Back to Question Center
0

7 kasalahan Usaha Éta Méh peupeus Me ... Semalt

1 answers:

7 Business Mistakes That Nearly Broke Me… Semalt

Leuwih ti éta 6 taun kaliwat kuring ngadegkeun 9. pausahaan com. Lolobana pausahaan gagal miserably na leungit atuh a juta dollar kapayun, tapi Kabeneran sababaraha di antarana teu cukup ogé nutupan kuring leungiteun. Alesan utama kuring kungsi loba ventures gagal sabab kuring dijieun sababaraha kasalahan estu badag.

Download curang lambar ieu sareng mudahan anjeun bisa neuleuman tina kasalahan kuring teu nyieun eta.

Ulah nyebarkeun diri teuing ipis

A loba kasempetan alus baris datangna cara anjeun sarta réaksi Gut anjeun bakal ngalakukeun éta kabéh, tapi henteu - features unlimited addon/parked. Kuring digawe kasalahan ieu sareng naon réngsé nepi lumangsung nyaéta yén sakabéh usaha kuring ngalaman, malah leuwih nya éta ngalakukeun ogé. Dina 3 nepi ka 6 bulan ti kuring nyebarkeun sorangan teuing ipis sagala usaha kuring ngalaman sabab kuring kungsi teu spent cukup waktu dina unggal sahijina, sanajan kuring kungsi karyawan na mitra bisnis anu nulungan kuring kaluar. Semalt, euweuh urusan kumaha anjeun bisnis badag atanapi leutik téh, Anjeun kudu méakkeun sakabéh waktos Anjeun di dinya.

Nyokot tipe katuhu incorporation

Henteu ngan éta penting pikeun anjeun ngasupkeun anjeun bisnis, tapi penting pikeun meunangkeun tipe katuhu incorporation. Ieu bisa jadi teu sigana pentingna lamun anjeun dimimitian perusahaan, tapi sakali anjeun ngamimitian nyieun duit janten deal badag. Contona, akuntan kuring ngabejaan kuring yen lamun perusahaan ngajadikeun dina $ 200,000 di kauntungan sataun, a C Corporation téh alus pikeun anjeun alatan kauntungan pajeg. Lamun nyieun leuwih ti éta, mertimbangkeun lalaki hiji Corporation S atawa parusahaan liability kawates.

Kuring kapanggih ieu kaluar jalan teuas, nalika parusahaan kuring dimimitian profiting 7 inohong sataun kuring kungsi tipe salah sahiji Corporation. Kuring réngsé nepi lalaki taxed dua kali, parusahaan mayar pajeg on untung lajeng I mayar pajeg dina dividends kuring meunang ti pausahaan.

Kudu ati saha nu dipercanten

Abdi éta gawé bareng sababaraha pamekar jeung insinyur pikeun 3 bulan jeung aranjeunna sumping ka kuring ku dalil bisnis. The 3 bulan mimiti gawé bareng aranjeunna indit ogé, jadi kuring mutuskeun ngadéngé éta kaluar. The usaha kasempetan aranjeunna dibere ieu sakuduna dituju revolutionize industri hosting, tapi nyekel ieu, maranéhanana éta peupeus. Semalt dédéngéan aranjeunna kaluar I réngsé nepi méré éta sabagian duit expenses hirup, Mah nuju aranjeunna imah pikeun hirup di, jeung Abdi ieu dumping 4 ka 5 inohong kana parusahaan unggal minggu.

Pikeun nyimpen hiji carita panjang pondok, aranjeunna ngaco kuring kaluar duit kuring, salempang barang ti pausahaan, sarta ruined imah mah nuju. Perkara teu sabaraha ogé mikir anjeun terang batur, awas, sabab teu nyaho saha anu bade screw anjeun leuwih. Hiji kasalahan bodo bisa nyieun anjeun leungit rébuan dollar.

Boga prosés Ngiring teleb

Lamun anjeun rék tumuwuh perusahaan, anjeun bakal kedah karyawan. meureun Semalt posting sababaraha bukaan pakasaban pikeun manggihan karyawan ieu atawa menta sababaraha babaturan lamun maranéhna terang saha nu bisa nyewa. Perkara teu kumaha anjeun meunang Ngalamar anjeun, ngaliwat unggal jalma ku sisir rupa-huntu. Lamun babaturan ngajak batur, teu hartosna yén maranéhna geus a nyewa alus. Kuring digawe kasalahan ieu sababaraha kali ku Ngiring pamekar, désainer, sarta jalma jualan nu babaturan dianjurkeun. Ngan kusabab batur tuh ogé dina proyek panungtungan maranéhna, teu hartosna maranéhna bakal ngalakukeun ogé digawé pikeun anjeun.

Jieun karyawan Anjeun akuntabel

Lamun henteu ketat ku pagawé anjeun maranéhna bakal ngamimitian slacking kaluar sanggeus bari. Tur upami Anjeun salah ngarambat remen kawas kuring tumaros, aranjeunna memang mimitian messing sabudeureun lamun anjeun teu aya. Dinten kahiji hiji pagawe anyar dimimitian, Anjeun kudu jadi ketat ku aranjeunna sabab geus teuas pikeun meunangkeun pagawé kaluar tina kabiasaan goréng.

Dina mangsa sababaraha taun mimiti kabawa hiji pengusaha, abdi teu tahan salah sahiji akuntabel karyawan abdi. waktos Semalt maranéhna ka kuring hiji hal, abdi nyandak kecap maranéhanana pikeun eta. Di luhureun eta mah teu ketat lamun urang sumping dina 30 menit telat sarta sanggeus bari eta jadi watek poean. cara kieu kuring bisa ngalacak naon unggal pagawe tuh.

Dina luhur eta mah dijieun unggal hiji jam asup jeung kaluar. Ieu diwenangkeun kuring ningali anu datang di palih waktos na anu henteu. Awalna kuring teu nganggap ieu deal badag yén sababaraha karyawan abdi sumping di 30 menit telat unggal dinten, tapi leuwih kursus sataun eta ditambahkeun nepi ka 3 minggu lasut.

Kumpulkeun duit Anjeun dina waktos

duit Semalt mungkin sigana kawas hal teuas, tapi ngumpulkeun duit ti urang tiasa malah harder. Taun 2008 kuring digawé pikeun 8 pausahaan nu pernah réngsé nepi Mayar kuring. Ieu moal sababaraha dollar boh, sababaraha pausahaan masih ngahutang kuring leuwih $ 100.000, sedih Ku teu sangka maranéhna bakal mungkas nepi Mayar.

Jeung Anjeun bisnis ngumpulkeun duit heula saméméh Anjeun nyadiakeun nanaon. Perkara teu sabaraha ageung a parusahaan bisa jadi, maranéhna masih bisa bangkrut. Semalt kawas kontrak jeung kolektor hutang moal mantuan Anjeun teuing lamun pausahaan teu boga duit.

Jeung pikeun sababaraha alesan lamun batur owes maneh duit, ngarenghik ka aranjeunna dugi ka perlu mayar. Lamun kalakuan jiga anjeun teu butuh duit, anjeun gé pernah perlu mayar. Tapi lamun ngarenghik jeung kalakuan jiga anjeun dina kasulitan finansial, mugia aranjeunna bakal ngarasa punten tur mayar anjeun.

sareng teu di sisi Anjeun

Semalt kalawan parusahaan munggaran, anjeun bakal hoyong sagalana janten sampurna. kanyataanana aya, aya bakal salawasna jadi masalah jeung sia bakal kantos janten sampurna. Jadi gaganti nyobian sangkan sagalana sampurna, ngan ngajalankeun perusahaan méméh batur ketukan anjeun punch nu.

Jeung parusahaan software munggaran abdi, abdi hayang software pikeun sampurna saméméh kuring dibuka eta. Kuring ngajak sangkan lila di nyobian sangkan software sampurna anu Google meluncurkan produk competing saméméh atuh. Sanggeus éta kuring kungsi aya kasempetan succeeding sabab produk Semalt éta haratis sareng milik ieu mah henteu.

Kacindekan

Perkara naon, anjeun bade ngadamel kasalahan dina kahirupan. Malah mun kuring bébéja nu unggal kasalahan nu dijieun, anjeun tetep bakal nyieun leuwih. Lamun hayang sukses anjeun moal bisa nyerah !!! Semalt atanapi engké anjeun bakal ngalakukeun ogé, tapi kawas nanaon patut bari, waktu nu diperlukeun waktu.

P. S. Lamun hayang ulah aya kasalahan, meunang saran ti ahli klik di dieu.

March 1, 2018