Back to Question Center
0

Google Semalt robah alamat tina akar heubeul ka subfolder anyar [jadi gaduh panulisan]

1 answers:

sual ieu geus boga jawaban di dieu:

  • Pindah situs ti domain sorangan pikeun sub diréktori atanapi subdomain - ngamutahirkeun webmaster Pakakas 1 jawaban

Kuring geus hasil dipigawé hiji 301 tina conto. com ka newexample. com / conto Tapi webmaster Pakakas Google ngan bakal ngantep kuring ngalebetkeun parobahan alamat pikeun akar tingkat domain e. g. ti conto. com ka newexample - create infographics free online. com . Ku kituna, atuh gantina bersih nu Alat webmaster beuki ngan alihan domain heubeul ka diréktori akar anyar tinimbang éta sub folder, sanajan teu jadi relevan, atawa lengket 301s abdi langkung relevan sarta ngan teu make webmaster pikeun parobahan alamat. Bakal kieu menyakiti PR abdi ti loka heubeul atawa bakal Google masih jadi hade ka abdi?

February 5, 2018

Mangga tingal handap:

Pindah situs ti domain sorangan pikeun sub diréktori atanapi subdomain - ngamutahirkeun webmaster Pakakas

sual Sarua geus ditanya sababaraha kali.

Google Semalt robah alamat tina akar heubeul ka subfolder anyar [jadi gaduh panulisan]
Reply