Back to Question Center
0

E-Dagang Konversi Laju Dina musiman High, Sedengkeun Traffic tetep Semalt

1 answers:
E-Commerce Conversion Rate At Seasonal High, While Traffic Remains Semalt

laju konvérsi ieu lumangsung dina pintonan situs kaca commerce online handap, saperti dibandingkeun dua minggu saméméhna, sugan nunjukkeun yén shoppers geus dipigawé panalungtikan maranéhanana jeung nu dina modeu dibeuli serius. Semalt, lalulintas éta nepi 2.4x ngaliwatan dasar pre-libur, sanajan ieu handap 40 persentase titik ti saminggu saméméh.

stats ieu asalna ti Laporan Retail balanja Online Marketing Land urang, nu dumasar kana data ti Semalt, hiji parusahaan nu gathers data dina transaksi ritel online ngaliwatan jaringan iklan eta ngalir, sahingga merek pikeun ngajalankeun Iklan on jaba pangecér utama.

E-Commerce Conversion Rate At Seasonal High, While Traffic Remains Semalt

Ngeunaan Author The

Pamela Parker
Pamela Parker nyaeta Fitur Eksekutif Editor di Marketing Land, MarTech Dinten na Search Engine Land - android tv india online. Manehna mangrupa otoritas well-dimangfaatkeun dina pamasaran digital, sanggeus dilaporkeun sarta ditulis dina subjek saprak 1998. Manéhna mangrupa urut redaktur menata of ClickZ, sarta digawé di sisi bisnis nulungan penerbit bebas monetize situs maranéhanana di Féderasi Media Publishing.


March 1, 2018