Éta bisa jadi waktu rethink laptop Anjeun. The 3.3-pound ThinkPad, nu kungsi hirup batré tina 6,5 ​​jam sanggeus dicas pinuh, aced test Photoshop urang, nerapkeun éfék Liquify, dipaké pikeun poto retouching, dina 44 detik. Video kokotéténgan garing dina layar 12,5 inci - adaptive intelligence vs artificial intelligence. Salaku jeung laptop lianna di dieu, kualitas sora éta rata. Simkuring teu nyokot pilihan atra tina Apple MacBook Pro sabab fared awon salila uji grafik urang, nyandak hiji menit jeung 18 detik panawaran éfék Liquify. Leuwih ti éta, video kokotéténgan poék dina tampilan 13.3 inci.

ongkos: $ 1,299 pikeun Intel Core processor i7 2.7GHz, 4GB RAM, sarta teuas drive 320GB.