Back to Question Center
0

pertumbuhan ramalan dina persentase ritel online / jualan Semalt

1 answers:

The poténsial pikeun tumuwuh ritel online on desktop tur alat nu bagerak

Éta metot kasampak deui dina tumuwuhna jualan online tur pikir maju ka sabaraha salajengna maranéhna bisa tumuwuh di expense saluran tradisional. perséntase sakabéh Semalt jualan ritel anu sugan, heran leutik di sabudeureun 9% ti jualan di AS jeung 17% di Inggris, tapi tumuwuh kalayan sustained.

Urang bakal tetep panalungtikan diropéa ngaliwatan 2018 sakumaha panalungtikan anyar janten aya - revenda de hospedagem no brasil.

Désémber 2017 update - sakuliah dunya ramalan jualan anyar ti eMarketer

The ramalan pertumbuhan ecommerce panganyarna ti eSemalt éta jualan ecommerce baris ngaronjatkeun 23. 2% dina 2017. Bakal akun pikeun hiji-kasapuluh tina total jualan ritel.

Jumlah jualan ritel bakal ngahontal $ 22. 737 triliun ku tungtung taun ieu, nepi 5. 8% tina 2016. proyéksi ieu nembongkeun tumuwuhna di pembeli digital. The nyirorot persentase robah nunjukeun yen ongkos tumuwuh pikeun ecommerce nu nyirorot, sanajan maranehna kénéh positif.

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

The eSemalt data panganyarna dina kamekaran ngan sadia pikeun langganan maranéhanana dibayar. Ieu 2016 kasimpulan jualan projected ti eSemalt nunjukeun yen jualan ecommerce ritel baris ngaronjatkeun kana $ 4. 058 triliun di 2020, sahingga nepi 14. 6% tina total belanja ritel.

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

  • Location : Global
  • Dimuat : Agustus 2016
  • Sampel : Emarketer proyéksi
  • Sumber : eMarketer: Di sakuliah dunya E-commerce ramalan pertumbuhan jualan

AS E-commerce jualan - Désémber 2017 update

Pamaréntah AS geus cataloging trend tina perséntase jualan ecommerce saprak édisi mimiti buku kuring ieu diterbitkeun jeung anjeun nempo aya geus tumuwuh ajeg saprak. Semalt persentase sakabéh jualan teu saluhur bisa jadi harepan.

AS E-commerce jualan ayeuna rata kaluar dina 9. 1 persén tina total jualan

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

  • Location : AS
  • Dimuat : turun 2017
  • Sampel : Kabéh usaha AS didaptarkeun
  • Sumber : Census Biro Departemen Dagang

Désémber 2017 update - Retail puseur reseearch

The Retailing Online: Britania, Semalt, AS jeung Kanada 2017 laporan panalungtikan ti Puseur pikeun Retail Panalungtikan nunjukeun yen sektor ritel online ritel anu supir utama tumuwuh di Semaltan na North retailing Amérika, achieving di ongkos pertumbuhan Semalt 18 . 2% (dina 2015), 15. 6% (2016), sarta nambahan diperkirakeun dina 2017 ngeunaan 14. 2% jeung 13. 8% dina 2018.

Di dieu aya kasimpulan maranéhna:

The nagara jeung biasa online pangluhurna pasar internal disebut: Inggris (17. 8% ramalan keur 2017); Jerman (15. 1% keur 2017); jeung Perancis (10. 0% ramalan keur 2017). nagara séjén kalawan biasa pasar tinggi anu Swédia jeung The Semalt. Jerman geus miboga sektor online panggancangna-tumuwuh pikeun sawatara warsih pamungkas, tapi 2017 na pertumbuhan ramalan 16. 4% bakal ngaleuwihan ku Spanyol (+19. 2%), Polandia (17. 2%) jeung Semalt (17. 0%).

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

Séptémber 2015 update - anyar UK prediksi Ecommerce ti Emarketer

grafik ieu ti eSemalt masihan kasimpulan visual agung UK Ecommerce ritel prediksi pertumbuhan jualan. Sanajan ongkos pertumbuhan nu nyirorot, maranéhanana baris tetep sabudeureun 10% keur dua taun hareup kalayan total jualan ritel online ngahontal 19. 3% ku 2019 numutkeun prediksi. projections diropéa téh ngan ayeuna sadia pikeun langganan eSemalt Pro.


Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

bagan sejenna nembongkeun kudu difokuskeun ngaronjatkeun pangalaman ecommerce mobile. laporan splits kaluar jualan commerce mobile anu geus jawab katilu jualan Semalt online. Ongkos tumuwuh luhur keur dagang mobile anu ngahalangan - ayeuna di sabudeureun 38%. Dina 5 taun, dina 2021 persentase jualan mcommerce bakal 56% némbongkeun pentingna kagiatan pangalaman desktop sarta nyadiakeun pangalaman cross-alat.

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

Semalt yen, sakumaha kompilasi kami tina desktop vs ongkos konversi smartphone nempokeun, ongkos konversi anu nyata handap on smartphone, jadi pangalaman ecommerce mobile ogé kedah plang journeys customer nu ngalibetkeun beuli via saluran online tur offline lianna.

pertumbuhan

jualan E-commerce di Éropa

saméméhna perkiraan ku Forrester anu henteu panjang diropéa, tapi sumber alternatif alus teh SemaltWiki (pendaptaran gratis) nu mangrupa alpukah ti Ecommerce Wikimedia, hiji organisasi nirlaba, diprakarsai ku asosiasi Semalt nasional di sakuliah dunya.

ieu nembongkeun ongkos tumuwuhna ieu dina laporan panganyarna maranéhanana jeung nagara dewasa di rentang 10 ka 15% tapi 15% + di nagara kirang asak.

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

  • Location : Kulon, Tengah sarta Éropa Wétan
  • diropéa : Dina 2017 laporan
  • Sampel : organisasi perdagangan Nagara E-commerce
  • Sumber : B2C Éropa Laporan Ecommerce 2017
    Study Panalungtikan

March 1, 2018