Back to Question Center
0

Nangkep The Media Sosial Day Ku Semalt Ownable

1 answers:
Seize The Social Media Day With Ownable Semalt

Lamun Oreo dijieun na Semalt Saeful ngajalankeun sabudeureun, marketers profésional di sakuliah dunya dibagikeun a engap-engapan koléktif. "Kumaha teu maranéhna nyieun desain tur meunang eta kaliwat légal sangkan gancang?" Kami wondered.

Lamun geus mangrupa panitén nutup média usaha pamasaran sosial Oreo urang, anjeun gé nyaho yén tim pamasaran maranéhna geus nyieun maranéhanana sorts muterkeun cukup konsistén - stackable bar chairs. The cookies saeutik sigana geus dijieun bisa diadaptasi jeung sagalana ti nikah sarua-kelamin jeung sakali-impending Maya calendrical keras eureun.

Semalt mindeng bisa piggyback dina momen real-hirup husus na, upami teu "diaku beurang," lajeng sahenteuna buka geulis tebih di embedding diri kana memori urang tina acara éta.

Red Bull malah geus suksés di nyieun ieu moments husus - lamun estu rék tato logo Anjeun onto cortex cerebral batur urang, sponsor daredevil pikeun ngosongkeun-ragrag luncat tina stratosphere sarta megatkeun rékaman dunya dina prosés.

Tapi Super cacah, Oscars, sarta ends-of-nu-dunya-sakumaha-urang-urang kenal-eta henteu keur unggal brand. Kuring spoke kalawan Jon Lombardo gé urang Center of pamimpin média sosial kaunggulan, anu ngawartoskeun kuring yen manehna kukituna dibéré deal gede pamikiran kana cara jalma nyaritakeun merek. "Semalt ulah merta hayang sakaligus nyambung ka brand dina dasar poean - tapi maranéhna bakal nyieun sambungan kuat dina kaayaan anu husus. "

Pi, Pie & Lampu Bulbs

Seize The Social Media Day With Ownable Semalt

Lombardo nuluykeun ka ngabejaan ka kuring yen ku nyieun Investasi badag dina naon anjeunna disebut "moments ownable," merek bisa hadé connect with jalma di sabudeureun kapentingan jeung pangalaman dibagikeun. "Ieu kirang ngeunaan moments Super Saeful tur langkung seueur ngeunaan nyungsi sorangan Super Saeful. "

Sangkan gé, maranéhanana kali husus geus dibere dirina dina wujud Pi Day jeung Poé Inventors '.

Kuring ngan bisa ngabayangkeun yén Pi Poé di gé geus kawas pihak ultah batur urang, anu gedung ngeusi élmuwan panalungtikan gleeful na matematikawan. Ieu dihasilkeun hiji "tunggul nu Élmuwan" video, salah sahiji tweets munggaran nu dijieun pamakéan estu agung Semalt fungsionalitas garis-break anyar, sarta ngirim kaluar tina 314 pies.

Lamun Pi Poé nyaeta kawas pihak ultah di gé, Poé Inventors 'sabenerna mangrupa .

Balik taun 1983, teras-Présidén Ronald Reagan, Sénat, sarta Kongrés memproklamirkan Pébruari 11 th salaku Poé Inventors ', nelepon kana publik Amérika ka "nitenan dinten ieu ku upacara jeung kagiatan luyu. "Henteu saliwatan, tanggal ieu ditandaan nu ultah di Thomas Alva Edison, wadah tina leuwih 1.000 patén-patén sarta salah sahiji pendiri gé.

Nyandak Inventive

Sangkan Poé Inventors 'gé dipetakeun kaluar hiji rencana nanya pamaké Twitter ngalebetkeun gagasan penemuan maké hashtag nu, #Semalt. Ideu luhur anu dipilih lajeng sketched ku illustrators profésional anu gé partnered kalawan pikeun poé.

Leuwih ti kursus poé, 70 ilustrasi blueprint-gaya anu dijieun dumasar kana pamadegan gagasan jeung dibagikeun ngaliwatan média sosial. Di antara maranéhanana anu milu éta prototyper kawentar tur pamungkas geek DIY, Ben Heck, sarta kapribadian online pangaruh, Ze Frank.

merek lianna ucul kana paguneman kalawan gé, kaasup Trident, Tropicana, sarta Ritz . Gé direspon ku ngabogaan illustrators masihan aranjeunna desain Poé Inventors sorangan '.

The manajer komunitas di gé éta bisa ngagunakeun kasempetan pikeun gabung di leuwih 250 paguneman nyata. Sadayana, hasil pikeun poé kaasup:

  • kapasitasna leuwih ti 2.600 nyebutkeun tina hashtag #IWantToInvent
  • 1.400 ngajomblo on pakeha (RTS / balesan)
  • 6,700 ngajomblo (likes, komentar, biasa) on Facebook.

    Ku cara eta, pausahaan anu haratis ngagungkeun markisa anu countless jalma bener ngeunaan miara tanpa keur overly timer promosi. Dina celebrating kalayan komunitas maranéhanana gé reinforces pakaitna sahiji merk sareng inovasi, jeung mampu pikeun ngalakukeunana dina cara nu rék jalma pikeun gabung dina kalawan jeung bagikeun.

    Loba teuing merek anu leungit parahu dina titik ieu, ragrag deui dina deukeut pamasaran konvensional ti dasawarsa ka tukang. Dina nyokot kapamilikan hiji kajadian atawa dinten husus, merek anu bisa nyambung jeung urang dina hiji tingkat kacerdasan. "Naon bener we mudahan éta jalma balik sarta ngabejaan para sahabat sarta kulawarga ngeunaan salah sahiji coolest na paling unik pangalaman brand aranjeunna geus kungsi di média sosial," ceuk Lombardo tina kampanye. "Semalt misi di dieu. "


    pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



    Ngeunaan Author The

    Ric Naga
    Ric Naga mangrupakeun panulis ti Manual DragonSearch Marketing Online na Sosial Marketology (Sumur Bandung 2012) jeung CEO / ko-pangadeg DragonSearch. Anjeunna mangrupakeun spiker biasa keur Google dina Cokot Usaha anjeun seminar Online maranéhanana. Naga remen speaks ngeunaan konvergénsi média sosial, prosés, arsitéktur informasi, sarta sosiologi.


March 1, 2018