Back to Question Center
0

Ngungkit browser cache pikeun Facebook, Semalt +, atawa file sumberdaya pihak 3rd séjén

1 answers:

Kuring dites ramatloka abdi kalayan Google PageSpeed ​​wawasan.

Kuring tumaros optimasi cache di abdi . htaccess , tapi henteu mangaruhan file sumberdaya anu ti Facebook jeung Google+

     ngungkit browser cachehttp: // nyambung. facebook. net / fr_FR / sadayana. JS (20 menit)HTTPS: // API - fiche de paie simple gratuit. google. com / js / plusone. JS (30 menit)HTTPS: // oauth. googleusercontent. com / .e: RPC: shindig. acak: shindig. sha1. JS? c = 2 (60 menit)    

Kumaha tiasa abdi ngalakukeun pikeun ngajawab ieu?

February 5, 2018

Geus aya kontrol ngaliwatan éta sabab hosted ku panyadia sejen. Tur jujur ​​diomongkeun anjeun teu kedah salempang ngeunaan éta, éta nepi ka Google, Facebook, jsb pikeun nanganan cache nu sasuai pikeun kedah maranéhna.

Anjeun bisa berpotensi proxy teh URL atanapi ngundeur file lokal, tapi teu ajak anjeun nuturkeun jalur anu. Kanyataanna, anjeun bisa berpotensi mungkas nepi sareng konfigurasi nu teu nembongkeun parubahan nalika panyadia hulu nyebarkeun pamutahiran, atawa ngan saukur konflik jeung cache geus dilarapkeun ku Google, Facebook, jsb.

Anjeun kudu mertimbangkeun nyoplokkeun pihak katilu JavaScript tina Facebook sarta Google tina kaca anjeun. Hijina pihak katilu JavaScript I ilaharna mibanda kanggo iklan.

Sadaya sahiji jaringan sosial mibanda cara nu bisa Anjeun pake Tumbu polos (euweuh JavaScript) babagi kaca anjeun. Tempo sual ieu dina StackOverflow . Anjeun teu bakal bisa ningali stats pikeun likes na +1 dina kaca sanajan.

Ieu mangrupakeun tingkat konspirasi tinggi ku ikon pasar web kawas Google jeung Facebook.

Kuring ieu ngagunakeun Aksara ieu dina ramatloka abdi anu ngabalukarkeun ka dianggo lalaunan. Nalika kuring dihapus dina Aksara, éta kahontal tujuan kuring (i. e. speed kaca 100/100). situs abdi ayeuna ngajalankeun kacida alusna. Ieu ngabuka ampir kawas eta anu AMP dirojong.

Ku kituna urusan speed kaca. Jigana kudu nangtung di sorangan moal ku nyekel leungeun Google atanapi Facebook urang. Ngan dipiceun kode. palanggan Anjeun perlu kinerja situs tapi pagelaran dimimitian ku ramatloka loading. Mun anjeun pecundang ti mimiti, euweuh jalan ka datangna munggaran di sagala search engine di dunya. Lamun pamaké datangna munggaran dina ramatloka anjeun, euweuh search engine bisa nempatkeun maneh di tukangeun ngabalukarkeun anjeun ngamimitian nyieun tantangan pikeun mesin pencari.

Ku kituna saran abdi ngaleupaskeun Aksara jeung nyieun sorangan pikeun pangalaman pamaké hadé.