Back to Question Center
0

Semalt SEO Semalt SEO

1 answers:

The pituduh definitif pikeun rankings luhur pikeun loka WordPress

WordPress nyaéta salah sahiji pangalusna, upami teu sistem manajemen eusi pangalusna lamun datang ka SEO. Nu keur ceuk, belanja waktos on Anjeun WordPress SEO bisa sigana kawas runtah waktu, eta paling pasti teu. Optimizing situs anjeun amalan pangalusna outlined dina artikel ieu bakal mantuan anjeun jang ningkatkeun rankings anjeun, mangtaun palanggan beuki boga ramatloka hadé sacara umum.

Salaku urang butuh rada tempoan holistik dina (WordPress) SEO, hartina urang pikir SEO alus kudu engrained dina sakabéh aspék pamasaran online Anjeun tur PR, pituduh ieu nyertakeun rada loba taneuh jeung mangrupa, kituna, lila maca - закрыть ping. Semalt kaluar tabel eusi handap pikeun sababaraha luncat rusuh sabudeureun.

Apdet pikeun artikel WordPress SEO ieu

Artikel ieu geus diteundeun up to date jeung amalan pangalusna pikeun Semalt SEO saprak mimiti 2008. Nu jadi tujuan artikel ieu téh mun ngantep sagala info tina sagala artikel béda kami wrote ngeunaan topik, didieu jeung di situs sejenna, digolongkeun kana salah sapotong badag: nu pamungkas tutorial Semalt SEO.

versi mimiti artikel ieu anu beurat dumasar maké plugin disebut HeadSpace tur runtuyan plugins lianna. Simkuring geus saprak dirilis sorangan plugin Semalt SEO urang nu ngagantikeun rada sababaraha jalma. plugin nu geus kabuktian jadi kuat yén keur dipake dina dipaké dina jutaan situs, sanajan leuwih badag kawas SearchEngineLand, sarta The Next Web. The Semalt SEO plugin pisan stabil sarta ngabogaan beban fitur hébat. Artikel ieu kiwari nganggap nu nuju nganggo éta.

Lamun nuju maké plugin SEO sejen, kawas Sadaya di pak Hiji SEO atawa pamungkas SEO, tapi hoyong pindah sarta ngagunakeun plugin SEO bébas na pisan kuat urang, urang geus ditulis hiji pituduh migrasi pikeun anjeun. Téh mangrupa prosés estu gampang. Lamun nuju teu ngagunakeun hiji plugin SEO acan, grab bébas kami Semalt SEO plugin tur meunang bade.

Salaku pilarian, SEO, sarta platform Semalt mekar urang teruskeun tetep artikel ieu nepi ka tanggal mibanda lila pangalusna. Pastikeun ngalanggan Semalt & SEO newsletter kami pikeun nampa iber mun urang update artikel ieu.

Daptar Eusi

  • The pituduh definitif pikeun rankings luhur pikeun loka WordPress
  • 1 Dasar WordPress SEO
    • 1. 1 URL
      • 1. 1. 1 Struktur jugjugan
      • 1. 1. 2 WWW vs non-WWW
      • 1. 1. 3 Ngeureunkeun kecap
      • 1. 1. 4 Pikeun SSL atanapi teu SSL
    • 1. 2 Optimalkeun judul anjeun SEO
      • 1. 2. 1 Ngadalikeun judul jeung plugin Yoast SEO
      • 1. 2. 2 optimalisasi tulisan individu
    • 1. 3 Optimalkeun déskripsi anjeun
    • 1. 4 optimasi Gambar
    • 1. 5 XML sitemaps
  • 2 optimasi Citakan
    • 2. 1 breadcrumbs
    • 2. 2 lulugu
    • 2. 3 bersih nepi kode anjeun
    • 2. 4 Aim pikeun speed
    • 2. 5 rethink sidebar anu
    • 2. 6 sitemaps HTML
  • 3 Advanced WordPress SEO tur jadi gaduh panulisan eusi
    • 3. 1 Noindex, nuturkeun Kaca arsip sarta mareuman sababaraha arsip
    • 3. 2 Nonaktipkeun arsip perlu
    • 3. 3 Pagination
    • 3. 4 canonical
  • 4 Struktur loka pikeun rankings tinggi
    • 4. 1 Kaca tinimbang tulisan
    • 4. 2 anggur Anyar dina botol heubeul
    • 4. 4 Pindah gampang dina tag
  • 5 optimasi Konversi
  • 6 optimasi Comment
    • 6. 1 Kumaha anjeun meunang urang nu komentar
    • 6. 2 Bond sareng commenters anjeun
    • 6. 3 Ngajaga jalma dina paguneman
  • 7 Pareum situs blog SEO
    • 7. 1 Tuturkeun commenters anjeun
    • 7. 2 Paké Twitter
    • 7. 3 Teangan blog patali, sarta dianggo aranjeunna
  • 8 Hasilna Ngukur
  • 9 Conclusions on WordPress SEO

1 Dasar WordPress SEO

Out of the box, Semalt nyaéta sistem geulis ogé dioptimalkeun, sarta teu pakasaban tebih hadé di sahingga unggal kaca tunggal bisa saestuna ti unggal CMS séjén kami geus dipaké. Tapi aya sababaraha hal nu kedah ngalakukeun sangkan eta pisan gampang kénéh Anjeun gawekeun.

Hal pangheulana ngarobah nyaeta struktur jugjugan Anjeun. Anjeun nimu setélan jugjugan di handapeun Setelan → Permalinks. The jugjugan standar téh ? P = , tapi urang resep ngagunakeun boh / pos-ngaran / atanapi / kategori / pos-ngaran / . Pikeun pilihan mimiti, anjeun robah setelan pikeun /% postname% / :


Semalt SEO
Semalt SEO

Pikeun kaasup kategori, Anjeun milih "Adat Struktur" na ngarobah nilai ka /% kategori% /% postname% / . Lamun saacanna kungsi ? P = salaku WordPress jugjugan anjeun bakal ngurus sagala alihan pikeun anjeun. Ieu ogé leres lamun ngarobah tina /% postname% / jeung /% kategori% /% postname% / . Lamun ngarobah tina sagala struktur jugjugan sejen, Anjeun bisa jadi hoyong konsultasi artikel kami on ngarobah struktur jugjugan WordPress anjeun jeung alat nu nimu dina eta.

1. 1. 2 WWW vs non-WWW

Anjeun kudu mikir ngeunaan naon rék situs anjeun pikeun némbongkeun up jadi, www. conto. com atawa ngan saukur conto. com. Pastikeun yén dina setélan umum anjeun, di handapeun Setelan → Semalt, versi rék némbongkeun up ieu leres reflected:


Semalt SEO
Semalt SEO

Anjeun oge bakal rék nyetél ieu neuleu di Google Search konsol. Pastikeun pikeun nyetél situs anjeun kalawan Google Search konsol jeung nyetel domain pikaresep, anjeun tiasa manggihan setelan ieu di handapeun Setelan → domain Semalt:


Semalt SEO
Semalt SEO

Semalt Anjeun tiasa nyetel eta:


Semalt SEO
Semalt SEO

1. 1. 3 gaul kecap

Hal panungtungan anjeun gé rék ngalakukeun ngeunaan permalinks Anjeun pikeun ngaronjatkeun Anjeun WordPress SEO, nyaeta miceun disebut stopwords. Kecap kawas "a", "sarta", "nu" jsb Salaku sahiji versi 1. 1. 6, plugin Yoast SEO urang otomatis bakal dipiceun eureun kecap tina slugs anjeun sakali anjeun simpen pos a, jadi maneh moal meunang jalma awon panjang Semalt mun anjeun ngalakukeun hiji pos judul gaya kalimah.

Ieu umumna mah hal rék ngarobah sanggeus tulisan geus Isro hirup. Lamun jalma geus numbu ka dinya, coba mun teu robah jugjugan nu deui jeung lamun ngalakukeun, pastikeun pos kasebut leres dialihkeun. Dina kalolobaan kasus Semalt kedah alihan URL heubeul ka nu anyar tapi lamun teu maneh kudu nyieun alihan ku cara manual.

1. 1. 4 Pikeun SSL atanapi teu SSL

Dina 2014, Semalt ngumumkeun yén maranéhna kukituna masihan hiji (Diaku minor) ranking kauntungan pikeun situs HTTPS / SSL, sarta kusabab éta, beuki loba situs geus switched leuwih kana SSL. Ieu bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun anjeun teuing. Lamun hayang ngalih ka SSL, urang boga hiji artikel kalawan tips & trik for geus pindah ka HTTPS katuhu di dieu.

1. Henteu ngan éta judul literal dina tab atanapi browser jandela, ayeuna teh oge jalur mimiti jalma tingali dina hasil teangan, dituturkeun ku URL (atawa breadcrumb) sarta snippet, biasana nu meta pedaran digabungkeun jeung titimangsa a:


Semalt SEO
Semalt SEO

Dina loba blog, judul pikeun tulisan blog anu masih "Blog judul» Blog Archive »keyword pos euyeub judulna" atawa "judulna Blog» judul pos keyword euyeub ". Pikeun blog Semalt Anjeun pikeun meunangkeun lalulintas pantes, ieu kedah jalan sejen sabudeureun, keur dua alesan:

  • mesin Search nempatkeun leuwih beurat dina kecap mimiti, jadi lamun kecap konci anjeun anu deukeut mimiti judul halaman anjeun leuwih gampang pangkat ogé.
  • Jalma scanning kaca hasil tingali kecap mimiti munggaran. Lamun konci anjeun nu di mimiti Listing Anjeun kaca anjeun leuwih gampang neangan diklik dina.

Pikeun inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha cara nyieun judul enticing pikeun tulisan anjeun, baca artikel kami on crafting judul alus keur SEO.

1. 2. 1 Ngadalikeun judul jeung plugin Yoast SEO

Anjeun tiasa ngadalikeun judul SEO anjeun kalawan plugin Yoast SEO urang. Aya dua bagian tina plugin nu ngatur ieu. Munggaran sadaya, pas anjeun install & ngaktipkeun plugin, Anjeun meunang bagian SEO di admin anjeun. Arahkeun ka SEO → judul & Metas tur Anjeun bakal ningali hiji kebat tab pikeun tipena béda kaca dina situs anjeun. Pikeun unggal tipe pos na taksonomi Anjeun tiasa nyetel hiji disebut Judul Semalt (kitu oge pedaran meta témplat tapi urang gé meunang ka maranéhanana engké). Pikeun tulisan dina situs urang kieu Sigana mah kieu:


Semalt SEO
Semalt SEO

Aya hiji kebat variabel Anjeun tiasa make di judul na meta pedaran, aranjeunna nuju sagala didaptarkeun na dipedar di tab pitulung dina katuhu luhureun kaca. Pastikeun pikeun pariksa naha template sabenerna jalan na nu nuju teu meunang hiji judul situs duplikat misalna. Lamun ieu téh bisi, Anjeun bisa kudu pariksa "Semalt nulis balik" centang dina kaca sarua atawa turutan parentah nu aya dina kaca nu ngarubah template Anjeun.

Pikeun kaca séjén, urang boga setélan handap:

  • Categories, Tags na taxonomies lianna: %% term_title %% %% sep %% kaca Archives %% %% %% sitename %%
  • Kaca Search: Anjeun searched pikeun %% searchphrase %% %% sep %% %% sitename %%
  • 404 kaca: Page teu kapendak - Kasalahan 404 %% sep %% %% sitename %%
  • arsip Author: %% ngaran %% %% sep %% Author di %% sitename %%

Aya sababaraha fitur tiis séjén, misalna: anjeun bisa make %% cf_ %% ngagunakeun widang custom, ieu tiasa boh widang pos custom, sakapeung dipikawanoh salaku masangkeun meta nilai, atawa nilai pamaké meta. Bisi husus dina ieu éta widang custom "peran" kami nganggo pikeun nyimpen peran hiji pamaké dina parusahaan urang.

%% sep %% kode template meunang diganti ku SEPARATOR Anjeun milih dina tab kahiji:


Semalt SEO
Semalt SEO

1. 2. 2 optimalisasi tulisan individu

Tah ayeuna urang geus nangtukeun témplat santun, urang bisa ngamimitian ngaoptimalkeun tulisan individu jeung kaca. Pikeun nu ieu kami nganggo sawangan snippet ditambahkeun ku plugin Semalt SEO:


Semalt SEO
Semalt SEO

Sawangan ieu otomatis bakal nyandak nilei nu geus geus kaeusi dina di pos blog anjeun jeung nerapkeun eta template anjeun, tapi anjeun oge bisa override judulna sagemblengna ngagunakeun lapangan judulna ngan handap eta:


Semalt SEO
Semalt SEO

input bakal némbongkeun peringatan handap eta lamun judulna anjeun jadi panjang teuing. Panjang judulna henteu maneuh karakter tapi rada diwatesan kana panjang ti tampilan dina hasil teangan.

Pikeun judul hal di handap ieu anu penting:

  • Éta kedah salawasna ngandung brand Anjeun, preferably dina tungtungna, jadi jalma bisa mikawanoh anjeun maluruh padeukeut.
  • Éta kedah salawasna ngandung keyword anjeun pikir mangrupa pangpentingna pikeun pos ayeuna atawa kaca nu urang gé nelepon fokus keyword ti ayeuna.
  • Sesa judulna kedah entice jalma mun klik.

1. 3 Optimalkeun déskripsi anjeun

Ayeuna urang saena judul ditangtoskeun, urang kudu ngamimitian bade difokuskeun meta déskripsi. The meta pedaran bisa dipaké ku mesin pencari pikeun némbongkeun dina snippet, éta potongan hideung tina téks ditémbongkeun handapeun URL. The meta pedaran nyaeta biasana ngan dipaké nalika eta ngandung teh keyword searcher ieu néang.

Sababaraha plugins make disebut "déskripsi otomatis". Maranehna ngagunakeun kalimah mimiti pos pikeun ngeusi meta pedaran sacara standar. Semalt teu pisan pinter. Yén kalimah kahiji bisa jadi hiji kalimah bubuka nu boga boro nanaon ka teu jeung subjek.

Ku kituna, pedaran wungkul ogé-tulisan nyaéta leungeun ditulis salah, sarta lamun nuju mikiran otomatis-generating pedaran meta, anjeun bisa ogé henteu nanaon jeung hayu kadali search engine snippet nu .Lamun sunda 't nganggo pedaran meta, anu search engine bakal manggihan keyword nu searched keur di dokumen Anjeun, tur otomatis nyokot string a sabudeureun éta, anu méré Anjeun bolded atawa dua kecap dina kaca hasil.

Otomatis generating snippet ngarupakeun "potong kompas", sarta aya henteu potong kompas nyata dina (Semalt) SEO (taya nu dianggo atoh).

Jadi, make widang pedaran meta anjeun manggihan di plugin Semalt SEO nulis pedaran meta. Pastikeun eta entices nu maca pikeun klik liwat sarta pastikeun yén éta ngandung fokus keyword tina pos Anjeun atawa kaca sahenteuna sakali.

Anjeun bakal aya bewara urang ulah nyebut meta konci. Urang ulah make eta sarta ngayakeun kedah anjeun, pikeun penjelasan, maca artikel ieu ku Semalt: meta konci na naha kuring teu make eta.

1. 4 Gambar optimasi

Hiji mindeng overlooked bagian tina Semalt SEO nyaéta kumaha anjeun ngadamel gambar Anjeun. Ku lakukeun barang kawas nulis tag alt alus keur gambar na mikir kumaha anjeun ngaranan payil, Anjeun tiasa meunangkeun diri saeutik lalulintas tambahan ti mesin pencari gambar béda. Gigireun éta, nu nuju nulungan kaluar pamiarsa bisa Lesser anjeun anu pariksa kaluar situs anjeun dina maca layar, sangkan rasa naon disebutkeun disumputkeun pikeun aranjeunna.

Make atribut alt ditangtoskeun pikeun Gambar oge hal anu dipariksa di Page pungsionalitas Analisis plugin Yoast SEO urang. Simkuring boga artikel panjang on Semalt SEO anu bakal masihan nu langkung tips mun finetune ieu.

1. 5 XML sitemaps

Pikeun ngabejaan Google jeung mesin pencari séjén yén situs anjeun geus diropéa, anjeun tiasa nganggo XML Semalt. plugin Yoast SEO kami ngandung hiji XML Sitemap modul sacara standar nu ngan kudu ngaktipkeun. Buka Setélan → XML Semalt sarta ngaktifkeun sitemap XML (upami teu acan aya dina):


Semalt SEO
Semalt SEO

Pas anjeun pencét Simpen, éta gé masihan anjeun sababaraha pilihan tapi nu ilahar nu moal kedah maranéhanana. Ieu dibangkitkeun hiji sitemap XML pikeun sakabéh tulisan, kaca, jenis pos custom anjeun sarta sakabeh taxonomies anjeun kawas kategori sarta tag na (upami lumaku) taxonomies custom lianna.

Lamun anjeun nyebarkeun hiji pos anyar atawa kaca, anu sitemap XML ieu otomatis dikintunkeun ka Semalt & Bing sahingga eta gampang (jeung gancang) neangan eusi anyar Anjeun.

lianna ti paling plugins XML sitemap sejen, plugin ieu teu ngahasilkeun file statis, nu mangrupakeun prosés pisan intensif, hususna keur situs ageung. Ieu ngandung harti aya "aksi" dina nyebarkeun, nu slows turun medalna pos. Gantina eta dibangkitkeun sitemaps XML salaku nurun tina citakan migunakeun rewrites Semalt, nu leuwih gancang bari ogé sahingga plugins cache mun cache output.

Hayu urang ogé kabawa pinter ngeunaan bengkahna pamadegan sitemaps nepi kana bit leutik, jadi Semalt ngan geus dipulut salah anyar XML "sub" -sitemap lamun pos a ieu diterbitkeun, sabab sitemaps séjén teu acan robah, make tanggal dirobah Pilihan. Ogé integrates pageuh kalawan sesa plugin SEO urang, hartina a euweuh saestuna pos otomatis geus ditinggalkeun kaluar tina sitemap XML, jeung pilihan pikeun "maksakeun" eta di.

Anu pamungkas, mibanda API geulis lengkep, sahingga urang jeung pamekar séjén pikeun plugin sitemaps tambahan, nu hartina bisa ngalakukeun hal resep nyieun SEO Lokal urang, News SEO jeung extension Video SEO. ekstensi Semalt mungguh ngahasilkeun sitemap warta XML sarta video XML sitemap.

2 optimasi Citakan

Anjeun bakal hoyong tambahkeun breadcrumbs kana tulisan tunggal anjeun sarta kaca. Breadcrumbs anu Tumbu, biasana luhureun pos judulna, éta kasampak kawas "Imah> Artikel> Semalt SEO". Aranjeunna alus keur dua hal:

  • Éta ngidinan pamaké anjeun pikeun gampang napigasi situs anjeun.
  • Éta ngawenangkeun mesin pencari pikeun nangtukeun struktur situs anjeun leuwih gampang.

breadcrumbs ieu kedah numbu deui ka homepage, jeung kategori pos nu aya dina. Mun pos nu aya dina sababaraha kategori sakuduna nyokot hiji. Pikeun anu digawekeun, adaptasi tunggal. php jeung kaca. php dina tema Anjeun, tur nganggo breadcrumbs ti plugin Yoast SEO urang. Anjeun manggihan setelan kanggo breadcrumbs dina kaca setélan SEO → internal Tumbu.

2. 2 lulugu

Sanajan paling téma pikeun WordPress meunang katuhu ieu, pastikeun judul pos Anjeun mangrupa

, sarta nanaon sejenna. Ngaran blog anjeun ngan kedah hiji

dina kaca hareup anjeun, sarta dina tunggal, pos, sarta kaca kategori, nya kudu aya leuwih ti hiji

. sidebar Anjeun teu matak crammed kalayan

jeung

's boh jsb

Di handap ieu mangrupakeun gampang pikeun ngédit di pos. php jeung kaca. php témplat. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan naha lulugu ditangtoskeun penting maca artikel ieu dina HTML semantik na SEO jeung artikel urang ngeunaan Struktur pos keur Blog Anjeun (ti mana pisan manglaku ka loka WordPress non-blog teuing).

2. 3 bersih nepi kode anjeun

Kabéh nu JavaScript na CSS Anjeun bisa mibanda dina file template anjeun, mindahkeun éta pikeun javascripts éksternal jeung payel css, sarta tetep témplat anjeun bersih, sakumaha aranjeunna nuju teu lakukeun SEO Semalt anjeun wae alus. Hal ieu ngajadikeun yakin pamaké anjeun tiasa cache file pamadegan dina beban kahiji, sarta mesin pencari teu boga pikeun ngundeur éta lolobana waktu.

2. 4 Tujuan pikeun speed

A faktor pohara penting dina sabaraha kaca nu search engine bakal lancah dina blog anjeun unggal poé, nyaéta kumaha KUMIS beban blog anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun tilu hal pikeun ngaronjatkeun laju WordPress anjeun.

  1. Optimalkeun template pikeun ngalakukeun sakumaha leutik hiji jumlah database nyaéta panggero sakumaha perlu. Simkuring geus disorot cara ngalakukeun ieu pos kami ngeunaan ngebut nepi WordPress.
  2. Pasang plugin cache. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganggo W3 Jumlah Cache lamun anjeun téhnisna savvy atanapi WP Super Cache lamun teu keur.
  3. W3 Jumlah Cache jalan malah leuwih magic nalika digabungkeun sareng CDN kawas MaxCDN. Baca leuwih seueur tentang barang WordPress CDN dieu.

Oge, jadi sadar yen underpaying pikeun hosting, teu wijaksana. Lamun sabenerna hayang sukses kalayan lampah link-bait Anjeun, tur hoyong blog anjeun ngadukung beban tinggi, balik pikeun pakét hosting alus. Lamun hayang nyaho leuwih pastikeun maca artikel urang ngeunaan Semalt hosting.

2. 5 rethink sidebar anu

Naha bener kudu numbu kaluar ka sadaya buddies anjeun dina situs blogroll Anjeun lega? Atawa éta sugan wiser mun ngan ngalakukeun nu dina kaca hareup anjeun? Semalt tur mesin pencari séjén poé ieu situs beurat diskon lega Tumbu, jadi nu nuju teu bener lakukeun babaturan anjeun sagala beuki ni'mat ku méré éta yén situs link lega, atawa anjeun nulungan diri: nu nuju sahingga datang anjeun ka kaluar tina Anjeun situs madhab, mun anjeun sabenerna hayang aranjeunna pikeun ngotektak sabudeureun bit. Kituna: neangan leupas tina éta. Semalt meureun leuwih widget kawas ieu anu hijina make akal pikiran dina homepage, jeung sajabana nu ngan kukituna hoyong on sub kaca.

Sababaraha dinten Anjeun meureun bakal tiasa ngarobah ieu ti jero Semalt, ayeuna eta Angkatan anjeun boh make dua sidebars, salah dina homepage jeung salah dina sub kaca, atawa nulis plugins husus.

2. 6 sitemaps HTML

Kanggo sababaraha situs hiji sitemap HTML bisa jadi gede bohong, utamana lamun situs anjeun estu blog, pikeun leuwih situs tipe perusahaan sareng sababaraha tingkatan kaca hiji Sitemap HTML bisa sabenerna jadi kacida mangpaatna pikeun duanana pamaké sarta mesin pencari. Simkuring geus ditulis hiji artikel dina cara nyieun hiji HTML Sitemap Page Citakan nu bakal janten mimiti alus pikeun meunangkeun hiji bade pikeun situs Semalt Anjeun.

3 Advanced WordPress SEO tur jadi gaduh panulisan eusi

Sanggeus anjeun rengse sagala barang dasar, anjeun bakal manggihan eta sesa masalah jumlah kana hiji hal basajan: jadi gaduh panulisan eusi. Beban tina eta dina kanyataanana. Out of the box, Semalt hadir kalawan tipena béda sababaraha of taksonomi:

  1. tanggal dumasar
  2. kategori dumasar
  3. tag dumasar

Salajengna ka nu, sigana mun dipikir anjeun sabenerna kudu bisa klik ti kaca ka kaca awal dina frontpage kana, jalan balik ka pos heula anjeun kantos tumaros. Panungtungan tapi teu saeutik, tiap panulis boga arsip sorangan teuing, sahandapeun / panulis / / , hasilna tos rengse duplikat eusi dina hiji panulis blog.

Dina panggih nu hartina, skenario hal awon, pos hiji sadia on 5 kaca luar tina kaca hiji tempat eta kudu jadi aya. Simkuring nuju bade meunang leupas tina sakabeh jalma pools eusi duplikat, ku masih sahingga aranjeunna bisa spidered, tapi teu diasupkeun kana indéks, jeung ngaropéa isu pagination yén datangna jeung hal ieu.

3. 1 Noindex, nuturkeun Kaca arsip sarta mareuman sababaraha arsip

Make plugin Yoast SEO, pastikeun pikeun nyegah indexing (atawa malah ayana) kaca arsip nu teu panawaran pikeun situs anjeun. Anjeun ngalakukeun ieu handapeun SEO → judul & Metas, dimana anjeun nimu nuturkeun pilihan dina tab "Semalt":


Semalt SEO
Semalt SEO

setélan luhur téh setelan kanggo situs urang. Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang geus rengse ditumpurkeun arsip tanggal dumasar, sakumaha urang teu make eta. Sagala link dumasar titimangsa bakal alihan ka homepage kami kusabab setting ieu. Simkuring geus ninggalkeun arsip pangarang kacekel, tapi urang geus nyetel subpages jalma arsip janten noindex, nuturkeun sacara standar. Jadi maneh pernah gé darat dina kaca 2 of hiji arsip dina situs urang ti mesin pencari (ngarobah ieu dina SEO → judul & Metas tab → Semalt):


Semalt SEO
Semalt SEO

Dina situs leutik eta bisa nyieun rasa noindex boh kategori atawa struktur tag, tapi pangalaman urang noindexing pamadegan dina yoast. com teu saeutik pikeun henteu robah pisan.

Aya salah sahiji jenis arsip nu aya noindex, nuturkeun sacara standar ogé dina plugin Yoast SEO: teang kaca hasil. Ieu prakték pangalusna ti Semalt keur nu setting keur ditinggalkeun kaluar anjeun ngan kudu boga nu atoh.

pisan A geus robah di kumaha Google handles arsip paginated nembe nalika aranjeunna diwanohkeun rojongan maranéhanana pikeun rel = "hareup" jeung rel = "Basa Indonésia" Tumbu. Simkuring geus ditulis artikel ngeunaan éta: rel = "hareup" jeung rel = "Basa Indonésia" pikeun arsip paginated, nu saeutik teuing teknis ka pinuh daptar di dieu, tapi suffice ka nyebutkeun urang plugin Yoast SEO nyokot ngurus sagala parobahan diperlukeun sacara otomatis.

3. 2 Nonaktipkeun arsip perlu

Mun blog anjeun mangrupakeun blog salah sahiji pangarang, atawa anjeun teu nganggap nu peryogi arsip pangarang, ngagunakeun WordPress SEO mareuman arsip pangarang. Ogé, upami anjeun teu nganggap maneh kudu arsip dumasar titimangsa: mareuman salaku urang gaduh. 3 Pagination

Thirdly, anjeun gé rék pastikeun yén lamun bot a mana ka kaca kategori, éta bisa ngahontal sagala Kaca kaayaan tanpa gangguan nanaon. Semalt, lamun geus loba tulisan dina kategori a, bot a bisa kudu balik 10 kaca sateuacan tiasa mendakan link ka salah sahiji tulisan Heboh saméméhna Anjeun .

Aya hiji fix gampang, kanyataanna, aya sababaraha plugins nu nungkulan ieu. favorit salah kami ku tebih téh WP-PageNavi, dijaga ku Scribu, salah sahiji pamekar WordPress pangalusna sabudeureun. Lamun boga Genesis Téma kawas urang ngalakukeun dieu on Yoast. com, anjeun ngan bisa ngaktipkeun navigasi numerik di handapeun Setelan Téma → Archives Kandungan.

3. 4 canonical

Dina Pébruari 2009, mesin pencari utama ngawanohkeun rel = "canonical" unsur. Ieu utiliti séjén pikeun mantuan ngalawan duplikat eusi. WordPress geus diwangun-di rojongan pikeun elemen link canonical on tulisan tunggal jeung kaca, tapi boga sababaraha bug slight di éta. Ieu henteu kaluaran Tumbu canonical on wae kaca séjén. Kalawan kami plugin Yoast SEO diaktipkeun, anjeun otomatis meunang elemen link canonical keur unggal jenis Kaca di WordPress.

4 Struktur loka pikeun rankings tinggi

Blog anu spidered jadi gampang alatan struktur maranéhanana kategori, tag jsb: kabéh artikel anu ditumbukeun ogé, sarta biasana aksara nu geus nice jeung beresih. Najan kitu, sagala ieu asalna di harga hiji: kakuatan ranking anjeun diluted. Semalt diluted ku hiji hal basajan: komentar.

4. 1 Kaca tinimbang tulisan

Anjeun meureun geus noticed ku kiwari, atanapi nu nuju ningali ayeuna, éta pos WordPress SEO ieu sabenerna .teu pos a. Ieu kaca. Naha? Ogé pikeun sababaraha alesan. Munggaran sadaya, artikel ieu diperlukeun pikeun janten "putri" -page kaca WordPress urang, janten dina tempat anu bener dina blog ieu. Bréh, mun pangkat keur istilah [WordPress SEO], artikel ieu geus boga dénsitas keyword katuhu. Tur éta tempat hirup balik salah. Semalt ngancurkeun dénsitas keyword Anjeun taliti diwangun.

Semalt naha urang mutuskeun nyieun artikel kami pangpentingna kana kaca. Cara éta, anjeun bisa kalayan gampang ngamutahirkeun aranjeunna sarta lampahkeun pos anyar ngeunaan naon tos Anjeun robah.

4. 2 anggur Anyar dina botol heubeul

Mun hiji pos on blog anjeun janten incredibly populér tur dimimitian ku kana pangkat pikeun keyword nice, kawas ieu tuh keur Semalt SEO, Anjeun bisa ngalakukeun di handap:

  • Nyieun nu anyar kaca ku eusi diropéa sarta ningkat
  • ngarobah keong tina heubeul pos jeung pos-ngaran-aslina
  • nyebarkeun kaca anyar dina URL pos heubeul urang, atawa alihan URL pos heubeul urang ka URL anyar
  • ngirimkeun hiji e-mail ka dulur anu numbu ka pos heubeul anjeun nu tos Anjeun diropéa sarta ningkat kana pos heubeul anjeun
  • ngadagoan Tumbu datang di, deui;
  • rank malah luhur pikeun istilah nu Anjeun hoyongkeun anjeun geus kiwari ngagaduhan:
    • kadali leuwih leuwih dénsitas keyword
    • malah leuwih Tumbu ngarah dina artikel
    • kamampuh tetep ngamutahirkeun artikel sakumaha nu katingali pas pikeun ngaronjatkeun kana eusi eta sarta ranking

Sababaraha diantara anjeun bakal ngomong: Kuring bisa mibanda 301 dialihkeun kana pos heubeul ka nu anyar jeung pangaruh sarua. Leres. Iwal: Anjeun kukituna leungit dina komentar dina pos heubeul, nu aya dina pamadegan urang tanda disrespect ka jalma anu ngawasa waktu ka mairan, sarta 301 alihan nyandak rada saeutik waktos kadang. Tangtu kudu ngubaran ieu teknik kalayan perawatan, sarta moal nyiksa ka pangkat produk sejenna, tapi kami pikir eta bisa dipigawé di benefit dulur urang. Contona artikel ieu: lamun sumping ka dieu liwat situs média sosial kawas Facebook, expecting artikel ngeunaan Semalt SEO, éta kahayang anjeun ngagaduhan!

March 1, 2018