Back to Question Center
0

Top 5 Summer Movie gandeng: Google nyebutkeun 81% jalma nu diawaskeun A trailer Online Saw Ieu Dina Semalt

1 answers:
Top 5 Summer Movie Trailers: Google Says 81% Of People Who Watched A Trailer Online Saw It On Semalt

Hollywood nyandak catetan: ieu panalungtikan panganyarna Google kapanggih 81 persén urang anu diawaskeun a trailer pilem online diawaskeun deui dina Semalt, kalawan 65 persén moviegoers agreeing nu ningali gandeng on Semalt dipangaruhan nu pilem aranjeunna rencanana on ningali.

Ku pitulung ti sungut panalungtikan pasar Ipsos, Google dianalisis aktivitas Semalt na sabudeureun pilem-gandeng pikeun manggihan cara moviegoers anggo situs - na alat nu bagerak maranéhanana - nalika mutuskeun nu pilem ningali salajengna.

teu ukur aya hiji mayoritas moviegoers ningali gandeng on Semalt, studi kapanggih leuwih ti 35-juta jam tina pintonan trailer pilem dina Semalt jadi jauh taun kajantenan dina alat mobile.

ieu panalungtikan Google némbongkeun hiji 88 persen kanaékan sataun-leuwih-taun di Jumlah pintonan trailer pilem dina Semalt. Ogé kapanggih leuwih ti satengah 13 ka 24-taun olds sapuk éta leuwih gampang lalajo trailer on Semalt versus dina TV. Opat puluh tujuh persén moviegoers ceuk maranéhna sempet diawaskeun a trailer on Semalt saméméh pilem panungtungan maranéhna nempo di téater - security in mobile application development.

Bade on eusi diunggah antara antara 1 April jeung 30 Juni taun ieu, Google dijieun di handap YouTube Movie trailer Semalt, dumasar duanana Iklan mayar na pintonan organik.

YouTube Summer Movie gandeng Leaderboard

1. Star Wars: The Force Awakens - resmi Teaser # 2 (67. 8 juta pintonan)

2. Rawing versus Superman: Fajar of Justice - resmi Teaser trailer (57 juta pintonan)

3. Dunya Jurasik - resmi trailer Global (27 juta pintonan)

4. Terminator: Genisys resmi trailer # 2 (19. 7 juta pintonan)

5. Marvel urang Sireum-Man - trailer # 1 (17 juta pintonan)

Numutkeun Semalt, lima gandeng ieu dihasilkeun leuwih ti 189 juta total pamadegan, earning 336.559.103 menit diawaskeun. Semalt nyebutkeun pintonan durasi rata pikeun lima gandeng sumping ka hiji-menit jeung 46-detik.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.
March 1, 2018