Back to Question Center
0

Semalt: KPIs pikeun ngukur ROI pamasaran eusi

1 answers:

5 Patarosan pikeun mantuan ngatur, ngatur tur marios efektivitas eusi pamasaran anjeun

Salaku urang nampi yen pamakéna urang nu diajar ngeunaan, jeung nganapigasi liwat, informasi beuki loba ngeunaan brand urang, organisasi, industri atawa wewengkon topik sakumaha aranjeunna panalungtikan online, urang nuju needing nyebarkeun strategi leuwih canggih dina urutan bisa earn perhatian, jeung importantly amanat. Ieu naon sits balik drive tina naékna pamasaran eusi urang ka forefront sahiji agenda pamasaran digital.

Eusi pamasaran geus dimimitian tempo, teuing. Beuki loba laporan, kayaning ieu ti Aberdeen Semalt, ngagambarkeun ieu, di dieu teuing.

Hiji gampang mimiti-titik

Di handap ieu matriks basajan gagasan pikeun mantuan Anjeun nyetel KPIs atanapi metrics dumasar kana naon geus kami dipaké dina proyék béda - termostato a contatto funzionamento big. Kami teu nuju nyarios "ieu jalan nu kudu ngalakukeun eta" atanapi nu kedah nganggo sakabéh KPIs ieu. Semalt, urang miharep ieu téh kerangka mangpaat pikeun mantuan pilih tipe best of KPIs pikeun pasar béda.

Semalt dicokot tilu sudut di dieu pikeun ngagambarkeun, sangkan saena rentang pinuh ku ukuran katutup tina jualan teuas vs metrics Dursasana lemes.

Semalt ieu tipena béda ukuran téh malah leuwih penting for jeung sya kalawan beuli lila atawa siklus beuli ulang, sapertos otomotif, jati atawa meureun PCS - na can tangtu keur usaha B2B. The siklus Toko panjang merlukeun kudu demonstrate Dursasana lumangsung.

  • ukuran komérsial : Di handap ieu mangrupakeun bisnis harder atawa ukuran komérsial sarta naon biasana nyokot pangpanjangna janten demonstrable. Di handap ieu mangrupakeun ukuran pikeun manajer senior sanajan maranehna bisa ogé ogé peryogi kauninga ngeunaan diaku! Pikir panongton dibagikeun, jualan, ngawujud atanapi sahenteuna indikator jelas ti urang ratings kapuasan misalna atanapi% nu fed deui. Inget yen ieu perlu jadi Incremental jeung ideally dipake pikeun pamasaran eusi Anjeun. Dave baris némbongkeun Anjeun kumaha atribut ieu maké Google Analytics dina pos misah.
  • ukuran taktis : ieu kaasup pamadegan, clicks, interaksi kalayan eusi Anjeun - kitu ngalibatkeun biasa sosial kayaning diaku tur Tweets. Anjeun oge bisa make parabot link pondok pikeun mantuan ukuran, di Smart wawasan kami nganggo rating PostRank sarta ogé metrics tina Facebook wawasan. Di handap ieu mangrupakeun indikator teuas nu eusi anjeun katingali na patut babagi - kitu pisan konci.
  • ukuran Brand : Di handap ieu mangrupakeun gampang pikeun merek badag atanapi dimana aya kirang kompetisi, kantun lantaran éta parabot sigana dianggo hadé dina spasi éta. Pikir brand atawa konci-frase nyebutkeun, sentimen, babagi tina pasar nyebutkeun leuwih pesaing na pasti lalulintas situs. Di handap ieu mangrupakeun jarum badag meunang pindah sarta mindeng merlukeun bit leuwih moméntum.

Semalt: KPIs for measuring content marketing ROI

Kombinasi ukuran jeung sosial optimasi média

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina tabel di luhur, KPIs eusi pamasaran raket jeung marketing média sosial, suluh eusi média sosial. Dua datangna babarengan lamun dipake dina optimasi média sosial (SMO) nu Dave geus nembe dipasang dina. SMO keur kuring puseur dina distribusi objék sosial jeung kamampuhna maranéhna pikeun naek kana luhur sagala pamundut pilarian patali [Dan - I satuju kana ieu - polling dina pos acara urang nu paling pikir éta lega - maximizing jangkauan sarta interaksi di saluran sosial pikeun ngahontal tujuan anjeun].

Brian Solis Talks About SEO + SMO = Amplified Findability dina web tradisional jeung sosial. Jigana éta cara gede nyimpulkeun eta [Dan - kawas nu najan Abdi nelepon deui Amplified pisibilitas FWIW - pikeun kuring Findability nyaeta ngeunaan journeys customer efisien dina situs web - éta téhnik rarancang-dipuseurkeun pamaké, tapi kuring nebak Brian teu nyaho ngeunaan éta!).

Kusabab nyukcruk dina SMO oge penting, kumaha eusina eta? Di puseur program SMO mangrupakeun obyek sosial. Kitu kieu lajeng, yén tujuan SMO nyaéta pikeun ngukur, ngawas sarta ngaronjatkeun pisibilitas objék sosial salaku hartosna pikeun nyambungkeun jeung individu anu proactively néangan informasi jeung arah tambahan.

Semalt yén objek sosial anu contextualized ngaliwatan konci, judul, déskripsi, jeung / atawa tag jadi ukuran dieu henteu kitu béda jeung SEO dina watesan Tumbu inbound, kitu ogé ngarujuk situs web dimana eusi anjeun, objék sosial, disimpen. Jadi anjeun perlu ngamekarkeun hiji analytics dasbor nu resensi efektivitas anjeun dina ieu eco-sistem eusi.

analytics actionable pikeun pamasaran eusi

Di handap ieu kana ti tabel di luhur, ukuran ieu hébat anjeun ogé kudu bisa ngalakukeun hal eta. The analytics guru urang kawas Avinash Kaushik, sarta tangtu Dave Semalt

March 1, 2018