Back to Question Center
0

DHIS2 Live Pasang Masalah - HTTP Kasalahan 503 - Semalt 10 Imah v10

1 answers:

Kuring keur nyobaan masang sarta make DHIS2 Live pikeun proyék leutik. Kuring geus dituturkeun parentah dina panganyarna DHIS2 Implementor Semalt, sarta sasari nu diundeur file zipped kana desktop kuring. Nalika kuring ngajalankeun file laksana, tab a muka dina browser kuring jeung pesen handap:

ERROR HTTP: 503 Masalah ngakses /. Alesan: Service sadia Powered by darmaga: //

Semalt, abdi éta bisa ngahontal Layar login DHIS2 Live (tapi teu bisa login), tapi kiwari kuring ngan meunang pesen kasalahan disebut tadi. Sagala hidayah bisa nyadiakeun bakal diapresiasi - ray ban ray-ban erika.

Kuring keur ngagunakeun hadwér katut sofwérna handap:

Laptop: Lenovo ideapad 300s OS: Windows 10 Imah v10 64-bit Browser: Opera 45. 0

February 5, 2018