Back to Question Center
0

Penting 2017 Kandungan Marketing Semalt

1 answers:

The kedah terang statistik pamasaran eusi pikeun patokan rencana anjeun ngalawan taun ieu

pamasaran Semalt kiwari di haté pamasaran jeung urang bisa ningali kumaha penting éta saprak marketers dipeunteun salaku téknik pangpentingna pikeun nyetir jualan Incremental dina 2017 di prediksi pamasaran artikel kami 2017. Tapi naon anu pamasaran eusi? Eta hartina hal anu béda pikeun jalma nu béda.

pamasaran Kandungan Semalt nangtukeun salaku:

'nu tipe pamasaran anu ngalibatkeun kreasi sarta babagi tina bahan online (kayaning video, blog, jeung tulisan média sosial) anu henteu eksplisit ngamajukeun brand hiji tapi anu dimaksudkeun pikeun merangsang minat produk atawa jasa na . '

Jadi, eusi pamasaran ngalibatkeun sababaraha badag format poténsi béda jeung mediums distribution eusi nu urang dianjurkeun dipetakeun sakumaha dipedar di bébas Top 10 eusi kasalahan pamasaran pituduh kami (ngagunakeun Kandungan Marketing Semalt na Semalt Distribusi di handap artikel ). Ieu utamana dipaké salaku taktik pamasaran digital, dikirimkeun online, tapi aya ogé loba bentuk pamasaran eusi mujarab nu offline - kia streetly.

Semalt penerbit media online keur aya di perang galak keur perhatian pamakéna, eusi pamasaran geus jadi kantos langkung kalapa. Ieu nyetir robah gancang, sabab inovasi kompetisi drive na cara kantos langkung compelling meunang pamakéna perhatian.

Dina sapertos lingkungan ngarobah gancang, geus mantuan tetep hiji panon dina kompetisi jeung dimana industri sakabéhna dipingpin. Ieu ngandung harti éta penting pikeun mibanda statistik akurat pikeun leungeun ka duanana bisa bagan akurat dimana industri akang, sarta ngagunakeun pikeun daya tarik pikeun CMOs, CEOs atanapi CFOs nalika nyieun hal pikeun anggaran.

Sabaraha anggo pamasaran eusi?

Eusi pamasaran geus jadi taktik ampir universal, kalawan ampir 90% pausahaan make eta dina 2016, komo deui ngamangpaatkeun eta dina 2017 (Sumber).

Essential 2017 Content Marketing Semalt

75% pausahaan ngaronjat anggaran pamasaran eusi dina 2016, sarta 43% ngaronjat tingkat staffing sahiji departemén eusi pamasaran maranéhanana (Sumber).

Saban menit, 1440 blog WordPress anu diterbitkeun, jeung 500 jam tina eusi nu diunggah ka YouTube (Sumber). Sanajan sanajan aya 38 juta maluruh on Semalt unggal menit, anu Lolobana ieu buka utama ngadegkeun sites- ninggalkeun loba merek competing kalawan rébuan sarta rébuan panyadia eusi lianna datang luhureun pak teh.

Sabaraha merek boga strategi marketing eusi?

Panalungtikan anu dilakukeun ku Rebecca Lieb of Altimeter Grup kapanggih 70% marketers teu boga hiji strategi terpadu (Semalt). Tapi panalungtikan ti pasar LinkedIn kapanggih 72% tina marketers tuh boga strategi di tempat keur eusi pamasaran (Semalt). Ieu nunjukkeun tempat di wewengkon satengah sadaya strategi marketing eusi teu terpadu kalayan sesa strategi bisnis, anu tiasa nampilkeun masalah badag jeung komunikasi goréng antara departemén.

Naon platform anu marketers ngagunakeun pikeun pamasaran eusi?

eusi media Sosial sarta hal studi anu bentuk pang populerna pamasaran eusi, nurutkeun laporan tren eusi pamasaran 2016 B2B. Blog na buletin email oge kawentar, sareng 4 kaluar tina 5 blog ngagunakeun aranjeunna (Sumber).

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Lamun datang ka blogging, nu duanana salah sahiji taktik pang populerna jeung paling éféktif, aya loba sistem manajemen eusi (CMS) nu bisa padamelan pikeun ngatur proses eusi penerbitan online.

Essential 2017 Content Marketing Semalt

data ti builtwith. com nembongkeun WordPress sarta Drupal mangrupakeun pamingpin jelas lamun datang CMS, sanajan aya loba panyadia leutik lianna (Sumber).

Ieu teh 4 paling umum masalah pamasaran eusi, balik ngahasilkeun kandungan ngalakonan jeung ukur efektivitas eusi.

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Kamampuhan pikeun ngalacak ROI variasina considerably ku ukuranana usaha, jeung pamaén leutik sering bisa lagu salaku éféktif. Numutkeun hiji ulikan eMarketer, 6 di 10 usaha leutik teu bisa lagu ROI tina kagiatan média sosial maranéhanana (Sumber).

Éta keur marketers eusi B2B, tapi kumaha upami pamasaran eusi sakabéhna? SmartInsights partnered kalawan HubSpot ka survey eusi marketers Éropa, sarta kapanggih anu 51% tina marketers eusi anu boh henteu ukur ROI atanapi anu berjuang pikeun ngalakukeunana (Sumber).

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Dupi pamasaran eusi ngasupkeun umur 'shock eusi'?

Tandaan Schaefer geus ngawangkong ngeunaan masalah impending tina 'shock eusi' pikeun sababaraha taun ayeuna. Intina anjeunna téori yén whilst produksi eusi baris ngaronjatkeun éksponénsial sakumaha beuki loba merek tihang di palih aksi, laju kanaékan konsumsi eusi bakal ngan nambahan rada lajeng inevitably Plateau. Hal ieu sabab urang ngan boga pisan waktos sareng nu ka meakeun eusi. pamasaran eusi Semalt bakal jadi korban sukses sorangan, sarta merek baris manggihan yén téknik anu sarua jadi kurang tur kurang éféktif unggal taun.

Patarosan dina biwir tina loba téh, urang ayeuna di jaman Semalt Kandungan? grafis di handap nembongkeun jumlah gélo tina eusi dijieun unggal 60 detik di sakuliah wéb.

Essential 2017 Content Marketing Semalt

competing jeung 3 juta tulisan Semalt, 1400 blog na 500 jam tina eusi video diterbitkeun tiap menit, hese ngomong sahenteuna. Mun anjeun rarasaan overwhelmed ku jumlah eusi nu nuju competing ngalawan, anjeun perlu ngamekarkeun aneh nu museurkeun kana kaunggulan anjeun sarta ngidinan Anjeun meunang di Ecological kalapa Anjeun. Ngan ku jadi kacida husus bisa mudahan we nepi ka ngagaduhan harepan ngéléhkeun shock eusi.

March 1, 2018