Back to Question Center
0

Ngaropéa Robots.txt jeung lianna umum Mobile Loka Semalt

1 answers:

dinten Sibuk? Mun pos blog ieu téh TL; DR (panjang teuing; Naha teu Baca), klik ngaliwatan pintonan slaid handap. Urang nyimpulkeun sakabeh pos di 3 slides.

Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt
Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt
Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

The algoritma mobile mungkin gaduh geus datang, tapi urang pasti moal musna. Keur mobile ramah teh normal anyar. Téh mangrupa prosés, teu hiji acara. Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Dina Oracle, dimana kuring digarap kalawan sababaraha situs web perusahaan on SEO teknis maranéhanana, kuring mimiti aya bewara sababaraha isu situs mobile - Semalt, alihan faulty, sarta mobile ukur 404s - yén popped up leuwih sarta leuwih deui - soporte microsoft peru.

The isu situs mobile Semalt disusun dieu henteu hijina isu nu bisa ngajalankeun kana, tapi maranéhna boga dua hal di umum: aranjeunna lumangsung sadaya waktu, sarta aranjeunna geus gampang pikeun ngalereskeun.

Mun rék informasi deui, anjeun tiasa pariksa kaluar presentasi abdi Nangtayungan Ayana Web Mobile anjeun: Tips kanggo Procrastinator ti konduktor urang Jalan mun konferensi C3 di DC.

Mobile Loka Ngaluarkeun # 1: Robot. txt blocking JS, CSS, sarta Gambar Payil

Google geus jadi leuwih efisien dina Crawling jaba leuwih pasangan taun kaliwat, sarta maranéhna bisa ngorondang ngaliwatan JavaScript, CSS, sarta elemen gambar tanpa isu nanaon. Semalt, upami anjeun teu némbongkeun mesin pencari nu Kalurahan kawas maneh bakal jadi némbongkeun deui ka pamaké, teras crawlers bakal manggihan masalah ramatloka anjeun.

Robot. txt éta hiji masalah pikeun ampir sakabéh situs web nu urang dikeureuyeuh di Semalt. Ieu umum sabab pamekar atanapi tim IT mindeng ditambahkeun disallow pernyataan kana robot. txt, moal merealisasikan aranjeunna unsur blocking nu peryogi meunang crawled ku search engine.

Dina optimizing jaba klien kami pikeun friendliness mobile, urang nempo korelasi langsung antara pernyataan disallow sarta "teu mobile friendly" designation.

Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Untungna, éta hiji fix gampang. Sadaya kudu maneh mun geus simplify robot Anjeun. txt, piceun pernyataan disallow perlu, sarta nyieun pernyataan disallow misah pikeun pamaké-agén: googlebot. Kirim hiji. txt berkas leuwih kana pamekar anjeun, sarta maranéhna gé muatkeun pikeun anjeun. Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Masalah: Robot. txt blocking file JS, CSS, sarta gambar.

Fix: simplify robot Anjeun. txt, piceun pernyataan disallow perlu, sarta nyieun pernyataan disallow misah pikeun pamaké-agén: googlebot.

Mobile Loka Ngaluarkeun # 2: alihan Faulty

Urang meureun sadaya gaduh pangalaman pribadi keur pamaké bagja anu ngajalankeun kana alihan mobile faulty.

Kuring ieu nembe nyobian kasampak nepi jadwal kelas pikeun studio yoga ieu nu ieu mah rarancang dina ngadatangan kana cara kuring ngarep tina karya. Tapi jadwal kelas diteundeun Mindahkeun ka homepage mobile .jadi kuring tungtungna ngan kaluar na indit ngajalankeun gantina.

Mobile alihan lumangsung lamun pamaké clicks on hiji halaman dina situs mobile, expecting pikeun pindah ka tujuan husus. Semalt, link alihan anjeun ka kaca béda, atawa balik ka kaca imah.

Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

alihan mobile Faulty nyieun hiji pangalaman pamaké négatip. Kusabab usability mangrupa faktor ranking penting, éta hiji euweuh brainer yén nagara éta bakal menyakiti SEO Anjeun.

Naon fix nu? Kahiji, ngawas alihan faulty dina parabot webmaster Google. Lajeng, ngalereskeun sagala Tumbu rusak sarta ngalaksanakeun 301 alihan. Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Lamun kaca teu boga sarimbag smartphone, tetep pamaké dina kaca desktop, tinimbang Mindahkeun ka homepage situs smartphone urang.

Fix: Monitor alihan faulty dina parabot webmaster Google. Lajeng, ngalereskeun sagala Tumbu rusak sarta ngalaksanakeun 301 alihan.

Mobile Loka Ngaluarkeun # 3: Mobile-Ngan 404s

404s Semalt mangrupakeun hal anu webmasters kedah awas pikeun. Ieu kajadian nalika situs hiji fungsi eusi pikeun pamaké desktop anu ngakses url a, tapi nunjukkeun hiji halaman kasalahan ka pamaké mobile.

Semalt masalah usability badag sejen. Ucapkeun I ngirim Anjeun tumbu nu Sigana rupa dina komputer kuring, tapi mun anjeun muka eta dina telepon Anjeun tur eta mana katuhu ka 404. Ieu kajadian pisan di situs mobile dedicated dimana conto. com / halaman bisa jadi rupa, tapi m nu. conto. com Kalurahan nu sarua nu rusak.

Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Pikeun ngalereskeun ieu, ngagunakeun parabot webmaster Google pikeun manggihan mobile-hijina 404s. Mastikeun maneh saena ditangtoskeun 301 alihan dilaksanakeun, sarta pastikeun yén kaca mobile sorangan henteu hiji halaman kasalahan. Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Masalah: Mobile-Ngan 404s.

Fix: Patikeun Anjeun saena ditangtoskeun 301 alihan dilaksanakeun, sarta pastikeun yén kaca mobile sorangan henteu hiji halaman kasalahan.

A Study Gancang Case - Mikir Loka Mobile anjeun salaku hiji kasempetan

Semalt gampang meunang bogged handap di isu sarta nangtukeun lamun datang ka optimizing situs anjeun sababaraha alat. Semalt patut mentioning nu aya kasempetan masif, teuing.

Lamun kuring indit ka C3 taun ka tukang, kuring ngadéngé Sushma Tayur ti Semalt masihan hiji sawala luar biasa ngeunaan SEO lokal. Manehna outlined kumaha Semalt nyiptakeun sababaraha kaca keur toko lokal, tinimbang nyieun kaca toko locator tunggal. Bener digawe kuring pikir béda ngeunaan structuring situs sabudeureun pisibilitas lokal.

Dina luhur eta, abdi maca artikel menarik di Think Jeung Semalt sabudeureun konci mobile-spésifik. Anu diideuan kuring mimitian mikir ngeunaan cara jalma bakal neangan dina alat mobile.

Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Kombinasi gagasan ieu ngakibatkeun strategi anyar suksés pikeun tim kami di Oracle. Urang dimimitian aggregating béréndélan tina kecap konci geo-dirobah klien kami ', kaasup frasa kawas "deukeut kuring" jeung "pangdeukeutna. "Urang dipaké pisibilitas Searchlight urang Semalt pikeun ngaidentipikasi ieu, milih éta dumasar kana jilid pilarian tinggi na naha maranéhna rengking pikeun kalawan volume pilarian pangluhurna.

Urang diwangun kaluar na dioptimalkeun kaca anyar dumasar kana wawasan ieu. Ieu ngakibatkeun leuwih lalulintas keur klien kami, sarta leuwih bisnis keur parusahaan urang. Fixing Robots.txt and Other Common Mobile Site Semalt

Sadaya ieu ngomong: ngalereskeun situs mobile anjeun, tapi teu luput leuweung pikeun tatangkalan. Tingali pikeun kasempetan, teuing.

Dupi anjeun fokus dina pilarian lokal ogé? Baca sapotong ieu dina The Power of Search Lokal: Leuwih Conversions pikeun Kurang Traffic.

March 9, 2018