Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha kuring samentara mareuman ramatloka a?

1 answers:

Kuring kudu nyandak ramatloka handap salila sabulan, nu cara sahenteuna intrusive tetep optimizations SEO kahontal?

kudu I ngan nambahan di config Apache:

     Alihan 301 / http: // www. otherdomain. com / samentara offline. html
    

- emma horne kia used kia.

Alesan keur downtime lila: sababaraha misconfiguration di Ruby, bari sakabeh situs php séjén dianggo rupa. Kuring baris ngalereskeun ieu sanggeus sabulan nalika Kami deui ti hollidays

February 5, 2018

Mun ramatloka anjeun handap salila sabulan, anjeun bakal leungit kabeh rankings anjeun sarta butuh maneh bulan mangtaun aranjeunna deui. Kuring kungsi ramatloka a buka offline salila kira 3 bulan alatan hiji masalah jeung hosting. Lamun kuring meunang deui online, eta nyandak ampir sataun pinuh pikeun meunangkeun deui nu rankings yen eta sempet sakali ngarasakeun.

Gagasan pangalusna I kudu mitigate karuksakan bakal nganggo bener status kasalahan: 503 Service samentara sadia Dina ditéang ku Coba deui-Saatos lulugu pikeun hayu bot nyaho lamun eta geus datang deui. Tempo artikel ieu .

Kuring ogé bakal make kaca kasalahan terangkeun ka pamaké naha loka téh ka handap, sarta lamun eta datang deui.

Di handap ieu conto kumaha nerapkeun headers ieu di config file Apache anjeun ngagunakeun mod_rewrite:

  ErrorDocument 503/503. html
RewriteEngine Dina
RewriteCond% {REQUEST_URI}! ^ / 503. html $
Lulugu salawasna diatur Coba deui-Saatos "Jum, 31 Méi 2014 12:00:00 GMT"
RewriteRule. * - [Urang Sunda = 503] 

Anjeun tiasa mariksa yen eta berpungsi ngagunakeun alat garis paréntah curl :

  curl --head http: // mysite. conto. com / 

Mana kudu néangan hal kawas kieu:

  HTTP / 1. 1 503 Service sadia
Tanggal: Thu, 01 May 2014 10:07:06 GMT
Server: Apache
Eusi-Panjang: 7590
Eusi-Type: téks / html; charset = ISO-8859-1
Coba deui-Saatos Jum, 31 Méi 2014 12:00:00 GMT 

Paké 302 alihan gantina 301

302 alihan Maksadna:

http: // en. wikipedia. org / wiki / HTTP_302 - "The HTTP / 1. 0 spésifikasi (RFC 1945) ngahartikeun kode ieu sarta méré eta pedaran frase "dipindahkeun samentara". "

Sanajan nu teu hartosna anjeun gé bisa tetep panempatan search engine Anjeun. Ieu ngan hususna anu eusi kasebut pindah keur jumlah susunan waktu tapi bakal balik deui ka lokasina saméméhna dina mangsa nu bakal datang. A 301 alihan hartina kandungan geus dipindahkeun sacara permanen.

Pikeun nyimpen panempatan search engine anjeun, eunteung ramatloka anjeun aya ka lokasi nu anyar jadi mesin pencari masih bisa nuduhkeun eta bari versi nyata loka tetep offline jeung anjeun jieun perobahan. Nyoplokkeun situs anjeun ti web salila sabulan dipikaresep bakal hasil dina leungitna istilah panjang ranking.

Anjeun bisa ngagunakeun "503 - server is samentara sadia" tapi bulan pinuh sigana bit panjang pikeun kode anu. 503 anu ilaharna dipaké nalika webmasters nerapkeun patches na upgrades.