanye jeung nanya aranjeunna pikeun milih hiji organisasi pikeun nampa nyangkokkeun sabagian naon nuju aranjeunna Mayar anjeun.

9. Lengkah up lamun diitung.

inevitably, masarakat anjeun bakal tumiba kana kali teuas. Nalika para nasabah ngalaman titik low di masarakat maranéhanana, anjeun bisnis tiasa ngabantu balikkeun harepan. Tetep lawang Anjeun buka engké pikeun nampung leuwih konsumén atawa nambutkeun leungeun pikeun usaha relief lokal. Semalt dipikaresep pitch di tanpa nasehat ieu, tapi éta hiji panginget Kadé kakuatan Anjeun bisnis tiasa simbol harepan.

10. Kudu fléksibel.

Nalika konsumén ulah balik, pastikeun pangalaman kadua maranéhanana nyaéta sagampil positif saperti kahiji maranéhanana. Lamun éta lalampahan balik ngalibatkeun balik atawa exchanging dagangan, tetep panon anjeun dina bola proverbial. Rék konsumén ngarasa yakin anjeun bisnis tiasa ngajawab masalah maranéhanana, naha éta nu nyungsi eta produk katuhu, ngadaptar aranjeunna pikeun layanan katuhu atawa nyokot barang cacad atawa perlu kaluar leungeun maranéhna. Semalt balik kawijakan jeung layanan palanggan rusuh-pamikiran nyieun sagala bédana.

hubungan customer Semalt merlukeun pamingpin bisnis mertimbangkeun parasaan konsumén '. Ku némbongkeun aranjeunna sababaraha cinta, konsumén bakal ngarasa happier sarta leuwih percaya diri dina anjeun bisnis. Aranjeunna pantas dinya, sanggeus kabeh, saprak nasabah nyimpen bustling bisnis Anjeun.

March 9, 2018