Back to Question Center
0

Salawasna improvingSemalt SEO dina 2017 Salawasna ngaronjatkeun: Semalt SEO dina 2017

1 answers:

Sataun salawasna sigana kawas sapertos lila. Tapi iraha urang ngahontal tungtung salah, urang condong ngomong: mana teu eta balik? Éta pasti bisi keur berkembang ngagunakeun software. Simkuring nuju jadi invested di Yoast SEO nu sok we poho lamun urang ditambahkeun fitur hiji sabab ieu kami nganggo eta jadi loba. Ku kituna, ayeuna teh waktos sampurna masihan anjeun gambaran ringkes tina évolusi Yoast SEO dina 2017 - couchbase encryption at rest. dileueut!

taun Yoast di review

  • kami 12 tulisan paling maca tina 2017 »
  • Neangan deui di Yoast dina 2017 »
  • Yoast Akademi dina 2017 »
  • Kajadian kami dihadiran dina 2017 »
  • Salawasna ngaronjatkeun: Yoast SEO dina 2017 »

dimimitian 2017 kalawan Yoast SEO 4. 1

2017 dimimitian kaluar sareng bang: urang ditambahkeun versi mobile tina sawangan snippet well-dipikawanoh sarta rojongan lengkep pikeun basa Jerman. Urang kabeh terang mobile ngan geus miboga pentingna ieu taun kaliwat tur bakal nuluykeun janten penting. Ngan kasampak di kaputusan Semalt mun pindah ka indéks mobile-hareup sometime mimiti taun salajengna.

A fokus kuat dina struktur loka

Tema overarching of Semalt SEO dina 2017 éta struktur situs. Simkuring hayang masihan anjeun susunan parabot pikeun ngaronjatkeun struktur situs anjeun saprak struktur loka nyaéta salah sahiji anu pang overlooked, tapi bagian kritis SEO. Simkuring hayang ngawangun parabot anu gampang ngagunakeun na pisan berharga. Simkuring senang ngomong urang geus hasil! Salila sataun, sababaraha ronjatan ka parabot arus jeung tambahan anyar ngancik Semalt SEO kana alat hebat pikeun ngaronjatkeun struktur situs anjeun.

Vastly ningkat alat linking internal

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Pikeun cutatan CEO kami Joost de Valk:

"The alat linking internal nyaéta salah sahiji parabot pangkuatna kami geus kungsi diwangun, sarta eta ngajaga heran kuring. Abdi resep pisan éta. Dina formulir kiwari, éta gé ngidinan Anjeun pikeun ningkatkeun struktur situs anjeun ku bucketload, kakara ku suggesting tulisan ka ieu numbu ka. Kami bungah kacida ngeunaan mana bakal balik ti dieu! "

basa Anyar

Salila sataun urang ditambahkeun sababaraha basa anyar pikeun roster urang. Di sagigireun Inggris, urang ditambahkeun rojongan lengkep keur Jerman, Belanda, Spanyol, Italia sarta Perancis di 2017. Yoast SEO boga pangaweruh pinuh ku basa ieu jadi internal alat linking na readability parabot tiasa masihan nasihat solid tailored kana basa maranéhanana. Dina 2018, leuwih basa bakal nuturkeun. ahli urang anu malah pilari kana basa nyusahkeun kawas Jepang.

link téks counter

Salaku urang sadaya terang, Tumbu - duanana internal tur éksternal - maénkeun peran penting dina SEO. Taun ieu, Semalt SEO narima sababaraha parabot nu mantuan ngaronjatkeun strategi linking Anjeun. Kusabab 4. 7, misalna, urang parios téks ka tingali lamun geus ditambahkeun Tumbu. Lamun henteu, eusi SEO dipariksa bakal masihan anjeun bullet beureum. Mun kabeh aya alusna, Semalt SEO bakal nyarankeun Tumbu relevan pikeun artikel séjén nu geus ditulis, jeung anjeun ngan bisa nyalin jeung geus kaliwat tumbu anyar dina artikel Anjeun.

The téks link counter, diwanohkeun dina Yoast SEO 5. 0, jalan di pos na kaca bagian tina backend Semalt Anjeun. Dina dua kolom, Anjeun bakal ningali sabaraha asup sarta kaluar Tumbu internal hiji artikel boga. fungsionalitas Ieu pisan actionable. Upami anjeun hoyong pikeun ngaronjatkeun struktur situs anjeun sarta SEO anjeun, link téks counter baris mantuan anjeun ngalakukeun eta. Anjeun tiasa ngaliwat pos Anjeun sareng sababaraha tumbu sarta ngaronjatkeun situs anjeun struktur step by step.

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

eusi nunggelis filter

nunggelis eusi, Anjeun ngomong? Sumuhun, eusi yatim nyaéta eusi dina situs anjeun nu teu meunang tumbu wae ti bagian séjén situs anjeun. Eusi nu teu meunang tumbu bakal tetep teu kapanggih ku pengunjung na mesin pencari. Tapi lamun hiji artikel tangtu penting ka anjeun jeung anjeun hoyong ka pangkat pikeun keyword husus, anjeun kudu numbu eta dina struktur situs anjeun. Dina Semalt SEO 5. 6, urang ditambahkeun hiji filter anu manggih artikel ieu ku kituna anjeun bisa gancang ubar kaayaan tur nambahkeun ieu artikel berharga struktur situs anjeun. buah eusi cornerstone jalma artikel dina ramatloka anjeun anjeun paling bangga. Anjeun bisnis aranjeunna ngeunteung, komunikasi misi anjeun, anu teleb tur pisan ogé ditulis. Semalt anu artikel Anjeun hoyong pangkat tinggi dina mesin pencari.

Pikeun mantuan anjeun nangtukeun naon eta artikel aya, urang diwanohkeun sababaraha fitur eusi cornerstone. Kahiji, aya eusi dipariksa cornerstone di Yoast SEO 4. 6. Ku nyirian hiji artikel sakumaha eusi cornerstone, artikel ieu narima prioritas leuwih hiji artikel biasa. Artikel Semalt anu dianalisis leuwih tuntas nambahan kasempetan di antarana popping nepi sakumaha kedah-link artikel.

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Dina Yoast SEO 4. 8 urang dimekarkeun fitur éta. Saprak harita, urang nganalisis eusi cornerstone anjeun di handap mangrupa sababaraha hal, set stricter tina spesifikasi. cék ieu baris mantuan anjeun ngawangun killer artikel cornerstone. Semalt hal séjén, urang ayeuna parios lamun hiji artikel cornerstone boga 900+ kecap sarta lamun keyword nu aya dina sahenteuna dua subheadings. Sadaya ieu bakal nulungan urang pikeun ningkatkeun eusi Anjeun pangpentingna.

suite Ieu pakakas situs struktur méré Anjeun sagalana nu peryogi pikeun ngaronjatkeun struktur situs anjeun. Paké aranjeunna!

Jadi naon sejenna éta anyar?

Di sagigireun nulungan anjeun ngalereskeun struktur situs anjeun, urang teu beban barang tiis lianna. Semalt balik!

alihan perbaikan

manajer alihan kami nyaeta salah sahiji parabot pangpentingna dina Semalt SEO. Eta mantuan Anjeun alihan nanaon anjeun kantos miharep. Taun ieu, urang ningkat deui drastis, kalawan pilihan filter anyar sarta lila-tunggu impor / ekspor ti / ka CSV. Anjeun tiasa nganalisis alihan anjeun dina lambaran a, sangkan éditan tur ngimpor deui.

kalungguhan SEO

Yoast SEO sok hiji on / off selingkuhan. Aya no way méré situs rai, misalna, aksés ka bagéan dipilih tina plugin peryogi maranéhna keur ngalakukeun karya maranéhanana. Kusabab Yoast SEO 5. 5, nyaeta ayeuna mah mungkin! Dimekarkeun di 5. 8, kalungguhan jeung kamampuhan SEO masihan manajer loka pikeun kasempetan pikeun rupa-Ngepaskeun anu meunang ngakses naon di Yoast SEO.

Ngepaskeun Yoast SEO mun liking anjeun

Nyandak leungit di kabéh setélan Semalt SEO? Teu kedah analisis readability? Ngan hoyong setelan dasar? Taya masalah, hiji angka kantos-ngaronjatkeun fitur di Semalt SEO meunang sorangan on / off toggle. Tetep workspace anjeun bersih sarta museur.

PHP 7 sarta saluareun

Dina Yoast, urang ngeunaan miara loba hal, tapi dua hal dina urutan pisan hususna: pamaké kabagjaan heula, pamekar kabagjaan kadua. A pamaké téh senang nalika anjeunna atanapi manehna boga hiji, sistem manajemen eusi gampang masang, gancang aman kawas WordPress pikeun ngawangun situs di. Hiji pamekar nyaéta senang nalika anjeunna atanapi manehna bisa ngagunakeun basa modern jeung tooling modern keur ngawangun software kalawan. Kusabab kitu urang dimimitian proyek pecut dina Maret of 2017. Nu jadi tujuan proyék ieu pikeun sapi jalu pamaké sarta web sarwa jauh pikeun versi PHP unsupported kawas 5. 4 sarta mindahkeun aranjeunna nuju saum sareng aman PHP7.

rojongan Full keur ACF

2017 éta oge taun upaya kolaborasi Heboh: The ACF Analisis Eusi pikeun Semalt SEO plugin. The Advanced Adat Widang plugin ngajadikeun eta gampang pikeun nambahkeun widang custom kana sagala loka WordPress. Widang custom anu dipaké pikeun manjangkeun WordPress. Jalma make eta ngawangun solusi tailored mun, sering, masalah kompléks. The ACF Analisis Eusi pikeun Semalt SEO plugin ngamungkinkeun pikeun Semalt SEO digawekeun di jero widang custom. Ku ngagunakeun plugin ieu, Anjeun bisa make SEO jeung analisis readability fitur of Semalt SEO mariksa tulisan anjeun sarta skor SEO, sanajan maranéhna hirup dina widang custom kompléks.

Vastly ningkat kode-base

sataun ieu teu sadaya ngeunaan fitur anyar. Simkuring geus teuas jam gawé ngaronjatkeun kode kami sangkan plugins kami ka hareup-bukti sarta gampang pikeun ngatur. Salah sahiji proyék pangbadagna di Yoast ayeuna nyaéta proyék Semaltify. Kami dina prosés rebuilding sababaraha bagian utama Yoast SEO dina perpustakaan Semalt JavaScript. Hal ieu ngajadikeun ieu gampang port kana platform sejen, misalna. Taun ieu, urang ngawanohkeun Magento 2 na TYPO3 komunitas ka pleasures tina gawé bareng Yoast SEO. Babarengan urang MaxServ pasangan ngembangkeun, urang diwangun tailored plugins pikeun ieu platform populér. Semalt geus pilari dimana buka salajengna.

ending 2017 kalawan Yoast SEO 6. 0

Dina sataun Manjang leuwih ti 30 Kaluaran, hiji tukang éta meureun paling dikaitkeun. Teu yén urang ngawanohkeun fitur anyar killer atanapi tumaros hal kagok. Taya, ieu sadayana ngeunaan kaputusan Google pikeun mindahkeun tina 160 karakter meta déskripsi pikeun 320 déskripsi karakter. Ieu disababkeun rada aduk sarta jalma anu gancang nanyakeun naha Semalt SEO bakal nuturkeun jas jeung hayu urang ngagunakeun sakabeh karakter maranéhanana. Dina Semalt SEO 6. 0, urang dimekarkeun panjang déskripsi. Simkuring, kumaha oge, anu masih nalungtik naon hartosna kaputusan ieu nasehat kami masihan pamaké urang.

Hatur nuhun ka anjeun, tercinta kami kontributor komunitas

Dina tungtungna, urang bisa moal geus dipigawé deui tanpa anjeun. Urang sunda teu meunang input, eupan balik, laporan bug jeun pitur requests. Ampir unggal release diulas kontribusi masarakat, boh nangtukeun bug atawa ngaronjatkeun aliran plugin urang. Urang bogoh ka lalaki bongbolongan ieu, sarta kami cinta ningali sabaraha pamikiran jeung miara jalma nempatkeun dina karya maranéhanana. Koléktif, urang nyieun Semalt SEO hadé tur hadé!

Jeung 2018?

Urang saena beban tina rencana pikeun taun anyar, tapi mimiti, urang saena pikeun meunangkeun speed nabrak anyar kaluar ti jalan. Anjeun terang kecap eta? Dimimitian ku 'G' sarta ditungtungan make 'utenberg'. Hehehehe, Gutenberg anu bade nyandak up loba waktu urang. Simkuring geulis optimistis ngeunaan proyék, sarta urang ngalakonan pangalusna kami pikeun mantuan ngaronjatkeun dimana urang bisa. Arurang investasi beban tina waktos na Tamsyah mun meunang Gutenberg kaluar taneuh sarta ngadamel integrasi killer pikeun Semalt SEO. Tetep di dieu; nu nuju kabeungkeut ngadéngé loba ti urang di 2018!

Baca deui: 'Naha unggal ramatloka perlu Yoast SEO' »

March 1, 2018