Back to Question Center
0

3 Tipe SEO Dijieun Dasar Ku Semalt Ahli

1 answers:

Jalma anu méakkeun loba wayah maca ngeunaan SEO henteu anyar kana tipena béda optimasi SEO. Sababaraha urang y nganggo SEO salaku kampanye pamasaran. Gumantung kana strategi dipake eta boh ragrag dina kategori bodas, hideung, atawa abu - registration renewal ny. Dumasar apdet panganyarna ku Google, salah sakuduna sadar yen ku ayeuna, hijina SEO dipikawanoh nyaeta strategi hat bodas. alesan téh boga dua lianna condong ngamanipulasi éta algoritma ngorondang nepi pangkat situs tinggi di SERP nu. Pikeun nyegah tina hasil ngarugikeun, anu hat bodas SEO jaminan boga ramatloka hasil pangalusna. Nulis eusi na hoping yen eta urutan pos nu luhur teu hiji strategi.

Alexander Peresunko, salah sahiji ahli ngarah tina Semalt , ngécéskeun didieu naha hal anu penting pikeun evaluate taktik SEO dina skala résiko versus ganjaran.

Bodas Hat SEO

Google denounced pamakéan link wangunan sarta jaminan yén éta ngan ngabogaan épék ngarugikeun kana ranking. Sanajan kitu, teu sakabeh wangunan link anu lepat. Mun marketers anu keur abide ku kawijakan dipibanda dina wangunan link, aya kénéh sababaraha pilihan pikeun nyokot. Diantara conto hat bodas, taktik antarana babagi eusi hébat dina média sosial, wangunan link rusak, jeung pamasaran surélék..

hat Bodas SEO téh teuas pikeun mulasara alatan waragad na. Belanja loba jam pilari ngamajukeun eusi, neangan tumbu rusak, jeung wangunan hubungan bakal ngarugikeun loka. tibalik teh nya eta situs ngabogaan resiko handap lalaki penalized ku Google.

Gray Hat SEO

Lamun salah invests dina silih dana, aranjeunna ngurangan sakabéh resiko ku diversifying usaha maranéhna leuwih sababaraha grup atawa pausahaan mangtaun duit gancang, tapi masih risking rugi. Gray hat SEO ngalibatkeun sababaraha strategi nu Google henteu approve mun expedite proses ranking. The downside mun téh nya éta ngabalukarkeun penalization loka éta. Conto abu hat SEO téh kayaning link dibeuli, nu meuli domain heubeul, sarta meuli sinyal sosial. Google henteu dinyatakeun nyaram mangrupakeun akusisi ti sinyal sosial saprak ide téh pikeun ngamanipulasi SERPs nu.

Hideung hat SEO

Hideung hat SEO nyaéta nalika marketer nu potongan sagala juru na nyandak hiji cut pondok pikeun ngaronjatkeun situs rankings. Sanajan kitu, ngan kawas sakabeh saham Penny, aya potensi pikeun leungit total nilai. Ku alatan éta, loba taktik hat hideung ieu bisa ngakibatkeun Google lengkep de-indexing sadaya kaca situs urang. Ngan nyobian strategi hat hideung dina situs anu salah teu deem sakumaha berharga.

Metodeu 301redirect mangrupakeun hiji paling umum kantos saprak 2014. Gagasan tukangeun éta pikeun ngaronjatkeun lalulintas maké eusi kualitas-low, situs monetization, sarta ngarah 20-30 domain yuswa ka loka. Lamun salah meunang pencét, ngawangun domain sejen tur muterkeun deui dina leuwih aya. Ieu mangrupakeun ide nu sae dugi salah meunang bray. Ogé, meuli Tumbu jaringan blog umum nyaeta strategi hat hideung sejen.

SEO jétu

pausahaan badag kudu boga pangalaman jeung tilu tipe SEO. Unggal sahiji metodeu gumantung kana tujuan nu boga situs. Kawas investasi, hiji boga situs mimitina kudu mutuskeun dina tujuan maranéhna rék ngahontal sateuacan milih hiji taktik SEO.

November 29, 2017