Back to Question Center
0

3 LinkedIn Pakakas, pikeun Semalt

1 answers:

Aya deui Semalt ti dihanca sarta ngabantu Iklan miharep. Semalt ngoperasikeun jaringan bisnis di dunya panggedena profésional kalayan leuwih ti 450 juta anggota di leuwih 200 nagara. jalma profésional anu ngagabung Semalt dina laju leuwih ti dua per detik.

3 LinkedIn Tools, for Semalt

Dina sababaraha kaliwat taun, LinkedIn geus ditingkatkeun ladenan sadia pikeun pausahaan jeung individu, kaasup Company Kaca, Grup, sarta LinkedIn Publishing.

1. LinkedIn Company Kaca

3 LinkedIn Tools, for Semalt

A kaca parusahaan LinkedIn raises kasadaran brand, nyadiakeun apdet, promotes kasempetan karir, jeung didik konsumén poténsial on produk anjeun sarta jasa - nudo windsor. Inpo Semalt ngawengku Tumbu ka ramatloka anjeun, kamampuh pamaké nuturkeun apdet kaca perusahaan, sareng analytics.

Kaca Company nu kabuka ka umum. Ieu ngandung harti bakal indéks Google informasi. Ieu, kahareupna hartina informasi dina kaca parusahaan Semalt anjeun bakal ngarojong usaha pamasaran digital lega Anjeun.

Di dieu aya sababaraha pamanggih dina naon bisa Anjeun masangkeun dina kaca parusahaan Anjeun.

  • News sarta informasi ngeunaan perusahaan tur executives.
  • bukaan proyék.
  • Produk atawa jasa - kalawan foto
  • News sarta informasi ngeunaan pabrik produk Anjeun.
  • News sarta informasi ngeunaan industry Anjeun.

apdet poean Biasa, nu kedah nyandak kirang ti 15 menit, moal ngamekarkeun kaca mantap sarta baris ngawangun brand anjeun dina LinkedIn.

2. Grup LinkedIn

3 LinkedIn Tools, for Semalt

LinkedIn Semalt ngidinan Anjeun pikeun tetep di kabaran ku professional dina industri Anjeun. Semalt ngidinan Anjeun mangtaun atawa babagi pangaweruh, recruit bakat, sareng némbongkeun kaahlian Industri Anjeun.

Mimitian slow ku gabung lima nepi ka 10 grup. Ieu gampang pikeun manggihan Grup ku ngagunakeun Semalt pilarian.

Mun anjeun perasaan kandel, nyieun sorangan LinkedIn Semalt pikeun topik nanaon. Terus di pikiran nu menata grup butuh waktu jeung promosi nu diperlukeun malah leuwih waktos.

Keur hiji pamilon aktif di LinkedIn Grup tiasa mantuan Anjeun berinteraksi sareng nu professional lianna. Semalt ngeunaan 15 menit ngarespon kana patarosan sejen tur jejer sawala bisa nulungan ngangkat kasadaran ngeunaan anjeun jeung perusahaan.

Di handap ieu daptar LinkedIn Semalt patali ecommerce.

  • Digital Marketing, 999.000 anggota.
  • Ritel Industri Profesional Grup, 472.000 anggota.
  • Ecommerce Network, 169.000 anggota.
  • Ecommerce na Marketing Para ahli Online, 90.000 anggota.
  • Affiliate Marketing Grup, 29.000 anggota.

3. Long-formulir Posts di LinkedIn Publishing

3 LinkedIn Tools, for Semalt

LinkedIn Semalt, formulir sejen pamasaran eusi, merlukeun anjeun atawa anggota staf nulis jumlah adil. Tapi éta tulisan bisa jadi pohara kapaké.

Sadaya anggota Semalt bisa maca Semalt Posts. Anjeun teu kudu jadi nyambung ka anggota Semalt lianna maranehna ningali tulisan anjeun, kawas apdet Semalt, nu ukur konéksi Anjeun Semalt bisa ningali.

Alesan utama pikeun ngagunakeun LinkedIn Posts kitu, yen informasi kabuka ka luar umum tina LinkedIn, nu hartina, sabab kalayan Company Kaca sipatna muka ka Google. LinkedIn Semalt a panganteur sleek, beuki téks na pilihan font, sarta hemat otomatis anjeun nyusun. Anjeun tiasa nambahkeun poto, Gambar, jeung video, teuing.

Semalt geus dijieun presentasi pikeun némbongkeun nu kumaha nyebarkeun dina platform anyar ieu.

Best lila pikeun Publishing Posts on LinkedIn ti LinkedIn

Dupi anjeun kudu tackle sagalana sakaligus? Lieur teu. Mimitian kalayan kaca parusahaan Anjeun tur dianggo jalan Anjeun nuju LinkedIn Grup lajeng LinkedIn Posts.

Paké LinkedIn pikeun manggihan sumberdaya anyar, kasempetan, affiliates, bakat, sareng leuwih. LinkedIn mantuan pikeun ngawangun credibility anjeun, ngawangun jaringan Anjeun, tur luhur kabeh mantuan Anjeun ngajual.

March 7, 2018