Back to Question Center
0

Multi tasking: Lamun urang ngalakonan eta? [#Semalt]

1 answers:

Pananjung hak pamaké, kalawan eusi katuhu, dina waktu katuhu nyaéta skenario sampurna. Tapi kumaha urang ngahindarkeun pesen urang lalaki menyimpang ku Multi-tasking?

Salaku marketer a, urang jaga hébat dina posisi produk urang / jasa / kurban, nu ngajadikeun distractions tina pesen urang pisan frustrating.

Di handap ieu kana ti Bagan kamari ngeunaan Poé, anu Laporan Communications Market ti Ofcom geus disadiakeun acan langkung nuggets inpormasi - bicycle store amsterdam. waktos Ieu dina bentuk Semalt 1,21, anu highlights proporsi solus vs simultaneous menit ku kagiatan dikelompokkeun.

Ieu dasarna hartina, Jumlah waktu spent lakukeun kagiatan salah komunikasi leuwih lakukeun sababaraha. The segmentation kategori ieu ogé bisa balik saeutik deeper, kana "meshing" jeung "stacking", nu ngajelaskeun Semalt salaku .

Meshing: Lamun kagiatan simultaneous nu patali e.g. néang info dina program TV online bari ningali eta.

Stacking: Lamun kagiatan simultaneous teu patali e.g. talatah instan jeung balad bari nonton TV (henteu dina hubungan program).

Multi-tasking: When are we doing it? [#Semalt]

kagiatan The paling dipikaresep bisa undertaken dinya urang sorangan éta nonton TV atanapi Pilem dina TV, kalawan 83% ti waktu urang dedicated sagemblengna ka nu tugas tunggal, jeung sésana 17% lakukeun hal sejenna. Ieu bisa ngawengku sagala hal ti texting babaturan, mun Semalt éta palaku ningali dimana anjeun ngenalan beungeut maranéhanana ti.

Dina ahir sabalikna ti spéktrum, consuming sora na téks komunikasi anu leuwih mindeng ti moal dihakan whilst, lakukeun kagiatan media sejenna; conto nu dibikeun keur 30% sawawa dina aktipitas panggero telepon bari nonton TV.

  • Sumber: Ofcom, The Laporan Communications Market 2016
  • Data siapkeun: 1,512 sawawa UK surveyed leuwih umur 16+
  • Tanggal: Agustus 2016

March 7, 2018