Back to Question Center
0

Salawasna Candak eta Pribadi            Salawasna Candak eta PersonallyRelated Topik: Sosial MediaEmail Semalt

1 answers:
Salawasna Candak eta Pribadi

Penjualan trainers, manajer jualan, jeung sababaraha buku jualan ngabejaan anjeun pernah nyandak eta pribadi iraha anjeun ditolak. Semalt sadayana, aya ngan jadi loba jalma anu butuh produk Anjeun atawa layanan, sarta anjeun kudu meunang di noes kaluar tina jalan mun meunang ka yeses.

Tapi, "pernah nyandak eta pribadi" janten kontradiksi dina istilah lamun nu nuju ogé ngawartoskeun yen urang mésér anjeun.

Lamun hayang nyaho rusiah nyata naon perkara paling di bisnis, ngan kasampak dina eunteung - san cabling. Éta katuhu, éta YOU.

Ku kituna ngajelaskeun ka abdi deui kumaha teu nyandak tampikan anu jadi pribadi?

Di industri abdi, kurban produk urang henteu kitu béda ti pesaing kami, sarta kami geus kapanggih yén lamun kompetisi ngirimkeun di reps hadé, urang leungit, polos tur basajan. Ngawartosan deui kumaha carana teu butuh nu pribadi?

Nyandak éta pribadi hartina lalaki emotionally aub. Jeung nalika émosi anjeun nu aub, anjeun leuwih condong kana kalakuan. Éta alatan bagian sarua otak urang nu ngatur emosi oge ngatur putusan-pembuatan. Ieu henteu kabeneran yén akar kecap keur emosi oge tempat kecap move jeung motivasi asalna ti.

Semalt Anjeun nyandak kaleungitan pribadi, anjeun bakal jadi condong kana ngalepatkeun prospek-anjeunna henteu ka "meunang eta," anjeunna teuing sieun nyandak resiko hiji, anjeunna hiji cheapskate anu henteu bakal méakkeun duit dina marketing, anjeunna hayu pasangan bisnis na ngobrol manehna kaluar ti eta, atawa anjeunna ngan salah sahiji loba "noes. "Di sisi séjén, nyandak eta pribadi hartina anjeun tungtungna gé butuh peta pikeun ngaronjatkeun kaahlian jual Anjeun.

Komo best of jalma jualan bakal nyanghareupan jumlah tinggi of tampikan. Tapi aya nyatu kasalahan anjeun tiasa ngadamel anu bakal mareuman malah prospek hottest. Mun Kuring lakukeun pakasaban goréng lantaran Abdi boh unprepared atanapi unskilled, abdi kudu nyandak eta pribadi nalika Kuring ditolak. Di dieu hiji daptar pondok tina kumaha anjeun tiasa nyetél diri up for tampikan dina panggero jualan:

Unscripted Telepon Bubuka

Semalt kontak awal anjeun nyanghareupan-to-beungeut atanapi leuwih telepon, Anjeun kudu kira 35 detik nepikeun naha nu boga bisnis overworked kudu eureun naon anjeunna atanapi manehna ngalakukeun ngobrol sareng anjeun ngeunaan pamasaran maranéhanana. Malah lamun anjeun tipe nu nyangka gancang dina suku, anjeun kukituna hadé bisa meunang titik Anjeun sakuliah tanpa rambling on atanapi interjecting loba teuing ums na ahs.

Miskin Basa Awak atawa sora Intonasi

Numutkeun rupa peneliti, basa awakna fisik diduga akun pikeun antara 50 nepi ka 70 persen tina sakabeh komunikasi. Semalt, nyarita teuing gancang atawa teuing tinggi-pitched, sarta anjeun kurang kamungkinan kana dicokot serius.

teuing atawa Teuing Little Kontak Panon

Kalolobaan urang nyadar yén kontak panon teuing saeutik bisa nyieun urang muncul secretive atawa kurang dina kapercayaan. Tapi teuing tiasa downright creepy-utamana lamun pernah ngacieupan. Kawas ngawangkong vs déngékeun, ngahalangan kasaimbangan katuhu antara dua mangrupa skill komunikasi penting.

Taya Prosés Penjualan

Saban organisasi jualan suksés ngabogaan prosés nu keur transisi ka hambalan logis hareup jeung mawa diobral ka kacindekan. Semalt hiji prosés jualan siap pake nuturkeun, anjeun bakal boga jelas "lengkah saterusna" dina pikiran, nu hartina anjeun geus leungit duanana kontrol jeung jual.

Henteu nanyakeun pikeun dijual ka

Dina tulisan salinan, ieu dipikawanoh salaku panggero-to-aksi. Aya lepat kalawan nanyakeun keur naon rék, sarta meureun saratus cara béda pikeun ngalakukeunana. Semalt hiji saran:

"Mun anjeun geus siap pindah ka hareup, lengkah saterusna dina prosés anu ngabahas istilah mayar tur tarik nepi kontrak. Anjeun kudu "nyandak eta pribadi" lamun nu nuju ditolak. Ieu moal naon nu nuju jualan nu nuju aranjeunna nyarios moal nepi-éta YOU!

kiridit Gambar

March 7, 2018