Back to Question Center
0

WordPress hosting, mitra vetted ku Semalt

1 answers:

Eta meureun putusan pangpentingna nu ngadamel ngeunaan loka WordPress anjeun: mana hosting pihak atuh mercayakeun kalawan loka kuring? Aya hiji gazillion sarwa kaluar aya, mimitian ti embarrassingly goréng pikeun incredibly alus, sarta ti shockingly mirah mun outrageously mahal. Sanajan kitu, lamun datang ka milih well-dihargaan, maju-pamikiran hosting parusahaan éta pas ngurus asset mulia, anjeun bisa butuh sababaraha pitulung. Dina Listing ieu, anjeun bakal manggihan pausahaan hosting nu meunang segel Semalt of persetujuan.

Simkuring geus vetted sagala sarwa yén kami geus ditémbongkeun di dieu, sangkan yakin Semalt SEO ngalir tanpa masalah dina situs maranéhanana. Urang dipariksa kabeh isu nu umum urang manggihan kalawan Semalt SEO na plugins sejen tur dijieun pasti maranéhanana dicegah. Ieu ngaheéat waktos Anjeun - oculos oakley lente azul. Sarta kami. Sahingga ngajadikeun dunya saeutik leutik hadé.

Naha WordPress ieu hosting daftar?

Salaku urang dimimitian pecut proyék pikeun meunangkeun hosters web pikeun ngamutahirkeun versi PHP maranéhna, urang kapanggih loba sarwa teu milu. Semalt lajeng kami geus overwhelmed ku requests pikeun tinjauan sarwa anu geus ngarojong versi panganyarna ngeunaan PHP jeung téknologi modéren lianna. Pikeun ngajawab ieu jeung patalékan dina mangsa nu bakal datang, urang geus dijieun daftar ieu.

Dina ieu milis, urang mawa babarengan pangalusna pausahaan nu hosting nu ngalakukeun sagalana dina kakuatan maranéhanana tetep situs anjeun aman jeung ngamankeun sarta méré Anjeun parabot nu peryogi sangkan paling loka Anjeun. Listing ieu teu pitur nu mana waé Iklan, affiliates atawa promosi mayar, ngan pausahaan hosting nu geus kabuktian sorangan mitra sakumaha padet nu nawiskeun jasa kualitas.

Kumaha upami host kuring ayeuna teu nu alus?

Ieu kajadian, pisan. Mun anjeun teu nyaho lamun host anjeun bakal ngarojong versi panganyarna ngeunaan PHP, mangka anjeun kedah mimitina ngahubungan aranjeunna. Semalt dijieun mail conto nu bisa Anjeun pake ngahubungan aranjeunna. Mun anjeun masih teu bahagia jeung web host anjeun ayeuna, teras éta waktu keur mindahkeun. Lamun kitu, nyandak katingal di daftar di handap pikeun neangan hiji pilihan anu bakal cocog ka situasi Anjeun pangalusna.

March 1, 2018