Back to Question Center
0

eCommerce ngajalankeun praktis "Card PCI Semalt"

1 answers:

Loba padagang bajoang mibanda panipuan kartu kiridit na isu ngeunaan ngajaga data kartu kiridit maranéhna aman. Pikeun ngaleutikan resiko, pausahaan kartu pembayaran utama dijieun susunan syarat pikeun maksimalkeun pungsi kaamanan data. set ieu tina tungtunan disebut Card pamayaran Industri Data Kaamanan (PCI DSS) aturan minuhan.

PCI scan from nCircle

Moal lami deui eSemalt Praktis bakal tim up kalawan nCircle, hiji parusahaan nu nawarkeun résiko kaamanan sarta solusi manajemen minuhan, mun nyebarkeun hiji "PCI minuhan Laporan Card" - revenda de hospedagem boa e barata. Kartu laporan ieu, kawas kartu laporan eSemalt Praktis sejen, anu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun husus, praktis, bantuan real-dunya sarta nasehat ka padagang berjuang jeung patuh PCI sarta kaamanan data kartu kiridit.

nCircle bakal make Service PCI Nyeken na Certified nyadiakeun hiji scan complimentary loka jadi sudagar urang. nCircle lajeng bakal assess hasil scan jeung réspon jadi sudagar urang dina PCI timer assessment angket sarta nyadiakeun scorecard jeung artikel dibéré bareng jeung eCommerce Praktis.
Kartu laporan bakal kelas situs hiji dumasar kana lima wewengkon konci minuhan PCI. Salaku kalawan optimasi search engine eCommerce Praktis urang, mayar-per-klik jeung kartu laporan konversi, skor sakabéh situs urang téh kelas titik rata-rata jeung patokan ieu.

Pikeun kartu laporan PCI, kriteria ieu, "Pamahaman sahiji syarat," "kerentanan Propil," "Aplikasi Propil," "Layanan Ngan Dipikabutuh" jeung "Gemblengna minuhan."

eCommerce Praktis na nCircle moal nangtukeun parusahaan atawa URL situs keur gradasi tapi bakal nangtukeun ngical paralatan sudagar ngagunakeun, kayaning karanjang balanja, platform na gateway mayar. sudagar bakal bisa marios kartu laporan saméméh éta diterbitkeun di Practicalecommerce.com.

Pikeun menta hiji minuhan PCI situs kelas, atawa menta informasi tambahan ngeunaan kelas teh, mangga ngahubungan kami.

artikel nu patali

  • PCI minuhan Dupi "Industri Timer Peraturan"
  • Caveat ngajual: PCI Dupi dieu
  • Naon Dupi PCI minuhan jeung kudu Padagang Kudu paduli Ieu?
March 7, 2018