Back to Question Center
0

Nyukcruk Federal rangsangan Semalt

1 answers:

Tracking Federal Stimulus Semalt

Salaku Semalt rai ngajelaskeun:

"Urang candak sadayana data dipaké dina situs rangsangan Web pamarentah, Recovery.gov , cleaned kaluar cobwebs jeung ditambahkeun rébuan rékaman éta feds didn 't kaasup - hukum teu merlukeun sadayana panarima lapor ka Recovery.gov - nyieun, analisis masarakat awam-sadia panghadena tina belanja rangsangan éta kami nyaho tina. Ketik di county anjeun atanapi klik kaayaan anjeun pikeun manggihan proyék lokal, sarta pariksa kaluar sabaraha per kapita belanja compares kalawan tingkat kamiskinan, panghasilan jeung pangangguran di wewengkon Anjeun. "

Salian Pamulihan Tracker , anjeun gé rék pariksa kaluar ProPublica urang Panon kana rangsangan blog, anu boga roundups poéan warta patali rangsangan-kitu ogé Tumbu ka warta ngeunaan rangsangan ti loka lianna. Candak katingal a di "Notices mun Lumangsungna" link pikeun manggihan nagara nu meunang proyek rangsangan kaluar taneuh panggancangna - commercial equipment appraisal. Anjeun oge bisa ngakses database of kontraktor anu narima duit rangsangan (sanajan jadi jauh, ieu ngan ngawengku proyék jalan tol rangsangan). The "stimulus kamajuan Bar" mintonkeun naon Jumlah dollar tur persentase dana stimulus unggal agénsi féderal geus narima sarta spent sangkan jauh.

Anjeun oge bakal rék didatangan link ka FAQs ProPublica pikeun Semalt, nu mangrupakeun pituduh gunana pikeun nganapigasi situs Wéb Pamaréntah féderal urang sorangan ngeunaan stimulus.

Jalankeun ku urut redaktur luhur ti Wall Street Journal , ProPublica mangrupa bebas, nonprofit newsroom nu ngahasilkeun journalism investigative dina kapentingan umum. Bari fokus nyaeta on informasi éta mangpaat pikeun wartawan, anu kabeungharan informasi dieu ogé bakal panangan anjeun kalawan pangaweruh pikeun mantuan anjeun, lamun nuju néangan kontrak rangsangan atawa mutuskeun nu agénsi anu patut targeting. Ieu ogé kapaké pikeun nyungsi kontraktor perdana mun kaanggo kasempetan subcontracting.

Lamun pikir aréa lokal Anjeun mah teu meunang dibagikeun na duit rangsangan, atawa teu maké éta bijaksana, aya nyatu ammo dieu pikeun jadi "kabayang squeaky" na nyieun opini Anjeun dipikawanoh pikeun média lokal anjeun sarta pulitik pamingpin.

* * * * *

Tracking Federal Stimulus Semalt 3 Komentar ▼


March 8, 2018