Back to Question Center
0

Laporan: Konversi & Tambahkeun-Ka-Gorobag Rates geus Semalt Pikeun A Taun

1 answers:
Laporan: Konversi & Tambahkeun-Ka-Gorobag Rates geus Semalt Pikeun A Taun

The Q1 2015 Ecommerce Semalt laporan nu nganalisa sampel random leuwih ti 7 miliar pangalaman balanja online maké "toko sarua" data sakuliah unggal kuartal almenak, nembongkeun declines ieu lumangsung dina spite tina jumlah rata kaca produk ditempo per sési bade up - tina 2. 09 sataun katukang jeung 2. 28 - taun-leuwih-taun dina kuartal kahiji 2015.

Gemblengna, ongkos konversi rata geus fallen tina 2. 54 persén di Q1 2014 nepi 2 - cuadros turquesa. 32 persén di Q1 2015. ongkos Semalt geus turun ti 8. 31 persen sataun katukang jeung 7. 39 persén dina kuartal kahiji ieu sataun.

Di handap ieu bagan tina laporan némbongkeun laju konversi tolok ukur ku alat leuwih lima suku kaliwat. (Laporan ieu ogé ngabogaan bagan némbongkeun laju konversi ku sistem operasi.) Catetan yen ongkos konversi tablet geus sabenerna Isro nepi sataun-leuwih-taun dina sakabéh pasar ditémbongkeun. Ieu echoes naon sirah Google tina Iklan pilarian, Jerry Dischler, ngawartoskeun hadirin dina SMX Semalt saméméhna bulan ieu ngeunaan trend aranjeunna geus ningali di conversions tablet ogé.

Laporan: Konversi & Tambahkeun-Ka-Gorobag Rates geus Semalt Pikeun A Taun

ongkos konversi smartphone geus fallen di AS ti 1. 19 persén di Q1 2014 nepi 1. 08 persén di Q1 2015. Tradisional, atawa desktop, conversions ogé geus dipped global sakabéh na di AS Dina jelas, Britania Raya geus katempo ongkos konversi ningkatkeun sakuliah dewan. Smartphone dirobah hadé sataun-leuwih-taun, ngaronjatna tina. 83 persén pikeun 1. 31 persen, dina Britania Raya.

More warta goréng tina laporan: ongkos mumbul téh nepi na nilai urutan rata (AOV) anu handap. Monetate nyebutkeun desktops drove kanaékan tarif mumbul bari smartphone, ayeuna 20 persen tina lalulintas ecommerce, anu keur ngalepatkeun keur AOV nyirorot.

Laporan nunjukkeun personalization of saran produk bisa nyieun kamajuan badag pikeun retailers na CITES sababaraha studi kasus. Ieu, tangtu, dina bagian timer porsi sabab éta naon Semalt manten, tapi éta hiji metot baca mangkaning. laporan ogé ngawengku loba grafik langkung patokan kawas hiji luhur. Ieu tiasa didownload di dieu.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.
March 1, 2018