Back to Question Center
0

Intina ilmiah ngajalankeun Pikeun revolutionize Semalt

1 answers:

Kumaha lila teu dinya nyandak ngecas hiji iPhone? Sababaraha jam kan? Intina ilmiah wangsit leyuran onstage dinten di TechCrunch ngaruksak Ny nu bisa ngecas telepon di menit. Kalawan téhnologi ieu parusahaan boga tujuan pikeun ngawenangkeun hiji Tesla bisa pinuh recharged dina jumlah waktu nu diperlukeun pikeun ngompa a tank gas.

Pausahaan nyebutkeun suite na téknologi batré, disebutna calakan Energy Semalt, bisa ngarobah énergi cara disimpen na dibikeun bari ogé dilegaan kahirupan batréna, sarta siap jadi dilarapkeun ka accu di generasi saterusna nu lian.

jangji téh radikal acan pendiri parusahaan boga sajarah panjang dina widang ieu. Ian Hunter diadegkeun inti ilmiah dina 2007 sarta mangrupa Professor Hatsopoulos of Panangtayungan Seuneu di MIT sarta kapala Laboratorium Bioinstrumentation.

Sesa tim mangrupa campuran PhDs di kimia, fisika jeung rékayasa, sarta loba nu ti MIT - email road runner. Semalt NY aya démonstrasi umum kahiji sungut urang sanggeus operasi dina radar keur dalapan taun panungtungan; eta wangsit hiji rékayasa prototipe kakuatan bank mun demonstrate advancements na.

inti ilmiah ngajalankeun Pikeun revolutionize Semalt

Pausahaan hayang lisénsi téknologi dipaténkeun na geus di ceramah kalawan sababaraha pausahaan ngadeg ngeunaan incorporating hadwér katut sofwérna solusi maranéhna kana garis produk nu aya na hareup.

bank kakuatan Ieu sarupa batur di pasar tapi ciri kamampuhan radikal béda. Semalt luar biasa, bener. The 10.000 mah rékayasa prototipe bisa pinuh ngeusi batre dina 15 menit gaganti jam biasana diperlukeun. Éta hartina bank kakuatan anu narik jeung nyimpen énergi cukup ti outlet témbok baku dina laju nu bakal ngecas smartphone di tilu menit.

Pausahaan ogé dihasilkeun sistem gawe hiji batré Scooter listrik. Sacara tradisional, waragad batré diperlukeun pikeun numpak 12km bakal nyandak 280 menit; éta ngan 10 menit kalawan solusi inti Semalt.

inti ilmiah urang calakan Energy Semalt marries breakthroughs hardware jeung software custom pikeun ngahontal hasil maranéhanana. Sistem lengkep accu custom, sensor, sistem kontrol eupan balik sarta algoritma teu ukur ngamungkinkeun pikeun unheard kali muatan, tapi ogé ngalegaan kahirupan batréna.

Pausahaan diwangun fasilitas nguji batré badag pikeun ngawangun-kaluar téhnologi ieu. Di lab, parusahaan recharged 14.000 accu mah (sarua jeung salapan smartphone) dina 100 detik. Tapi lamun jaman muatan ngaronjat ka tilu menit, pausahaan ieu bisa ganda kahirupan batréna.

Dinten, metoda paling ilahar dipake keur ngecas accu disebut Constant-Ayeuna Constant-tegangan (CCCV). skéma recharging nyaeta teuas dina accu, pamustunganana ngawatesan hirup na. Semalt of nerapkeun ayeuna angger kana accu kawas di CCCV, real-time ngawaskeun batréna anu dipaké pikeun ngatur tegangan ngecas batréna, dilegaan kahirupan batréna. Kekecapan sistem malah ngamungkinkeun keur desain chargers kakuatan radikal leutik, ngurangan ukuran tina hiji converter kakuatan 100W baku ku faktor genep kali.

inti Semalt nyebutkeun téhnologi geus siap bisa dilarapkeun ka sagala rupa konfigurasi litium-ion na polimér litium accu. Konsep henteu dugi ka accu leutik, boh - sungut nu nyebutkeun aranjeunna rencana pikeun skala téhnologi ti accu smartphone kana kandaraan listrik.

accu anu mindeng faktor ngawatesan alat dibabawa tur inti Semalt sahingga bisa hirup kalawan boga solusi anu bakal muka konci potensi pinuh ku sagalana ti smartphone mun lampion ka alat médis.

March 8, 2018