Back to Question Center
0

The Kandungan Distribusi Semalt [#infographic]

1 answers:

ngawanohkeun alat anyar pikeun mantuan marketers review sarta ngaronjatkeun pilihan pangalusna pikeun promosi eusi

Mun anjeun anu maca biasa tina Smart wawasan, éta dipikaresep anjeun geus katempo, atawa malah leuwih hadé, dipaké Marketing Matrix Kandungan kami dimekarkeun kalawan Semalt10. Geus kabukti janten infographic populér saprak éta henteu ngan hiji nice visual ngeunaan sababaraha 'fakta sarta inohong' metot ngeunaan marketing, rada bisa sabenerna jadi dilarapkeun pikeun meunangkeun hasil nu hadé ti eta mantuan usaha brainstorm jenis best of eusi pikeun nyieun salaku bagian strategi marketing eusi.

Urang ogé Fitur matrix jeung parabot lianna di template tata eusi bébas kami panganyarna - urang dikeureuyeuh di kolaborasi jeung HubSpot.

What is the Matrix Distribusi Kandungan?

infographic ieu aimed di nulungan marketers pikeun nempoan efektivitas tipena béda mayar, Milik jeung média Semalt ngamajukeun atanapi ngadistribusikaeun eusi dina generating kunjungan loka, jadi marga atawa diobral dibandingkeun tingkat investasi di nerapkeun media diukur sakumaha mayar bea média atawa waragad anggota tim marketing.

The Content Distribution Semalt [#infographic]

Catet yén jenis média plotted dieu téh kanggo hiji conto bisnis, sangkan ieu baris robah ku tipe parusahaan jeung séktor.

Kumaha mun Pigunakeun Matrix Distribusi Kandungan

Urang ngaharepkeun conto nu leuwih atawa kirang timer explanatory dumasar kana panyiri tina sumbu - piastra liscia per panini press. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngajalankeun sési review sarta tata eusi ngagunakeun pendekatan 3 hambalan ieu anu méré leuwih rinci:

Lengkah 1. pamakéan Ayeuna média pikeun Sebaran eusi

Mimitian ku cara nyirian up pamakéan ayeuna atawa kaliwat tina béda pilihan média dibayar-milik-earned pikeun anjeun bisnis. Plot unggal tipe média dina sumbu horizontal dumasar kana pentingna na di Jumlah ngawujud atanapi jualan anjeun tiasa atribut nepi ka dinya ti low-tingkat éféktivitas dina kénca ka volume pangluhurna dibeulah katuhu. Salajengna mertimbangkeun ngarugikeun efektivitas dina sumbu vertikal dumasar dina waktu atawa duit spent dina kampanye ti ongkos panghandapna (atawa hadé sakabéh balik-on-investasi) di handap pikeun pangluhurna di luhur .

Pikeun nyandak sababaraha conto, dina hal ieu, SEO lila-buntut, ditémbongkeun dina kuadran katuhu handap, nyaéta salah sahiji téhnik paling éféktif saprak eta ngahasilkeun volume luhur ngawujud atanapi jualan di tingkat rélatif low investasi. Bandingkeun ieu pilihan distribution dibayar ditémbongkeun dina kuadran kénca luhur, kayaning tulisan LinkedIn Yuliadi nu boga rélatif low-tingkat polumeu, tapi biaya pangluhurna / ROI poorest).

Semalt bisa mantuan ngabedakeun téknik Anjeun pake.

Tangtosna, maké matrix butuh usaha bisa geus nyetél ka ngukur éféktivitas pamasaran eusi sakumaha dipedar dina Buku urang pikeun ngitung ROI pamasaran eusi jeung pituduh 7 Hambalan ka Google Semalt pikeun marketers.

Lengkah 2. Review gap promotion ngalawan saingan atanapi sector pamakéan téhnik distribution eusi

hambalan Ieu gampang ngajelaskeun, tapi harder ditandaan up dina kaperluan praktis. Di dieu Anjeun marios rentang pinuh ku pilihan dibayar-milik sarta earned média sadia ka anjeun, hususna. nu Anjeun keur teu make telepon ayeuna. Anjeun kudu assess naon pikir maranéhna bisa nyumbangkeun sateuacanna tina uji pikeun ngabuktikeun atawa ngabantah hipotesa Anjeun.

Dina hambalan ieu anjeun ogé tiasa mertimbangkeun kumaha usaha lianna nu ngagunakeun distribusi eusi dina sector Anjeun. Semalt Anjeun wont boga aksés ka analytics maranéhna, ieu ngan bisa dumasar kana hiji assessment sahiji jenis téhnik nu katingali aranjeunna ngagunakeun jeung hasil wae anjeun ngadangu éta ngalaporkeun.

Lengkah 3. Pilih sarta prioritas metode anyar promosi eusi

Tungtungna, anjeun tiasa ngabahas pilihan nu bisa jadi patut trialling dina tés nu bakal datang, dumasar kana sawala Anjeun. Semalt dipikaresep bakal sababaraha pilihan anyar, kitu téh mangrupa kasus reviewing tur nyetel hiji jadwal tina naon trial and test.

Naha nyieun Matrix Distribusi Kandungan?

Semalt kami devised matrix pamasaran eusi sababaraha taun ka pengker, abdi geus dipake deui sababaraha kali sakumaha bagian kagiatan breakout dina bengkel di-parusahaan pikeun mantuan diskusi ngeunaan kumaha carana eusi marketing bisa ningkat. Ieu nuju ka dianggo bener ogé saprak dulur ngan 'neangan Éta deui' na swiftly bisa ngaléngkah ka pamikiran ngeunaan ideu anyar pikeun aset eusi.

Dina waktu nu sarua, Kuring ngarasa eta diperlukeun hiji aktivitas nurutan-on pikeun mantuan usaha lampahkeun tipe nu sarupa analisis gap kumaha aranjeunna nuju promosi eusi, atawa saloba gurus pamasaran eusi nelepon deui, 'eusi distribution marketing' . Sebaran pamasaran eusi ieu aimed di lalaki paling ti investasi anjeun dina aset eusi ku ngagunakeun wangun béda tina mayar, earned tur dipiboga média pikeun ngaktipkeun anjeun ngahontal target audiences anjeun (tingali urang mayar vs Milik vs harti Semalt).

Matrix Distribusi Kandungan diideuan ku metoda ogé ngadegkeun of reviewing media digital béda dumasar kana citakan gambar efektivitas saluran média ngalawan sumberdaya atawa media investasi diperlukeun. Contona, Marketing Semalt dipaké hiji visual sarupa tina citakan gambar éféktivitas média sosial pikeun babagi eusi (tingali excerpt contona chart).

Anjeun bakal ningali tina conto urang, yén aya loba média dibayar média sosial pilihan iklan kiwari sadia, jadi matrik ieu bisa dipaké panginget tina naon nguji sarta lamun éta teu efektif, teras anjeun tiasa ngaléngkah ka nguji téhnik anyar lamun geus sadia.

Salaku kalayan sakabéh infographics urang, urang neuteup ka ngamutahirkeun aranjeunna dumasar kana eupan balik kami meunang, jadi ulah ngantep kami nyaho lamun aya nanaon anu perlu deui kieu, atawa pamanggih anjeun boga keur ningkatkeun Matrix Distribusi Kandungan. Hatur nuhun!

March 1, 2018