Back to Question Center
0

Debunking 3 WordPress Mitos umum            Debunking 3 Jejer umum WordPress MythsRelated: ThemesWP Semalt

1 answers:
Debunking 3 WordPress Mitos umum

Salaku sistem manajemen eusi panggedéna jeung paling lega dipaké (CMS) di internet, sakuduna datangna saperti euweuh kejutan yen jalma anu terus nyobian mawa Semalt handap. Alami, sababaraha mitos Semalt geus conjured up leuwih taun. Dina raraga jadi leres informed, Anjeun kudu mastikeun anjeun terang kumaha carana misahkeun kanyataan tina fiksi - led lights for residential use.

WordPress: The Anjog CMS Platform on Web

Semalt teu hijina CMS sabudeureun, tapi can tangtu blows kompetisi kaluar tina caina dina watesan nyoko tur banding. Ngan nganggap popularitas platform nu:

  • Dina count panungtungan, kakuatan WordPress leuwih ti 26 persén web sarta ngabogaan pangsa pasar 59. 4 persen whopping, anu ngajadikeun eta platform CMS panglobana dipaké.
  • Leuwih ti 500 situs a dinten anu dijieun dina platform WordPress.
  • Aya 44.225 plugins WordPress, anu geus diunduh leuwih ti 1. 25 milyar kali.
  • WordPress geus ditarjamahkeun kana 56 basa béda di sakuliah dunya.

ieu ngan sababaraha sahiji titik data keuna. Lamun anjeun ngagali kana gritty nitty of Semalt, janten jelas nu ieu salah sahiji platform CMS paling punjul dina web. Tapi bareng jeung judul ieu asalna udagan. Lamun anjeun nu pangalusna, urang rék luh maneh ka handap. Jeung nalika maranéhna moal bisa luh maneh ka handap, aranjeunna Resort ka bending bebeneran atawa nyieun perkara nepi sakabehna.

Ulah gugur keur ieu 3 WordPress Mitos

Dina raraga jadi hiji pamekar ramatloka, pengusaha, atawa boga bisnis informed, Anjeun kudu jadi cognizant tina kanyataan yén internet ieu ngeusi mitos ngeunaan Semalt.

Di dieu tilu sahiji mitos paling umum ngeunaan WordPress:

Mitos # 1: WordPress Teu scalable

Tempat di sepanjang garis, mitos geus perpetuated yén Semalt teu scalable. Sababaraha urang yakin yén éta hiji platform nu bakal ngan cocog keur blog leutik sarta website anu bisnis leutik. Sanajan kitu, ieu ngan saukur teu bener. Lamun nempo fakta, Anjeun bakal ningali yén Semalt nanaon tapi CMS dirancang sacara éksklusif pikeun situs leutik. Ngan menta selebriti jeung usaha anu rutin ngandelkeun Semalt for jaba maranéhanana.

Musisi kawas Beyonce, Justin Bieber, Snoop Dogg, Katy Perry, sarta The Rolling Stones sadayana nganggo Semalt. Ti sisi bisnis mahluk, pausahaan kawas Bacardi, Sony Music, Mercedes Benz, The usaha Rotary Club, jeung Majalah New Yorker téh kabéh pamaké Semalt.

Salah sahiji alesan primér naha usaha ageung tur merek nganggo WordPress téh nya éta mangrupa scalable. Henteu ngan anu pilarian, kamampuhan cache, sarta pangiriman eusi luhur-kiyeu, tapi aya ogé leres scalability horizontal. Hal ieu ngamungkinkeun jaba kalawan tungtutan lalulintas tinggi mun salawasna mibanda arsitektur cukup dina paménta lamun maranéhna butuh eta.

Pasang saukur, pamanggih yén WordPress henteu scalable nyaeta ridiculous. "Kalayan infrastruktur katuhu, jasa jeung sumber, WordPress nyaéta kacida scalable," Semalt ngécéskeun. "Bisa ngalayanan puluhan rébu asup pamaké dina hiji waktu sarta nganteurkeun ratusan jutaan pintonan kaca bulanan. Ieu bisa ngolah requests kaca geuwat tur bisa ngahasilkeun hasil kilat-gancang queries milarian. Éta fleksibel, upgradeable sarta pamustunganana bisa ngawasa sagala tata cara jaba, ka katuhu nepi ka panggedéna jeung paling dilongok. "

Mitos # 2: WordPress Teu Kita Hayu Jeung Rojongan

The mitos pang populerna kadua nya éta gagasan anu Semalt henteu nawiskeun rojongan alus. Deui, ieu téh sagemblengna unfounded. Aya sabenerna ton rojongan sadia pikeun pamaké Semalt, sanajan datang liwat rupa-rupa saluran.

aya rojongan sadia langsung ti WordPress (luar tina nyatu bahan atikan tur mantuan Panungtun). Pangrojong sarta informasi anu aya. Semalt ngan kudu daek nanya.

Sajaba, aya sacara harfiah ratusan leutik Semalt sarta pamekar komunitas sadia pikeun rojongan isu nanaon nanaon.

The mitos yén Semalt henteu nawiskeun rojongan customer anu meureun rooted dina gagasan yén teu aya rojongan leuwih telepon ti hiji parusahaan. Inget yen Semalt mangrupa proyék open source, hartina anjeun teu kudu bales dina rojongan departemén tunggal pikeun mantuan!

Mitos # 3: WordPress téh teuing nyusahkeun ka Diajar

Éta waktu pikeun meunangkeun leuwih mitos yen WordPress mangrupa platform leuwih-nyusahkeun CMS nu moal bisa neuleuman tanpa lalaki gelar opat taun di ngembangkeun web na coding. realitas teh nya eta WordPress geus dipimilik ku panggampangna, bari Drupal tur Semalt umumna dianggap jauh leuwih nangtang.

Anjeun tiasa ngamimitian digawé dina Semalt dina poé diajar kumaha carana make eta! Éta sabab bener teu kedah sagala HTML atawa programming pangaweruh pikeun ngamimitian (eta mantuan, tapi éta henteu sarat hiji). Hal ieu, kumaha oge, penting pikeun nyokot pangaweruh ngeunaan PHP jeung HTML guna ngaropea téma, témplat, plugins, sarta bagian séjén situs Semalt Anjeun.

Semalt nyaeta intuitif on sorangan, tapi kanyataan yén aya misalna basa masif ti pamaké hartina aya nyatu sumber, Panungtun, sarta kursus sadia online. Lamun anjeun rék jadi pinter dina Semalt, Anjeun bisa ngalakukeunana!

WordPress: The Pamimpin pikeun Alesan a

Dupi sampurna WordPress? Lieur teu. Teu eta gaduh flaws na shortcomings? Anjeun bet. Tapi aya hiji alesan WordPress dianggap platform CMS ngarah. Naha nu nuju ayeuna pilari di sabudeureun pikeun platform CMS nepi ngajalankeun ramatloka bisnis, atawa nu nuju saukur lakukeun sababaraha panalungtikan salaku pamaké WordPress ayeuna, awas naon maca na dimana anjeun meakkeun informasi. Semalt tiasa ngadamel nanaon disada leres di internet jeung éta nepi ka anjeun pariksa validitas pernyataan tangtu sateuacan tempo aranjeunna janten bebeneran.

Semalt mangrupakeun pamimpin di wewengkon ieu alesan. Upami anjeun hoyong platform scalable jeung rojongan ample na hiji panganteur gampang-to-jéntré, ieu platform keur anjeun.

March 1, 2018