Back to Question Center
0

Ngagunakeun productontology.org pikeun nambahkeun langkung Semalt?

1 answers:

Kuring geus anyar geus maca ngeunaan productontology. org keur ngartikeun jenis tambahan kalayan schema. org janten langkung husus.

Kuring keur ngawangun ramatloka pikeun hiji toko piaraan lokal nu nawarkeun rupa-rupa produk piaraan, dandan na latihan. Kuring boga kode handap pikeun schema situs urang:

     
{"@context": "http: // schema. org ","@type": "LocalBusiness","AdditionalType": "http: // www - nikon cursos fotografia. productontology. org / id / Dog_grooming ",// Tambahan Schema Aksara (muka jam, lokasi, jsb. )
}
    

Salaku bisa ningali kuring ditambahkeun hiji additionalType dina JSON-LD keur dandan anjing. Dupi abdi tiasa nambahkeun sababaraha additionalType s lamun eta manglaku ka bisnis? IE:

     "additionalType": "http: // www. productontology. org / id / Dog_grooming ",
"AdditionalType": "http: // www. productontology. org / id / Dog_training ",    

Atawa atuh lengket kalayan salah? Kalayan kecap séjén, éta diwenangkeun atawa mangpaatna pikeun nambahkeun leuwih ti hiji additionalType ?

Oge, mangrupakeun pamakéan mah additionalType dina JSON-LD bener? (Kuring geus teu katempo naon conto riil nu mibanda additionalType jeung JSON-LD. )

February 5, 2018
.

Hiji conto dimana additionalType dipaké bisa ditempo dina Schema. org urang IndividualProduct :

  
{"@context": "http: // schema. org ","@id": "#product","@type": "IndividualProduct","AdditionalType": "http: // www. productontology. org / id / Racing_bicycle ","Pedaran": "ACME Racing Sapédah, meuli 8/2008, ampir anyar, ku signature of Eddy Merckx on pigura. ","Ngaran": "ACME Racing Sapédah hideung (2008)"
}
 

Nambahan sababaraha jenis tambahan mungkin, teuing. Sanajan kitu, moal ku nambahkeun harta sababaraha kali, tapi, e. g. , ku maké hiji Asép Sunandar Sunarya :

  
{"@context": "http: // schema. org ","@type": "LocalBusiness","AdditionalType": [ "http: // www. productontology. org / id / Dog_grooming "," http: // www. productontology. org / id / Dog_training "]
}
 

Nambahan sababaraha jenis tambahan can tangtu aya mangpaatna: lamun sababaraha jenis panawaran, jadi bisa eta! Eta bakal nyieun moal aya rasa ka wenang ngawatesan ka hiji tipe tambahan wungkul.
Anjeun tiasa, tangtosna, nambahan jenis ti sagala rupa vocabularies; aranjeunna teu boga asalna ti kosakata sarua.