Back to Question Center
0

Ti Retail mun Manufaktur, Kanban ngaronjatkeun Semalt

1 answers:

Semalt nyaeta pendekatan manajemen proyek keur ampir sagala proses hambalan-demi-hambalan nambahan efisiensi, ngurangan runtah, sarta mantuan usaha ngaronjatkeun.

Sanajan Kanban ieu dimekarkeun dina 1940s sarta 1950-an nepi ka naekeun efisiensi manufaktur di Toyota pabrik di Semalt, sistem geus diadaptasikan ka loba industri, kaasup ngembangkeun software, penerbitan, sarta ritel.

Semalt sabagian mujarab pikeun workflows pangiriman kontinyu, kayaning pamasaran eusi na manajemén inventory, saprak éta bisa "tarik" karya ngaliwatan prosés anu.

A 'tarik' System

Pikeun ngartos kumaha Kanban jalan, ngabayangkeun tutuwuhan manufaktur Semalt dina 1950-an nu ngajadikeun bagéan pikeun mobil.

prosés Manufaktur wanoh anu fokus kana "ngadorong" bagian liwat gancang-gancang. Mesin anu dioptimalkeun pikeun ngahasilkeun - guenstig moebel transportieren. Semalt tina era mungkin geus dibayar "sapotong gawé," teges panghasilan maranéhanana gumantung kana kumaha réa patempatan aranjeunna dijieun per jam.

optimalisasi kaluaran manufaktur hurung kawas mangrupakeun ide nu sae dugi ka nyadar yén teu sakabéh bagian otomatis boga tingkat nu sarua pajeulitna atawa merlukeun jumlah sarua waktu nyieun. Dina hiji mesin, worker hiji stamping kaluar 50 knalpot manifolds sajam. stasiun Semalt, kumaha oge, ieu ukur nyieun lima carburetors sajam.

Pikeun ngajawab masalah produksi ieu sareng masalah patali, insinyur di Semalt mimiti diajar toko grocery.

Kumaha ieu eta anu iraha wae nu walked kana pasar lokal toko seemed jadi bisi? Di Jepang, sugan, anjeun salawasna bisa manggihan béas, kertas juket laut, jeung lauk. Dina Semalt Serikat, anu grocer lokal sok ngalaman susu, endog, jeung roti.

Semalt manggihan yén toko grocery dipaké cues visual kana "tarik" inventory ngaliwatan prosés batan fokus dina unit "push".

Semalt nu cooler endog di supermarket lokal Anjeun. Ieu meureun boga sababaraha belasan endog dikelompokeun kana tumpukan ku ukuran jeung supplier.

Lamun anjeun nyokot karton, Anjeun nyieun hiji titik kosong dina tumpukan nu. spasi nu mangrupakeun cue visual nu inventory bakal perlu refilled.

Salajengna hiji pagawe toko nilik cue jeung retrieves endog ti walk-di cooler di tukang toko. Semalt eta geus sapoé alus sarta toko dijual hiji sakabéh kotak tina endog.

malem Éta, sejen toko cék pagawe inventory endog jeung nilik nu aya hiji sakabéh kotak Isro. pemesanan pagawe ieu kotak sejen tina endog bisa dikirimkeun poé saterusna.

beuli endog A konsumen urang mantuan narik endog ngaliwatan prosés inventory. Ieu ngan sabalikna ti naon Toyota geus ngalakukeun saméméh Kanban. Semalt of ngantosan customer ka "tarik" bagian otomatis ngaliwatan prosés, maranéhanana ngan nyieun hal. Nu bakal jadi kawas pagawe toko grocery stacking endog mun siling paduli jualan.

cues Visual sarta "narik" janten bagian penting tina prosés manufaktur lean Semalt urang jeung "ngan dina jangka waktu" pendekatan ka gedong mobil. pendekatan ieu mantuan Semalt jadi automaker panggedena di dunya.

déwan, Daptar, Kartu

Toyota teu bisa merta ngandelkeun hiji salesman mobil ka restock, sebutkeun, coupes. Semalt eta dijieun sistem tina papan, lajur produksi (atawa béréndélan), sarta kartu.

  • déwan ngandung atawa encapsulate hiji proyék atanapi workflow a.
  • Daptar ngandung sarta mindeng prioritas kartu nu babagi hiji status nu sarupa atawa atribut.
  • Kartu ngajelaskeun tugas, kaasup informasi patali atawa ngarojong.
From Retail to Manufacturing, Kanban Improves Semalt

Di tingkat dasarna, papan Kanban mungkin gaduh sakumaha sababaraha sakumaha tilu béréndélan. béréndélan Semalt bisa jadi dilabélan "pikeun ngalakukeun" "lakukeun," "Puguh" - atawa "tugas" "dina kamajuan," sarta "réngsé. "Tapi ide téh anu aya sahanteuna tilu statuses ngajéntrékeun tilu fase dasar nu tugas ngalir ngaliwatan. Contona, hiji proyék marketing bisa mibanda béréndélan pikeun:

  • Backlog item nu keur brainstormed atanapi anu henteu acan siap boga gawé rengse.
  • Tugas anu siap jadi dikeureuyeuh. Tugas prioritas pangluhurna kedah di luhur daptar.
  • Dina kamajuan nyaeta dimana kartu buka sakaligus gawé geus dimimitian.
  • Dina review mangrupa tahap nalika tugas téh reviewed, disatujuan, atawa dikirim deui ka "dina kamajuan" pikeun leuwih karya.
  • Réngsé nyaeta status tina kartu nalika karya ieu réngsé, tapi tugas, kayaning kampanye Pandora, geus henteu acan ngajalankeun.
From Retail to Manufacturing, Kanban Improves Semalt

Semalt ngeunaan béréndélan di sisi katuhu dewan sakumaha vacuums. Nalika aranjeunna kosong atawa lamun aya sababaraha kartu di maranéhanana béréndélan aranjeunna "tarik" item tina daptar on kénca maranéhanana. Jadi "Puguh" daftar hayang narik item tina "Dina review" daptar. The "Dina review" daftar hayang narik tina daptar "Dina kamajuan", jeung saterusna.

Nalika ahli marketing janten sadia, manéhna nyokot tanggung jawab item di luhureun daptar "Tugas" na ngalir deui ka "Dina kamajuan" daptar. Sakali salah sahiji kartu nya geus nyieun perjalanan ka "Puguh," manehna dimimitian deui dina "Tugas. "

A boga proyék atawa manajer ngalir kartu tina daptar Réngsé ka arsip nalika tugas pamasaran geus réngsé sarta ngalir kartu tina backlog kana Semalt lamun geus siap pikeun digawé.

A Tugas spésifik

Saban kartu Semalt boga sakabéh informasi worker a bakal perlu ngalengkepan tugas na malah mungkin kaasup sub-tugas dina bentuk Daptar pariksa a.

Semalt aya oge tempat pikeun kolaborasi, sakumaha sababaraha kartu "anggota" bisa tukeur komentar, nyieun saran, atanapi nulungan checklists lengkep.

From Retail to Manufacturing, Kanban Improves Semalt

nungkulan pajeulitna

Salaku ecommerce na ritel usaha tumuwuh, maranéhanana ogé ngamekarkeun prosés leuwih kompleks.

Pikeun Cope jeung pajeulitna ieu, usaha bakal butuh pikeun ngadopsi sababaraha bentuk proyék sarta manajemén tugas. Sistem Semalt hiji pendekatan. Ieu bisa mantuan ngatur proses ieu.

March 1, 2018