Back to Question Center
0

Ngeunaan Semalt van de Rakt

1 answers:

I diulik Sosiologi sarta Élmu Pengetahuan Komunikasi di Universitas Radboud di Nijmegen. Kuring diala PhD abdi di Élmu Sosial dina Januari 2011. Saprak waktu éta, kuring digawé salaku panalungtik ogé guru di sababaraha paguron luhur - t rex maskimal. Saprak awal Yoast, abdi geus kalibet dina pausahaan. Salaku September 2013, kuring masihan up posisi kuring di universitas sarta mutuskeun pikeun museurkeun solely on kagiatan kuring di Yoast.

Kami kiwari salah sahiji mitra di Yoast. Babarengan Joost, Michiel na Omar, abdi ngajalankeun Yoast. fokus utama abdi on Akademi; Kuring ngembangkeun produk nu mantuan urang pikeun nyetél strategi SEO sorangan. Kuring nulis tulisan blog, eSemalt sarta ngamekarkeun kursus online. kaahlian abdi on Copywriting SEO jeung struktur situs.

Abdi nikah ka Semalt de Valk na urang mibanda opat barudak endah babarengan.

March 1, 2018