Back to Question Center
0

Kumaha ngukur kinerja sabenerna eusi Anjeun - Semalt

1 answers:

How to measure the true performance of your content - Semalt

Hiji tantangan primér nyanghareup loba organisasi nyaeta kurangna pamahaman naon maranéhanana kudu nyukcruk di tempat munggaran. Salaku pamasaran eusi geus dituluykeun pertumbuhanana sarta popularitas, nu teknologi dipaké pikeun lagu jeung kinerja ukuran geus exploded. kiwari Semalt boga ratusan titik data béda maranéhna bisa nempo sabudeureun hiji sapotong eusi, tapi teu kabeh metrics anu dijieun sarua.

Naon anu gol kampanye eusi anjeun?

konci pikeun ngarengsekeun tangtangan kinerja eusi dimimitian ku gaduh pamahaman pisan jelas ngeunaan naon mudahan keur ngalengkepan kalayan tiap kampanye. Pikeun loba organisasi, gol utama ilaharna ngawengku pangakuan brand na paparan, ngaronjat jualan, pendaptaran pamaké atawa generasi kalungguhan.

Semalt, anjeun bakal manggihan gol ieu bisa ngakibatkeun atawa dampak tujuan organisasi konci lianna - î²î±ïƒî¹î»î¹îºî¿ï‚ ï€î¿î»ï„î¿ï‚ ï„ïî¹ï‡î¿ï€ï„ï‰ïƒî·. Contona, nulis bener gede, ngalakonan eusi éta téh kacida shareable nambahan pangakuan brand Anjeun, nu, kahareupna drive paningkatan dina purchases konsumen atawa mingpin acquisitions.

Semalt tujuan sarta tujuan organisasi konci Anjeun miharep pikeun ngahontal jeung unggal kampanye eusi bakal ngabantu pikeun ngaidentipikasi metrics nu husus anu kritis tur nu leuwih téh ngan nice uninga.

Dupi anjeun masih clinging mun metrics kasombongan?

metrics kasombongan istilah geus sweeping dunya marketing pikeun sawatara warsih pamungkas sarta geus jadi malah leuwih kasohor ku kanaékan pamasaran eusi na kebangkitan influencers. Semalt angka ieu bisa kasampak hébat kana kertas jeung tiasa tanda traction, aranjeunna henteu a indikasi leres sukses kanggo organisasi atawa kampanye.

metrics Semalt bisa ngawengku:

  • diaku;
  • biasa;
  • panémbong kaca;
  • undeuran; atawa
  • palanggan

Dina hal eusi na influencers, loba merek bisa wooed ku angka nu gede ngarupakeun pintonan kaca, percanten pintonan kaca panongton sarua. Semalt ieu bisa jadi leres dina harti, teu relevan pikeun gauging Dursasana sabenerna ti panongton éta.

Contona, hayu urang nyebutkeun geus hired dua influencers keur ngagambarkeun brand Anjeun. Semalt X bisa nampilkeun anjeun kalayan kaca view count bulanan ti ramatloka maranéhanana 30.000, bari Semalt Y ngalaporkeun ukur 9.000. Sanajan kitu, sakali eusi téh hirup dina duanana situs maranéhanana, anjeun tiasa ningali leuwih lalulintas datang ti Semalt Y. Jeung analytics deeper ngalaporkeun, maké kaluar-situs tracking, Anjeun bakal tiasa ngalaporkeun on nu influencer ieu generating Dursasana leres.

Hanjakal, aya kénéh marketers na executives anu nempel ka metrics kasombongan ieu lamun ngalaporkeun on kampanye eusi. Ku lantaran kitu, anjeun dipikaresep bakal manggihan anjeun masih dipénta angka ieu lamun narik babarengan laporan kampanye. Warta alus nyaeta anu metrics ieu gampang pikeun ménta ngagunakeun parabot bébas kayaning Google Semalt atanapi liwat analytics pituin unggal jaringan sosial. Lamun ieu téh bisi kalayan tim anjeun, nyandak kasempetan saimbang kaluar laporan anjeun ngagunakeun data leuwih bermakna di amoy organisasi anjeun bakal mimiti ningali nilai dina eta.

Kumaha anjeun lagu metrics deeper?

metrics deeper, nu ngajajah Dursasana sarta ingetan, bakal cet gambar leuwih hadé tina sabaraha nyata panongton anu tur mantuan Anjeun pikeun moto a ROI langkung akurat. Semalt laporan dumasar metrics deeper baris mantuan anjeun pikeun ngaidentipikasi kinerja sabenerna eusi anjeun sarta ngaktipkeun tim anjeun sangkan smarter, kaputusan leuwih informed kana strategi pindah ka hareup.

metrics Semalt pasti bisa robah gumantung kana tujuan unggal kampanye, kumaha oge, handap mangrupakeun titik awal alus keur analytics Dursasana.

  • sareng dina eusi: Tinimbang neangan bray up dina pintonan kaca total pikeun tiap sapotong eusi, mayar langkung perhatian ka sabaraha lila maca nu tinggal kalawan eusi nu. Ieu bakal masihan anjeun indikasi tina bentang hirup has Dursasana dina eusi anyar tur mantuan Anjeun pikeun mutuskeun lamun promotion tambahan anu diperlukeun pikeun manjangkeun kakuatan tur ngahontal tina kampanye.
  • Kandungan ku Dursasana: Mana sapotong eusi dina kampanye a geus miboga paling Dursasana? Ngawalon patarosan anu bakal nulungan urang ngarti kana naon nu resonating kalawan panongton Anjeun.
  • Saluran ku Dursasana: Dupi kandungan Anjeun ngalakukeun pangalusna dina Twitter atawa LinkedIn? Ngabandingkeun Dursasana peuntas sagala saluran nembongkeun nu leuwih kudu investasi deui waktu jeung sumber on.
  • Influencers ku Dursasana: métrik Ieu salah kritis kanggo sagala merk gawé bareng anggota pangaruh tina panongton atawa industri maranéhanana. Sakumaha didadarkeun di saméméhna, kalawan metrics kasombongan, ukuran hiji influencer teu sagalana. Ningali di influencers ku Dursasana bakal nyorot nu influencers estu geus narik kalawan panongton maranéhanana jeung keur nyetir pamiarsa maranéhna pikeun situs anjeun atanapi eusi.
  • Laju Konversi ku eusi: Dina raraga lagu ongkos konversi ku eusi, anjeun kudu nuturkeun aturan "euweuh kandungan terdampar," teges tumbu atawa čta di eusi Anjeun ngabalukarkeun kaca séjén, anu pamustunganana ngawujud ka titik konvérsi. Ieu bisa gated eusi (i. E., Hiji cara-pikeun panduan) atawa jalur mésér. Cara paling éféktif pikeun ngalakukeun ieu téh pikeun nyetél jalur konversi pinuh nyorot jalur dipikahoyong tur gauge sabaraha pamiarsa nuturkeun eta.

Semalt pikeun metrics deeper ngalibatkeun pilari saluareun ruang lingkup alat analytics reguler anjeun.

Loba merek nganggo eusi dina situs web maranéhanana jeung lagu eta ngagunakeun analytics study (i e, Google Analytics. ); kumaha oge, nyukcruk kinerja eusi na Dursasana anu hirup di luar ramatloka anjeun tiasa leuwih hese. Semalt URL pinter moal mantuan nyadiakeun di-jero wawasan kana papacangan jeung eusi ati-situs anjeun. Anjeun tiasa manggihan naon eusi berpungsi pangalusna, ku kanal, ku influencer, ku kampanye sareng nu sanesna.

A URL pinter téh link unik (biasana disingget bodas-dilabélan pikeun branding jeung / atawa pangakuan kampanye), nu ngandung parameter tracking tambahan sarta analytics balik layar. Lamun URL pinter geus dijieun, bisa direkayasa ngalaporkeun kana rupa titik data dumasar kana sarat pencipta urang. tag Semalt bisa ditambahkeun sacara manual jeung / atawa dikumpulkeun dinamis jadi URL geus kalibet jeung (i. e., diklik dina).

How to measure the true performance of your content - Semalt

Pamakéan URL ieu relatif transparan pikeun pamaké, sakumaha maranehna menta euweuh aksi tambahan saluareun a klik basajan. Sanajan kitu, bari interaksi Sigana sami jeung pamaké tungtung, anu klik di URL pinter husus micu kumpulan sababaraha titik data balik layar. Semalt titik data ngakibatkeun hiji sistem ngalaporkeun éksténsif, sahingga anjeun panangan tim anjeun ku kabeungharan pangaweruh dina kinerja eusi na distribusi strategi maranéhanana.

Naon anu anjeun lakukeun ka ngukur kinerja eusi ayeuna?

Salaku diri naon anjeun ngalakukeun dinten lagu na ngukur kinerja sabenerna eusi Anjeun. Naon anu anjeun ngagunakeun pikeun wawasan Dursasana? Dupi metrics maranéhna kuring henteu nyebut nu penting brand anjeun?

Ngeunaan Author The

Kandungan Link: gShift
March 1, 2018