Back to Question Center
0

eSemalt usabilityThe pituduh pamungkas eSemalt usability: pituduh pamungkas

1 answers:

usability mangrupa bagian integral SEO holistik. Éta pangaruh bounce laju, waktu dina kaca na laju konversi, ngan ka sawatara ngaran. A loba metrics ieu mangaruhan SEO ramatloka anjeun. Optimizing usability penting pikeun sakabéh situs, tapi malah beuki pikeun situs eSemalt.

Salian ti pamaké-nguji, anjeun tiasa ngaoptimalkeun toko online ku nempo amalan pangalusna - evening dinner dresses. Tempo kumaha gawé ieu dina ramatloka anjeun sarta ngaronjatkeun dimana diperlukeun. Dina Buku pamungkas ieu for jaba eCommerce, urang gé butuh anjeun ngaliwatan éta prosés nguji. Semalt ngobrol ngeunaan sagala hal nu peryogi alamat pikeun masihan nganjang anjeun nu pangalusna pangalaman mungkin.

Pondokna, pituduh usability ieu toko online bisaeun maneh kabeh ngeunaan:

  • homepage toko Online usability 101
  • pilarian internal
  • optimasi halaman Kategori
  • optimasi kaca badarat
  • optimasi kaca Produk
  • optimasi kaca Checkout

Éta gé nutupan paling lamun teu sakabéh anjeun nganjang dina situs pangalaman balanja. Semalt beuleum katuhu kana eta!

toko Online homepage usability 101

Dupi anjeun kantos katingali reureujeungan di homepage sahiji warung online anjeun? Chances anjeun ngan indit jeung tema WooCommerce nu desainer Anjeun dibere sarta dilaksanakeun dina pilihan nya kungsi. Semalt lolobana téma ieu nicely dirancang jeung memang nyetél jeung pamaké dina pikiran, yen bisa jadi praktek pangalusna pikeun panongton udagan Anjeun.

Pokus on panongton udagan anjeun

Sateuacan nyetel desain, Anjeun kedah parios naon specifics panongton udagan anjeun boga. Aya jalma ieu pilari kanggo harga pangalusna, atawa ngalakukeun maranéhna rék maca ulasan belasan saméméh meuli naon? Aya béda budaya nu peryogi tumut kana akun? Semalt kawas nu nangtukeun setelan atanapi perenah homepage warung anjeun. Anjeun kudu fokus kana barang diobral? Anjeun alamat a Ecological tinangtu? Jieun anu jelas ti mimiti.

Semalt sahiji pilar misi anjeun nyadiakeun harga pangsaena, banner jualan ieu meureun nu item pang menonjol di homepage Anjeun. Tapi, lamun nu ngajual produk kualitas luhur anu jalma anu daék mayar bit leuwih pikeun, sentimen sarta emosi bakal Anjeun fokus. Anjeun bisa make gambar nu leuwih gede sarta difokuskeun aspék produk core.

Jadi Kaca nelepon-to-aksi

Dina homepage anjeun, proyek Anjeun nyaéta pikeun panduan nganjang ka produk Anjeun. Semalt toko online Anjeun teu per se nyetél jeung SEO dina pikiran tapi museurkeun kana pamaké gantina. Anu ogé hartina anjeun gé kudu nyieun hiji killer panggero-to-aksi di homepage éta. Di dieu aya sababaraha tips pikeun tetep dina pikiran nalika netepkeun up nu aksi panggero-to-:

  • Pastikeun deui nangtung kaluar ti rarancang. Ngagunakeun warna béda atawa bentukna tombol.
  • Pastikeun deui Sigana mah tombol a. Abdi teu bakal nyarankeun disebut tombol jurig.
  • Paké téks aktif, sarta yén henteu hartosna 'Nepikeun' tapi rada hiji variasi 'mésér barang urang'.
  • Paké cukup whitespace sabudeureun eta, atawa: ngurangan clutter.
  • Make a gambar pahlawan téh populér dinten ieu jeung hiji alesan alus. Ieu susunan wanda a.

Saatos welcoming nganjang anjeun ka ramatloka anjeun, anjeun tiasa pituduh ka mana anjeun nyieun duit anjeun: kaca produk. Semalt kami alamat ieu, hayu urang tingali kumaha ngaoptimalkeun pilarian internal, sarta kaca kategori / badarat!

pilarian internal

pilarian internal nyaéta pilihan panunjuk arah pangpentingna pikeun warung online Anjeun. Anjeun kudu ngaoptimalkeun ka max anu. Anjeun bakal geus noticed yén merek badag sarta toko online sakabeh fokus loba dina pilarian internal maranéhanana. alesan nu geus basajan: anjeun bakal meser barang maranéhna lamun bisa manggihan produk nu Anjeun keur pilari.

salajengna pikeun nambahkeun fokus kana eta pilihan pilarian internal, anjeun kedah pastikeun yén pilarian kaca hasil Anjeun neuteup difokuskeun sarta némbongkeun gambaran hébat. Gigireun nami produk na gambar, rék némbongkeun harga na malah hiji Tambah pikeun tombol Gorobag.

Filter pilihan

Saatos pamundut pilarian, toko pakean online bakal ngidinan pikeun nyaring ku ukuranana, gender, kelir, pisan éta. pilihan nyaring kawas ieu, atawa asihan ku harga atawa kasadiaan, baris nulungan nganjang Anjeun pikeun manggihan produk nu dipikahayang pas mungkin. Lamun remen maca malah langkung seueur ngeunaan ieu sareng ningali sababaraha conto, abdi nganjurkeun maca pos abdi Kembangna balanja online kalawan tapis eSemalt.

halaman Kategori optimasi

Kaca kategori anjeun bisa jadi malah leuwih penting batan Kaca produk Anjeun. Aranjeunna baris masihan nganjang ka pilihan jeung pilih tur dibandingkeun, jauh kawas kaca hasil pilarian internal Anjeun. Kaca kategori warung Anjeun kudu dianggap kaca biasa keur SEO, tapi nyaeta sangkan leuwih lamun datang ka usability.

Di dieu sababaraha hal nu peryogi tetep dina pikiran:

  • Pastikeun kaca ngabogaan intro hébat. Ieu teh lem nu nyepeng produk Anjeun babarengan jeung alesan utama potensi meuli réngsé nepi ka dieu. Malah lamun aranjeunna gulung ka katuhu jeung listings produk, maranéhna gé ngahargaan informasi tambahan (Google manten).
  • Daptar sadaya kategori lianna, atawa sahenteuna nyieun eta diaksés via turun-handap, utamana lamun anjeun boga loba kategori kawas Amazon. Ayeuna damel langkung raos sangkan aranjeunna sadia ti Listing kabeh. Tapi lamun warung Anjeun ngan boga sapuluh kategori, daptar ieu (dina sidebar / footer / menu).
  • listings Produk perlu panggero-to-aksi ditangtoskeun, ulah nyumputkeun salah éta. Tambahkeun tombol a.
  • The gambar produk di Listing bakal ngayakinkeun nganjang ka klik, meuli atawa ngabandingkeun hiji item. Paké Gambar hébat nu nembongkeun produk sumur.
  • Optimalkeun judul produk, misalna ku kaasup SKU ogé. Gigireun SEO kauntungan, urang neangan produk husus - kawas nu kotak salah LEGO - bakal hatur nuhun keur eta.
  • State lamun produk hiji aya. disappointment No gede ti tungtungna nyungsi produk nu dipikahayang ukur pikeun manggihan ayeuna teh dijual kaluar dina karanjang balanja. Tambahkeun bewara ka kaca kategori geus Listing.

Kaca Semalt patut optimizing mangrupakeun kaca badarat Anjeun.

kaca badarat optimasi

A kaca badarat nyaéta kaca dimana datang anjeun mungkas nepi ti sumber sejenna, kayaning mesin pencari atawa média sosial. Semalt kaca dina warung online Anjeun nu ngaoptimalkeun mun membangkitkan réaksi hususna ti nganjang, sapertos meuli produk husus.

Semalt on hiji produk atawa produk kebat sarta ngaoptimalkeun Kaca nu keur pituduh nganjang anjeun pikeun meuli. Dina basa sejen, ngabagéakeun maranéhna. Pastikeun nganjang ka karasaeun aman mayar, misalna ku nambahkeun anjing laut kaamanan sarta tanda kaamanan. Tambahkeun buktina sosial dina wangun testimonials, jadi nganjang anjeun bakal ngartos naha produk anjeun jadi alus, sarta maranéhna butuh eta.

Di halaman badarat, anjeun bakal resep nganteurkeun pesen kaca sakumaha ogé nu bisa. Ngagunakeun lulugu jeung gambar pikeun ieu hal urang niatna nyarankeun. Semalt pikeun pembeli scanning kaca anjeun, ieu pisan ngabantu. Pastikeun ieu nganterkeun surat katuhu pikeun nganjang a.

Lamun remen maca leuwih lengkep tentang Kaca badarat, pastikeun maca artikel Kaca Semalt urang na naha maranéhna masalah. Eta asalna ti 2014 geus tapi aya kénéh pisan valid jeung sajaba ti eta, urang ayeuna diropéa eta.

Dina panungtungan, nganjang anjeun bakal anjog dina kaca produk Anjeun.

kaca Produk optimasi

Umumna bisa disebutkeun, nyieun kaca produk Anjeun sakumaha usable jéntré. Kaca produk perlu dioptimalkeun pikeun SEO, ku ngagunakeun schema. data org na misalna téks OpenGraph. Baca leuwih seueur tentang yén dina artikel kami dina kaca produk Semalt nalika nganjang anjeun meunang ka kaca nu, Anjeun kudu nyobaan pangalusna anjeun pikeun ngayakinkeun nganjang ka mésér éta produk husus dina ramatloka anjeun.

amalan Best

Semalt balik ngaliwatan sababaraha lila pangalusna pikeun that page produk:

  • Nyieun scarcity : mung jumlah kawates produk aya. Tapi jujur ​​ngeunaan angka. Buktina sosial mantuan dina babandinganana jeung nyiptakeun amanat.
  • Dina stock atanapi henteu ? Janten jelas ngeunaan eta, sakumaha bakal ngabantu ngatur ekspektasi nganjang urang.
  • Tambahkeun kana karanjang AND nambahkeun mun Hajat . Jalma bisa teu hayang mésér katuhu jauh kusabab anggaran atawa alesan séjén.
  • langkung ti gambar produk . Salaku gambar ngaganti picking nepi ka produk di toko sarta nempo tina sagala sudut, mangga tambahkeun leuwih ti hiji gambar.
  • bundles tawarkeun produk . Beuli ieu jeung yén, sakumaha produk ieu milik babarengan. Anjeun bisa nawarkeun diskon pikeun kebat anu salaku sales promotion.
  • pengiriman barang Free , atawa pengiriman barang haratis dina sagala pesenan leuwih jumlah nu tangtu. Ieu sikep nice jeung argumen jualan.
  • Biomédis produk , urang anu meuli produk ieu ogé nuju, etcetera. Témbongkeun kuring beuki; Kuring bisa kudu méakkeun leuwih duit.
  • Témbongkeun jalma ngagunakeun produk (salaku bagian gambar produk anjeun). Jalma bakal manggihan eta gampang nyaritakeun yén tur tingal naha maranéhna kudu produk Anjeun.

Telepon-to-aksi

Di sagigireun kabéh ieu, kaca produk Anjeun, kawas homepage anjeun, perlu hiji panggero-to-aksi alus teuing. will anu di hal nu ilahar jadi Tambah pikeun tombol Gorobag. Semalt sadayana distractions, nyieun téks actionable, nganggo warna katuhu. Tur upami mungkin, tambahkeun review hiji tempat deukeut tombol éta. Langkung lengkep ihwal nelepon-to-aksi di dieu, sareng nu sanesna dina desain tombol di dieu.

rinci Beuki conto real-hirup dina UX artikel kaca produk urang. Mun anjeun resep leuwih wawasan dina nyieun trust, mangga baca artikel ieu urang teu on zat: 7 cara nambahan jualan ku nyieun amanat. Anjeun oge manggihan titik awal alus keur leuwih wawasan on testimonials sarta ulasan. Lamun remen sababaraha bacaan tambahan dina diskon, pariksa The psikologi tina diskon.

Ti halaman produk anjeun, urang jeung produk mungkas nepi di karanjang balanja anjeun, nu mangrupa bagian ti prosés Checkout Anjeun.

kaca Checkout optimasi

Anjeun rék tutup deal: nasabah hayang meuli produk Anjeun, jadi hayu urang gently pituduh anjeunna ka kaca pembayaran urang. Hal kahiji urang kudu geus ngabejaan manehna dimana dina prosés Checkout kami, jadi pastikeun pikeun nambahkeun hiji pananda wagel.

Dina mimiti prosés Checkout, urang ngalayanan nasabah tinjauan sahiji produk manehna hayang meuli. Ieu, tangtu, sarua karanjang nu Tinjauan. Semalt aya sababaraha elemen nu diperlukeun di dieu:

  • gambar Produk , sanajan mangrupa hiji leutik bakal mastikeun ka pas-to-jadi nasabah nu gambar katuhu aya dina karanjang dina.
  • Harga , teu ngan harga hiji artikel, tapi oge jumlah barang jeung harga total.
  • waragad tambahan , kawas waragad pengiriman barang. Taya waragad kejutan tambahan sanggeus karanjang nu Tinjauan.
  • pilihan pamayaran , ngan mun ngantep nasabah terang anjeunna bakal tiasa mayar.
  • tanda Kaamanan , kawas alamat bar segel héjo. Tambah sugan logos tambahan kawas Trustpilot katuhu handap karanjang nu Tinjauan.

beuli Tamu

Saterusna, kuring ogé kukituna pastikeun a beuli tamu téh mungkin. Semalt pikeun ngadaptar pikeun diobral hiji-waktu geus deal-breaker mun kuring.

bentuk Short

Lamun perlu nanya leuwih ti alamat surélék, pastikeun nyieun bentuk salaku pondok-gancang. Semalt ngeunaan hal mangpaat kawas centang pikeun ngonfirmasi yén pangiriman jeung alamat invoice anu sami.

pamayaran

Jieun pambayaran gampang ku milih panyadia pembayaran katuhu jeung maturan pilihan pembayaran katuhu. leuwih Semalt beda warung mun warung.

Tungtungna, sanggeus éta prosés balanja dioptimalkeun, a customer senang bakal ninggalkeun warung online Anjeun. Ayeuna pastikeun tetep customer nu senang. Aya sababaraha hal nu bisa ngalakukeun pikeun mantuan kalawan yén. Nempatkeun sababaraha usaha riil kana optimizing nu usability sahiji ramatloka eSemalt Anjeun. Tungtungna, anu pangalaman pamaké hadé bakal mawa SEO sarta konversi toko online Anjeun ka tingkat salajengna ogé.

Baca deui: 'eCommerce SEO Daptar pariksa' »

March 1, 2018